• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çikmazdayim yardimci olun

Evlenmeden önce mantıklı bir düşünmek lazım heleki sizler bizlerden daha tecrübelisiniz. Ne derler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.Yeni ayrılmış ee haliyle çocuğu etkilenmiştir, annesinin babasının ayrılığını kaldıramadan babası tekrar evlenmiş. Sen ne kadar onun kızına gerçi artık senin de kızında, iyi davransan da adın hep üvey anne olacak.Tatlım bu çocuk annesiyle görüşüyor değil mi ?Annesi kızım ben babanı boynuzladım o yüzden ayrıldık demez.Sürekli kendini acındırır kızını doldurur sende huzur bulamazsın.Keşkeee evlenmeden bunları bir düşünseydin yazık günah şimdi tekrar herşeyi sıfırdan yaşamak zor.Çok üzülüyorum ben gerçekten sizlerin adına.Rabbim huzur, mutluluk versin çünkü insan dünyaya 1 kez geliyor.Ayrıca anne olmak senin en doğal hakkın ama bu adamdan hamile kalma.

27 yaş,ikinci evlilik,üstelik çocuklu biriyle..aceleniz,derdiniz neydi,niye herşey için bu kadar acele ediyorsunuz?ya da evlenmek herşey mi? Kafamda deli sorular..bu evlilikte buradan bakınca boşanma ile sonuçlanacak görünüyor,hayırlısı..

Suan yazarken bile agliyorum biliyor musunuz ailem cok uzulucek bense alistim ona ama mutlu da degilim cok kotuyumya

Aglamayin yahu coluk cocuk yok, isiniz var...3 cocukla kapi onune konmadiniz ya.
Kimse kizi cocuklu adamla evlendi diye mutlu olmaz bosansaniz da cok uzulmezler korkmayin.

Evlenmeden önce mantıklı bir düşünmek lazım heleki sizler bizlerden daha tecrübelisiniz. Ne derler sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.Yeni ayrılmış ee haliyle çocuğu etkilenmiştir, annesinin babasının ayrılığını kaldıramadan babası tekrar evlenmiş. Sen ne kadar onun kızına gerçi artık senin de kızında, iyi davransan da adın hep üvey anne olacak.Tatlım bu çocuk annesiyle görüşüyor değil mi ?Annesi kızım ben babanı boynuzladım o yüzden ayrıldık demez.Sürekli kendini acındırır kızını doldurur sende huzur bulamazsın.Keşkeee evlenmeden bunları bir düşünseydin yazık günah şimdi tekrar herşeyi sıfırdan yaşamak zor.Çok üzülüyorum ben gerçekten sizlerin adına.Rabbim huzur, mutluluk versin çünkü insan dünyaya 1 kez geliyor.Ayrıca anne olmak senin en doğal hakkın ama bu adamdan hamile kalma.
Cok uzgunum gercekten yanlis seyler dusunuyorum artik psikolojimin bozuklugundan

Kadin yuzuk takmis kizi soylemis sonra esimde birini bulucakmista konustugu adami ayarticakmis sebep ne diyorum konustugu kisi uyusturucu falan kullaniyomus zaten aldattigi kisi yarin boigun kizim orada olacak kalicak ben ondan ayirmak istiyorum diyor.

bir ömür boyu o kadını takip mi edecekmiş yani

27 yaş,ikinci evlilik,üstelik çocuklu biriyle..aceleniz,derdiniz neydi,niye herşey için bu kadar acele ediyorsunuz?ya da evlenmek herşey mi? Kafamda deli sorular..bu evlilikte buradan bakınca boşanma ile sonuçlanacak görünüyor,hayırlısı..
Biz gorucu usuluyle tanistik ve araci olan cok iyi biri mukemmel evine duskun vs deyince ben cok fazla dusunmedim diger evliligimden cocuk hasretim vardi cocuklu ne guzel diye dusundum ama herssy tepetaklak

Çıkmaza girmişsiniz. Aman görünen o ki bu adam sizinle çocuğuna baktırmak için evlilik yapmış, bunu açıkça beyan etmekten de kaçınmıyor. Anne olmayı istemeniz kadar doğal birşey yok bu hakkınızı kimse elinizden alamaz. Ancak bu evlilikten doğacak çocuk diğer kızın kıskançlık dozunu artıracak daha ciddi sorunlara yol açacak gibi duruyor. Yaşınız çok genç daha hayatın çok başındasınız, çalışıyormuşsunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durabilir kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Tek başınıza verdiğiniz bu çaba evliliği kurtarmakta yetmeyeceği gibi geriye dönüp baktığınızda boşa giden bir ömür kalabilir elinize. Boşa kürek çekmeyin derim ben.
Birde eski eşe dönme isteği kabul edilebilir değil. İçinde uhde kalmış, belli ki hırs yapmış aldatıldığı için. Aklı fikri hala eski eşinde gibi, kendine yeni hayat kurduktan sonra hala bu denli eski eşine nefret beslemesinin başka hiçbir açıklaması yok.

