• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten çok safım, tutamadım kendimi! Mesaj attım ona..

Seni üzdüyse merak etme .. cezasız kalmıyorlar... beni üzen biri vardı.. şimdi %90 yine yalnız... mutlu olama demen yeterliii.. gönlünden onun ismi geçtiğinde b"ben çok mutsuz oldum.. onunda benim gibi aynı acıları tatmasını istiyorum... "ben 2 kere aynı dua yı ettim .. 2 günde etkisini gösterdi...

Allah büyük .. sende sevgili kulusun.. herşey bittikten sonra öğrenmişsin.. ozaman öğrenseydin daha .ok üzülecektin..şimdi 1 sene geçmiş...

Yoluna bak.. kalbini ferah tut.. keşke dmeyeceksin artık..

BAK İŞTE BUNDA ÇOK HAKLISIN KEŞKELERİM YOK ARTIK. rABBİMİN YOLUNDAN AYRILMADIKTAN SONRA ACI ÇEKTİRENLERİN SONU DA ACI ÇEKMEK.. İNŞ ODA ÇEKER EN İHTİYACI OLDUĞU ZAMAN SEVDİĞİ YANINDA OLMAZ.

bu cümleyi çok benimsedim. Yapıştırdım ekrana sıkıntılanınca bunu okuyorum... Tavsiye ederim...
Felsefen bu olsun :34:

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda o sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. şükret! Istediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir.

[ şems-i tebrizi ]

[sıze="3"]bilmez miyim hiç bunu.. Gerçkten bana da ççok moral olmuşluğu var. şuan göremesekte geleceği mutluluk insanın rabbiyle arasında.. Ona güvenmek altın anahtar..[/sıze]

amannnnnnnnn boşver. Bak yaz geldi, her yer cıvıl cıvıl .tatilede gidecekmişsin zaten...bakarsın bir yaz aşkı başlar.hem ne demişler bir şeyin olmasını çok istemene rağmen olmuyorsa ya hakkında hayırlısı değildir, yada daha iyisi olacağı için olmuyordur....

aynen öyle daha iyiyim bugün. Kaç gündü oldu cevap vermedi...:14:

Son düzenleme:
aynen öyle daha iyiyim bugün. Kaç gündü oldu cevap vermedi...:14:
canım lütfen artık kafana takma lütfeeeen..:50::50: aramadıysa aramadı boşveeeeer.. iyiki de aramadı..:63: iyi ki arayıp yine kafanı karıştırmadı.. bırak, bırak boşver.. bana uzak, Allah'a yakın olsun de yoluna devam et.. seni hak etmeyenlerle bu yol yürünmezzz...:63::58:

Back
X