Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isyan etmek istemiyorum ama ne eksigim vardi ilk evliligin yapip coluk cocuga karisanlardan.. sadece oyle bi hayat istemistim ilkinde aldatildim sokaga atildim resmen ikincisindede boyle...Sen sörf elalem ne der kaygısı taşıyorsun ama bu yanlış ve 27 yaşın daha bu aldat acele etme
Onlar biliyolar arkandayiz diyorlar ama ben oraya gittigimde cok yalniz hissediyorum.Yapılması gereken şey belli siz de biliyorsunuz ama onay ve destek bekliyorsunuz anlaşılan.
Size açık açık "benim ve kızımın işlerini görecek biri lazımdı elimin altında sen vardın seninle evlendim" demiş. Daha ne desin?
Böyle evlilik olmaz. Hele bu evliliğe çocuk asla yapılmaz.
Adam tamam dese çocuk yapacaksınız yani öyle mi? Peki sonra ne olacak sizce?
Mutlu mesut yaşayacak mısınız?
Eşinizin tek yaptığı mantıklı hareket çocuk istememesi bence..
Boşanmak da evlilik kadar olağan. Lütfen ailenizin yanına giderseniz boynunuzu bükmeyin. Eşinizin bütün falsosunu anlatın..
Mesela diyorki ben kizim icin evlendim
esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis
Baslarda hic boyle degildi. Suanda kendimi masa gibi hissediyorum.aslında her şey ortada. gözünüzün açılması için daha ne lazım?
neden baştan dikkat etmediniz ki?
Sucu baskasinda aramayin , yanlis tercih yapmissinizIsyan etmek istemiyorum ama ne eksigim vardi ilk evliligin yapip coluk cocuga karisanlardan.. sadece oyle bi hayat istemistim ilkinde aldatildim sokaga atildim resmen ikincisindede boyle...
Ömrünü bir hiç uğruna heba etmek mi dha kötü,2.kez baba kapısına gitmek miBen 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin
Boyle dusunmek istiyorum gercekten ama kendimi kullanilmista hissediyorum.Çocuğu kıskanç ve aranızda sorun olarakk görmeyin
Benimde eşimle yanyana oturayım çocuklar aramıza girer, sarılalım aramıza girerler çocuklara döneriz,yatağa girelim yanımıza gelirler çocuklar ilgi bekliyorlar .kaldiki sizin durumunuzda daha fazlaca olabilir ve kız çocuğu olduğu için 1 kat daha fazla olur onun ilgi isteğini normal karşılayın. Eşiniz ona ilgi gösterirken sizde kıza ilgi gösterin.hem çocuğa kendinizi kabullenirim hem eşinize ıyi niyetinizi hissettirin..Çocuğum için evlendim diyorsa ve çocuk istemiyorsa şunu anladim çocuğunuz olursa kendi çocuğunuz ve diğeri arasında ayrımcılık yapacağınızı düşünerek istemiyor olabilir sizin ayrımcılık yapamayacağınızı bilse ister..
Sizin ikinci evliliğiniz ve eşiniz bir kız babası çok normal geldi yaşananlar biraz çaba göstermek gerekiyor..
Ilkinde oyle olmasaydi ben bunlari yasamayacaktim belkide. Bu yuzden isyan ediyorum zatenSucu baskasinda aramayin , yanlis tercih yapmissiniz
Ilkini bilemem ama ikinci adam bile bile lades olmus
Yol yakinken ayrilin , kendinize yeni bir hayat kurun ve bir daha evleneceginiz adami iyi tartip iyi secin
Onlar biliyolar arkandayiz diyorlar ama ben oraya gittigimde cok yalniz hissediyorum.
1 aylik zaman gecirdikya ben hic mutlu degildim alisilmislk var ayrica oda agliyordu hepEşiniz kızına bakıcı aramış ve size bunu söylemiş bence çok uzatmaya gerek yok Ki ayrıca kesinlikle çocuk yapmayı düşünmeyin bile hem bunları görüp hem çocuk yapmayı düşünmüyor demeniz çok çelişkili bence ne istediğinize karar vermelisiniz bakıcı bir kadın olup eşinizin kızına bakıp bir çocuk yapıp o adama bağımlı mı kalacaksınız yoksa gidip kendinize bir hayat mı kuracaksınız hangisi sizi mutlu eder
Yalnizlik degil ama mutsuzluk var hatta surekli uyumak istiyorum.Şimdi yalnızlık hissetmiyor musunuz yani?
Şahsen bana böyle davranan insanla yanyana olsam ne olmasam ne diye düşünürdüm..
Bakin isyan edecek birsey yokIlkinde oyle olmasaydi ben bunlari yasamayacaktim belkide. Bu yuzden isyan ediyorum zaten
Yalnizlik degil ama mutsuzluk var hatta surekli uyumak istiyorum.
Tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz.Bakin isyan edecek birsey yok
Benimde ikinci evliligim , ikimizin de cocugu vardi evlendigimizde , bir de ortak cocuk yaptik oldu mu 3 cocuk :)
Sizin hataniz cocuklu bir adamla evlenmek degil , yanlis adamla evlenmek
Ilki kotu gittiyse insan bi durmali , dusunmeli , iyi tartmali , ince elemeli
Siz bunlarin hicbirini yapmamissiniz
Yanlis anlamayin amacim sizi yermrk degil
Sadece ucuncude ayni hataya dusmemeniz icin bir abla tavsiyesi olarak alin