• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çikmazdayim yardimci olun

Çocuğu olup ta evlenen biri çocuğunu düşünecek tabiki vicdansız düşüncesiz olsa çocuğunu düşünmese nasıl güvenecektiniz.. her evlilik için önce çocuğun iyiliği düşünülmeli ikinci sırada eşler. Sizin henüz çocuk olmadığı için anlayamayabilirsiniz. Kullanılmış hissetmetmeyin . Baştan çocuklu biriyle evlilik yapmışsınız eşiniz size güvenmese sevmese evlenmezdi sizinle. Siz sadece iki kişilik bir aile degilsiniz kabullenin. Anne değilsiniz ama kadın olarak şefkat duygularınızı ortaya çıkarmaya çalışın deneyin. Bir kere boşanmışsınız boşanmak tekrar 3 ye evlenmek.kolaymi.
Hic kolay degil beni dusundurende bu

Kızım için evlendim demesi bile direk ayrılma sebebi... kimsenin yara bandı olmak zorunda değilsiniz bir çocuk için bile olsa. Çok önemliyse kızı o zaman annesi ile devam etseydı aldatıldıgını bile bile. Size sumsıkı sarılması gerekirken kalkmıs ettiği lafa bak. Ayrıca çocugu ile 3 nüz yatması çok absürt bir durum. Yazık çocugun paikolojik sorunları var sanırsam keşke bşr uzmana götürseler. 2. Evlilik isterse 3 olsun kimseyi takmayın hayatınızın baharında ömrünüzü çüritmeye değecek bir ilişki göremedim ben. Pek alada hayatınızı tek basınıza geçirebilirsiniz. Güçlü olmaya çalişin.

çok gençsiniz ilerde zamanınızı değmeyen şeylere kaybetmiş olmayın. baştan kabul etmişsiniz aslında çocuğuna illaki düşkün olcak o baba ama sizide ayrı görmemeli siz bakıcı değil herşeyden önce onun eşisiniz onu tamamlayacak olan kişisiniz düzgünce onunla konuşup gerekirse yardım alıp bi karara varabilirsiniz

İlla baba evine dönücem diye şartlandırmayın kendinizi kendi ayaklarınız üstünde durmayı deneyin

27 yasinda cocuklu adamla neden evlendin?
Hadi evlendin cocugu kabul ettin simdi neden sikayet ediyorsun?

Ne zannediyordun yani cocuksuz adam gibi davranmasini mi?

Tabii cocuk babasini da kiskanacak ortanizda da yatacak. Hic mi dusunmedin bunlari?

Neyse olan olmus konuya donecek olursak,

Kocan seninle zaten cocuga baktirmak icin evlendigini acikca soylemis yani seni kullanmis.!!

Cinsellik de senin zoruyla oluyormus.

Bence acilen bosan.
Cok gencsin.
Kendini daha fazla kullandirma
Kendine gel!

Ben 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin

Eşiniz kızı için evlendiğini söylemiş size, saygısı yok, sizi değerli hissettirmiyor. Sanki ufacık bir hata veya ayrılık süreci olsa ilk eşine döner gibi hissettim yazdıklarınızdan. Eğer boşanma gibi bir şey düşünüyorsanız 2. Kez bile olsa korkmayın ailesinize karşı mahcup olacak değilsiniz hayat sizin. Umarım en iyi kararı verirsiniz

Ben 27 yasindayim ve 2. Evliligimi yaptim. Esimin 8 yasinda bi kizi var ve ben bir bucuk yillik evliyim. Hayatimda gercekten cok sorunum var. Esim ozunde iyi bi insan ama asiri derece de kizina duskun.evlendigimiz ilk gunleri ucumuz birlikte yatiyorduk sorunlar had safhadaydi esim yeni ayrilmisti esinden ben ise 4.yillik ayrilik surecindeydim.Esim nerede ne konustugunu bilmiyor beni asagilayici laflari var. Mesela diyorki ben kizim icin evlendim devamli onu soyluyor bana beni degersiz hissettiriyor. Kizin annesiyle de hep karsilasmak durumunda kaliyorum 1 gun boyunca kendime gelemiyorum.esimle 1 aylik binayrilik sureci yasadik o surecte eski esiyle barismak icin isik yakmis sozde ondan nefret ediyordu onu aldattigi icin. Kizi asiri derecede kiskaniyor yanima otursa esim geliyor aramiza aksam babasiyla yatmak istiyor surekli huysuzluk cikariyor esimde ne yazikki agladigi icin hep onun dedigini yapiyor surekl tartisiyoruz vesurekli aklimda ayrilma dusuncesi var. Durup kendime soruyorum ben bu evlilikte onun gozunde neredeyim cok mutsuzum kardeslerim ikinci kez baba kapisina gitmek beni cok uzuyor ama boylede nutlu olamiyorum. Ben 27 yasindayim ilk tanistigimizda ona ben anne olmak cok istiyorum demistim oda kabul etmisti suanda cocugun c sini actirmiyor bana asla istemiyorim diyor. Ben daha neyi bekleyeyim bana bi cozum onerin
Yahu böyle bir adamla evlenilir mi, belli etmiş zaten kendini ben kuzum için evlendim bilmem ne. Boşanın bu adamdan da asla çocuk mocuk yapmayın.

baba kapısına gitmeyin. çalışın şayet çalışmıyorsanız eliniz ekmek tutsun ve ayrılın. yoksa bir ömrünüze yazık olur.
Meslek yoksa nerede çalışsın her konuda aynı şey çalışın kimseye muhtaç olmayin iş verenler vasıfsız elaman için kapıda bekliyordu asgari ücret bile vermiyorlar onunla nasıl geçim sağlanır