Cok uzgunum gercekten yanlis seyler dusunuyorum artik psikolojimin bozuklugundan

Sen eşinle öncelikle otur etraflıca konuş, baktın hala aynı o zaman dersin ben mutsuz olduğum için ayrıldım yine mutsuzum ve hiçbirşey değişmedi. Üzülme ayaklarının üstünde durabilirsin.Mesleğin yokmu çalışırsın canım belki karşına ilerde gerçekten iyi biri çıkar, belki yeniden aşık olursun karamsar ve umutsuz olma.Allah büyük

Biz gorucu usuluyle tanistik ve araci olan cok iyi biri mukemmel evine duskun vs deyince ben cok fazla dusunmedim diger evliligimden cocuk hasretim vardi cocuklu ne guzel diye dusundum ama herssy tepetaklak
Keşke düşünseydiniz,Allah inşallah hayırlı bir evlat nasip eder,ama bu adamdan olmayacak gibi.

Mutsuz olmakta çok haklısın,
Bunu söylerken seni yerdiğimi yada üzmek için söylediğimi sanma,
Ama seni kızına bakıcı bir abla gibi görüyor.
Kendini kullandırma derim hele çocuk meselesini unut hiç ağzına alma,
Bazı evlilikler vardır ki; bunlar kişinin kendine eziyetidir.
Yaşın genç kendine bu evliliği reva görme

Çıkmaza girmişsiniz. Aman görünen o ki bu adam sizinle çocuğuna baktırmak için evlilik yapmış, bunu açıkça beyan etmekten de kaçınmıyor. Anne olmayı istemeniz kadar doğal birşey yok bu hakkınızı kimse elinizden alamaz. Ancak bu evlilikten doğacak çocuk diğer kızın kıskançlık dozunu artıracak daha ciddi sorunlara yol açacak gibi duruyor. Yaşınız çok genç daha hayatın çok başındasınız, çalışıyormuşsunuz, kendi ayaklarınız üzerinde durabilir kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Tek başınıza verdiğiniz bu çaba evliliği kurtarmakta yetmeyeceği gibi geriye dönüp baktığınızda boşa giden bir ömür kalabilir elinize. Boşa kürek çekmeyin derim ben.
Cok haklisin uygulamaya dokmek cok zor bu yuzden buraya yazdim o bir aylik surecte cok yalniz hissettim gelen giden neden diye sordukca kacmak istedim.

Üzgünüm ama eşiniz sizi sevmiyor. Adam resmen kızına baktırmak için evlenmiş. Çocuk istememesi de bu yüzden.
Belli ki aklıda hâlâ eski karısında. Madem bu kadar mutsuzsunuz, bu eziyeti çekmeye değer mi?

Artık üzme kendini , eşini son bir kez çek karşına açık açık konuş , baktın ki anlamıyor anlamak istemiyor , boşan... Daha çok gençsin , yazık günah sana da... tabi bu arada seni kandırmasına izin verme.

Galiba evet ben onun bittigini gormek istiyorum diyor mutsuz olsun diyor yanimda ol diyor ya nasil oliyim ben arkadasimiyim onun

tövbe estağfurullah. isteğe bak. bu adamdan sana koca falan olmaz. açık açık seninle evlenme nedenini demiş zaten. çocuğuna bakıcı öbür kadına inat olsunmuş.

Mutsuz olmakta çok haklısın,
Bunu söylerken seni yerdiğimi yada üzmek için söylediğimi sanma,
Ama seni kızına bakıcı bir abla gibi görüyor.
Kendini kullandırma derim hele çocuk meselesini unut hiç ağzına alma,
Bazı evlilikler vardır ki; bunlar kişinin kendine eziyetidir.
Yaşın genç kendine bu evliliği reva görme
Ben bakicimiyim dedigimde bana ne alakasi var diyor ben sevmesem yanimda niye durcaksinki cok yoruldum direnmekten

tövbe estağfurullah. isteğe bak. bu adamdan sana koca falan olmaz. açık açık seninle evlenme nedenini demiş zaten. çocuğuna bakıcı öbür kadına inat olsunmuş.
Sevmese kiskanirmi beni mesela gezdiriyor sonra biraz makyaj yapsam kiziyor ev islerinde falan yardimci oluyor iste aklima karistiranlar bunlar.

Yeni boşanan bi erkekle hemen evlenerek bi hata yapmışsınız maalesef söyledikleri hoş değil eşinizin ve siz bunlara rağmen çocuk istiyorsunuz.sevdiğiniz sayıldığınız adamdan olsun çocuğunuz

Yeni boşanan bi erkekle hemen evlenerek bi hata yapmışsınız maalesef söyledikleri hoş değil eşinizin ve siz bunlara rağmen çocuk istiyorsunuz.sevdiğiniz sayıldığınız adamdan olsun çocuğunuz
Ayrilmak istememin en buyuk nedeni ikinci evliligim olmasi. Ikinci sebebi tekrar yeniden biriyle tanis asamalari gec cocuk sahibi olmak icin gec olucak diye bilmiyorum boyle dusunuyorum

Ayrilmak istememin en buyuk nedeni ikinci evliligim olmasi. Ikinci sebebi tekrar yeniden biriyle tanis asamalari gec cocuk sahibi olmak icin gec olucak diye bilmiyorum boyle dusunuyorum

Sen sörf elalem ne der kaygısı taşıyorsun ama bu yanlış ve 27 yaşın daha bu aldat acele etme

Back
X