- 10 Temmuz 2017
- 217
- 215
- 18
Ben 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin