Gerçekten çikmazdayim yardimci olun

Mutsuzsun

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2017
217
215
18
Ben 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin

bekleyecek bir şey yok. yaş gençken yol yakınken net bir karar vermelisin. ben çok olumlu görmedim anlattıklarından. kendisini aldatan eşinden intikam almak amaçlı ve kızı ile tek başına kalmamak amaçlı bir evlilik yapmış gibi geldi bana.

Ben
bende boyle hissediyorum ama diyor ben kizimdan ayri kalmamk icin onun icin caresiz kaldgim icin onla barismak istedim pismanim diyor

Kızına düşkünlüğüne laf edemeyiz lakin diğer huyları evlenmeden önce görmediniz mi?

Açıkça kızı için evlilik yaptığını söylemiş, daha ne diye yanında duruyorsunuz ki?

Bile bile evlendiniz, şimdi pişmansınız sanıyorum

Ben
bende boyle hissediyorum ama diyor ben kizimdan ayri kalmamk icin onun icin caresiz kaldgim icin onla barismak istedim pismanim diyor

bunları bahane olarak görüyorum ben. bilmiyorum çok olumsuz konuşmak boşan demek istemem ama senin yazdıklarını okuduğumda benim içim şişti. bu evlat düşkünlüğünden ziyade evlat şımartmak/kullanmak vs adına ne dersen. kişisel olarak ben çekmezdim. çocuk yokken kısa yoldan ufaktan uzaklaş derim.

Oyle guzel bir evlilik teklifi almistimki hareketlerinden beni gercekten sevdiini dusunuyordum kafam cok karisik

çok üzücü gerçekten okurken kendim yaşamış gibi hissettim

size sabır dilemekten başka çarem yok bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur umarım

belki herşey düzelir belki inceldiği yerden kopar hakkınızda hayırlısını diliyorum

dipnot :erkekler kendini aldatan kadınlardan nefret etmiyolar aslında , aksine onlara aşık olduklarını unutmadıklarını düşünüyorum garip ama gözlemlerim bu şekilde daha bi kıymete biniyosun sanki

Derdiniz neydi de cocuklu adamla evlendiniz

Bosanin cocuksuz biriyle evlenin

Yasiniz genc bu cocugun daha ergenligi var hayatboyu bu adamin problemleriyle mi ugrascaksiniz?

Ve dahasi var ozel konuya girdigi icin soylemek istemiyorum ama genelde hep benim zorumla oluyor galiba kendimi kandiriyorum beni sevmiyor. Ona ben bakicimiyim dedigimde baba kiziyor seviyorum seni diye

Derdiniz neydi de cocuklu adamla evlendiniz

Bosanin cocuksuz biriyle evlenin

Yasiniz genc bu cocugun daha ergenligi var hayatboyu bu adamin problemleriyle mi ugrascaksiniz?
Suan yazarken bile agliyorum biliyor musunuz ailem cok uzulucek bense alistim ona ama mutlu da degilim cok kotuyumya

Suanda calisiyorum ama 1 aylik surecte annemler birakmadilar tek yasamam bab agladi biz ne gune duruyoruz diye

e arkanızdalarmış ne güzel işte.
ben sandım ki dışlıyorlar rahat vermiyorlar. bu adam resmen seni kullanmak için evlenmiş.
çocuğuna dadı aramış. ne demek ayrılıkta eski eşle barışmaya çalışmak.

Suanda calisiyorum ama 1 aylik surecte annemler birakmadilar tek yasamam bab agladi biz ne gune duruyoruz diye
çalışıyorsun daha ne olsun böle durumlarda yaşayarak kendini yıpratmayin affedersin s..... gitsin onlari.. baba kız musmutlu olsun sen mutsuz olunca daha ne yaapcaksin.

Kadin yuzuk takmis kizi soylemis sonra esimde birini bulucakmista konustugu adami ayarticakmis sebep ne diyorum konustugu kisi uyusturucu falan kullaniyomus zaten aldattigi kisi yarin boigun kizim orada olacak kalicak ben ondan ayirmak istiyorum diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…