• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çikmazdayim yardimci olun

Peki nasıl düzen kurdunuz hic maaş almazken babanın evine gitmedi isi de yok başta ev lazim değilmi eşya mesleği olana söylemesi kolay ne kadar kolay bazılarına soylemesi iş bul ev kirala çok guzel gecin kimseye muhtaç olmadan:)

o zaman oturup çeksin bu mudur çözüm??
oturduğu yerden tek başarılı olan tavuktur yani.
kadın sığınma evleri var. bir süreliğine misafir ediyor. o sürece iş bulup az da olsa birikim yapılır. sonra eşyalı tek odalı apartta olsa tutulur. zaten çocuk da yok geceleri evde iş yapılır. (kokulu sabun pasta kurabiye falan)
hayat mücadele gerektirir. oturup bir erkeğin eline geleceğini bırakarak yaşanmaz. bilemem ben Türküm bizde bağımsızlık her şeyden önce gelir. evli bile olsan!

Bu evlılıgın pek Oluru yok gibi ama biraz daha sabretmeye calisin bence eminim cocuk ta size alısır esınızlede bu kadar sorun olmaz sımdılık daha yeni oldugu ıcın babasını sizden kıskanıyor ve emınımkı evlılıgınız oturunca esınız de bebek isteyecek ama muhım olan kızın size alısması tabi annesi varken bu ne kadar mumkun orasıda tartışılır Allah yardımcınız olsun.

o zaman oturup çeksin bu mudur çözüm??
oturduğu yerden tek başarılı olan tavuktur yani.
kadın sığınma evleri var. bir süreliğine misafir ediyor. o sürece iş bulup az da olsa birikim yapılır. sonra eşyalı tek odalı apartta olsa tutulur. zaten çocuk da yok geceleri evde iş yapılır. (kokulu sabun pasta kurabiye falan)
hayat mücadele gerektirir. oturup bir erkeğin eline geleceğini bırakarak yaşanmaz. bilemem ben Türküm bizde bağımsızlık her şeyden önce gelir. evli bile olsan!
Aaa gerçekten türkmusunuz burada bi türk sasilir şey vallaha gecen yine bi konu 2 çocuklu bayan iş yok eşi neredeyse sen ordan kalk oraya otur demis sorunu bu kadar basit yorumlar Ayrıl ne kadar ayirma meraklisi olduk ise gir çalış ya çocuklar kadin onlari birakmam diyor olsun işyerinde idare edersin varmi böyle bi yer biraz gerçekçi olalim ben kadinlar ezilsin çalışmasın demiyorum

Aaa gerçekten türkmusunuz burada bi türk sasilir şey vallaha gecen yine bi konu 2 çocuklu bayan iş yok eşi neredeyse sen ordan kalk oraya otur demis sorunu bu kadar basit yorumlar Ayrıl ne kadar ayirma meraklisi olduk ise gir çalış ya çocuklar kadin onlari birakmam diyor olsun işyerinde idare edersin varmi böyle bi yer biraz gerçekçi olalim ben kadinlar ezilsin çalışmasın demiyorum

açıkçası ben sizin ezik olduğunuzu düşünüyorum. ezilip ezilip "kocıcımm" diyengillerden gibisiniz.
çünkü buradaki konu çok farklı. işin içinden çıkamayıp başka konuyu açtınız. burda adam kadından çocuk istemiyor. kadın gencecik hayalleri var. o adam evlat sevgisini tatmış kadın neden tatmasın??
sonra kocaman kız aralarında yatıyor. kendi öz evlatlarımız bile yatmıyor.
kadın küsünce hemen diğer kadına gidiyor adam!
bunları kaldırmak için baya mezhebi geniş olmalı insanın. ve konu sahibi de kaldıramıyor görüldüğü üzre.
siz başınıza gelirse kaldırın.

Ben 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin

Ben de diğer yazarlarla aynı görüşteyim bu sonuçları bilerek evlendiniz. Ancak geri dönmek için hiç bir zaman geç değil. Orası sizin baba ocağınız ömür boyu mutsuz olmaktansa bunu çekmektense özgürce bir hayatı mutsuzluğa tercih etmelisiniz. Elbet sancılı olacaktır ama size değer verdiğini hissetmediğiniz bir adamın yanında işiniz yok bence. Her zaman baba evinde yeriniz hazırdır.