Hala onu aldatan eski esine bu kadar takık olması beni korkuttu açıkçası bi zarar verebilir Allah korusun. Bence ait olmadiginiz bi hayati yasamaya çalışmak cok sacma zaten ayrılık sürecinde eski ese donmek istemesi sordugunuz sorunun cevabi üzgünüm:KK43:

Daha çok gençsiniz bu kadar sorumluluk neden aldınız? kendi çocuğunuzun olması hakkınız hepsinden önce. iyi görmüyorum bu evliliği

bizimde senin gibi bir akrabağmız vardı kadın hem güzel hem gençti,
ilk evliliği kısa süreden 1 sene dolmadan sonlandı
ikinci evlendiği de evlenip boşanmış biriydi ve seninki gibi 1 kızı vardı
kadın kıza düşkündü hatta anne derdi kız tüm kadının akrabağlarına annane teyze diye hitap ederdi
belki kızın bu kadar yakın hissetmesi annesinin daha bebekken gitmesinden di
ama adam uzun yola falan çıktığında gidip eski karısında bile kaldığı oluyormuş, kadın tabi yıkılmıştı ve evdeki görevi kadınlık değil de temizlik yemek ve çocuk bakıcılığından ibaret olduğunu anladı.
daha sonra baba evine geldi, aradan zaman geçince bekar hiç evlilik yapmamış bir beyfendi ile evlendi.
ve ben bu kadını ilk defa böyle mutlu gördüm.
ailen için çözüm var mı bilemiyorum ama böyle durumlarda kız en azından psikolog yardımı alınmalı diyorum.
psikolog zaten çocuğu gözlemlediğinde size de diyecektir böyle şımartmanız yanlış diye.
annem dadıdır çocuğa ceza verir mesela oturma cezası belli bir süre kalkamaz bilinçlidir çünkü, baktığı çocuğun annesi ise gidip psikolağa sormuş doğrumu bu diye oda aynı şekil devam etsin doğru yolda sen karışma demiş. Şimdi de sen aynı şekil senin yaptığında üvey anne modu olur ama doktor der iseböyle sorun kalmaz

Bence sizde kıskançlık yapıyorsunuz. İlk okuduğumda kız sizinle yaşıyor sandım, babasına kalmaya geldiğinde hasret giderseler nolurki. Bence çocuğuna düşkün bir adam evinede eşinede bağlıdır. Sizdeki kıskanç tavırlardan cephe alıyor, bizler napabiliriz, törpülemeye çslışın kendinizi, başka şeylere odaklanın. 3. Yü bulsanız onda da bir şey olacak mutlska.?

Adam yeni ayrılmıştı evlendiğimizde diyorsunuz. Boşanır boşanmaz tekrar evlenen bir erkek, tabii ki ya çocuğuna bakıcı olsun ya da eski karısına nispet diye evlenmiştir. Ne bekliyordunuz ki? Zaten bir kez evliliği yaşamışsınız, yaşınız da gencecik, sadece güzel bir evlilik teklifine tav olup, tanımadan etmeden üstelik çocuklu bir adamla evlenmek nedir ya?

İlk bulduğu boşlukta eski karısana yazmayaa başlamış, hala seviyorum...alıştım, baba evine dönemem...çalışamam...

Ne desek boş.

Meslek yoksa nerede çalışsın her konuda aynı şey çalışın kimseye muhtaç olmayin iş verenler vasıfsız elaman için kapıda bekliyordu asgari ücret bile vermiyorlar onunla nasıl geçim sağlanır

ben buna çok inanmıyorum açıkçası. iş yok!
benim eşim aylardır işçi arıyor ama bulamıyor. gelip ağır iş deyip kaçıyorlar. ha eşimin sektöründe erkek personele ihtiyaç var.
mesela bakıcı arıyorum yok diyorlar. insanlar bazen seçemez olana razı olur. ben de üniversiteyi bitirdiğimde asgari ücretin yarısına çalıştım ama çalıştım. çünkü bir yerden başlamam gerekiyordu. her şey altın tepsi de gelmez yani.
fabrikada çalıştım kırtasiyede çalıştım (ücret bile vermediler), büroda çalıştım ama bunlar bana hayat dersi oldu daha sıkı asıldım her şeye şimdi hamdolsun istediğimi elde ettim Allah elimden almasın inş.

Sevmese kiskanirmi beni mesela gezdiriyor sonra biraz makyaj yapsam kiziyor ev islerinde falan yardimci oluyor iste aklima karistiranlar bunlar.

bunlar kıskanma değil maalesef.
karsını akşama kadar dövüp bunları yapan da var. ee şimdi seviyor demek mi?? bence değil. seven insan üzmez de mesela.

ben buna çok inanmıyorum açıkçası. iş yok!
benim eşim aylardır işçi arıyor ama bulamıyor. gelip ağır iş deyip kaçıyorlar. ha eşimin sektöründe erkek personele ihtiyaç var.
mesela bakıcı arıyorum yok diyorlar. insanlar bazen seçemez olana razı olur. ben de üniversiteyi bitirdiğimde asgari ücretin yarısına çalıştım ama çalıştım. çünkü bir yerden başlamam gerekiyordu. her şey altın tepsi de gelmez yani.
fabrikada çalıştım kırtasiyede çalıştım (ücret bile vermediler), büroda çalıştım ama bunlar bana hayat dersi oldu daha sıkı asıldım her şeye şimdi hamdolsun istediğimi elde ettim Allah elimden almasın inş.
Peki nasıl düzen kurdunuz hic maaş almazken babanın evine gitmedi isi de yok başta ev lazim değilmi eşya mesleği olana söylemesi kolay ne kadar kolay bazılarına soylemesi iş bul ev kirala çok guzel gecin kimseye muhtaç olmadan:)

Back
X