Bence Alıp karşına net bir şekilde konuşmalısın ben senin hayatının neresindeyim diye net bir şekilde çünkü bu şekilde çok mutsuz olursun seni de üzüp arada harcamaya Hakkı yok .
Neden 2. Evlilik için acele ettin kş

açıkçası ben sizin ezik olduğunuzu düşünüyorum. ezilip ezilip "kocıcımm" diyengillerden gibisiniz.
çünkü buradaki konu çok farklı. işin içinden çıkamayıp başka konuyu açtınız. burda adam kadından çocuk istemiyor. kadın gencecik hayalleri var. o adam evlat sevgisini tatmış kadın neden tatmasın??
sonra kocaman kız aralarında yatıyor. kendi öz evlatlarımız bile yatmıyor.
kadın küsünce hemen diğer kadına gidiyor adam!
bunları kaldırmak için baya mezhebi geniş olmalı insanın. ve konu sahibi de kaldıramıyor görüldüğü üzre.
siz başınıza gelirse kaldırın.
Senin başına gelsinde çaresizlik neymis görün ayrica ben bu konu üzerine yorum yapmadim yorumdada belirttiğim gibi her konuda ayni tavsiye dedim nasil yapacak demek yok toz pembe madem cok iyisiniz kendi ayaklariniz uzerinde duruyorsunuz ezik degilsiniz ne kadar iğrenç bi cümle sizinde burdan ne m..l oldugunuz ortaya çıkıyor böyle kadinlara yeni hayat kurmalarina yardımcı olun öyle ordan sallamakla olmuyor

Senin başına gelsinde çaresizlik neymis görün ayrica ben bu konu üzerine yorum yapmadim yorumdada belirttiğim gibi her konuda ayni tavsiye dedim nasil yapacak demek yok toz pembe madem cok iyisiniz kendi ayaklariniz uzerinde duruyorsunuz ezik degilsiniz ne kadar iğrenç bi cümle sizinde burdan ne m..l oldugunuz ortaya çıkıyor böyle kadinlara yeni hayat kurmalarina yardımcı olun öyle ordan sallamakla olmuyor

sanırım algı probleminiz var. açıkladım. devlet var kadın sığınma evleri var.
ben 4 aylık bebemi bırakıp işe geldim. oturan insana ben neden yardım edeyim. sen otur çocuğuna bak ben sana yardım edeyim öyle bir dünya yok.
bir seviyenizi bilin terbiyenizi bilin. anne olacaksınız bir de o çocuğa terbiye vereceksiniz ama siz de yok nasıl olacak o iş bilemedim.

baba kapısı nedir orası senin evin... 10 kezde olsa o kapı her zaman açıktır sana... sen onların bebeğisin ve henüz 27 yaşındasın... hatalı bir evlilikti belki ama yol yakınken dönmek doğru olan... onur kırıcı buldum eşinin konuşmalarını... böyle bir hayatı sürdürmek kendine haksızlık yapmaktan başka birşey olmaz. kendini sev ve sana ne iyi hissettiriyorsa o yolu seç...

sanırım algı probleminiz var. açıkladım. devlet var kadın sığınma evleri var.
ben 4 aylık bebemi bırakıp işe geldim. oturan insana ben neden yardım edeyim. sen otur çocuğuna bak ben sana yardım edeyim öyle bir dünya yok.
bir seviyenizi bilin terbiyenizi bilin. anne olacaksınız bir de o çocuğa terbiye vereceksiniz ama siz de yok nasıl olacak o iş bilemedim.
Sen önce şu ilaçları birak ne dedigini bilmiyorsun kocanın altindaki ezikligini burada uste çıkmaya çalışarak basaramazsin benim anneligimi yargilacak en son insansin insan bile degilsin neyse ilaç etkisindesin zor be senin halinde bundan sonra ne yazarsan umrumda degil senin insan oldugunu düşünerek sana karşılık verdim tek takil artık baskalarina sicrat camurunu

Sen önce şu ilaçları birak ne dedigini bilmiyorsun kocanın altindaki ezikligini burada uste çıkmaya çalışarak basaramazsin benim anneligimi yargilacak en son insansin insan bile degilsin neyse ilaç etkisindesin zor be senin halinde bundan sonra ne yazarsan umrumda degil senin insan oldugunu düşünerek sana karşılık verdim tek takil artık baskalarina sicrat camurunu

gene anlamada kıtlık.. eski konularımı okumuşsun ama anlamamışsın :D
artık kesin eminim bir problemin olduğundan. ben ilaçları bırakalı çok oldu da sen geç kalmışsın kullanmak için. hatta yatış falan yapmalısın.
bak terbiye sınırı bilmediğinden dolayı pasif edildin artık bi otur düşün nasıl düzelirim diye. çamurun içinden nasıl çıkarım kirli beynimi nasıl temizlerim diye.

Tesekkur ederim arkadaslar dedigim gibi su 3 ayi da gecirip ondan sonra bakicam hal caresine..

Back
X