gerçekten çok sıkıcı :(

hayalumud

15.11.2012
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
414
36
43
35
Ankara
ya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:

Ne yapalım şartlar böyle gerektiriyor şahsen benim imkanım olsa evde yemk bile yemezdim ama yok işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yapalım şartlar böyle gerektiriyor şahsen benim imkanım olsa evde yemk bile yemezdim ama yok işte

şartlarla ilgili değil canım ben evde kaliteli zaman geçirmek istiyorum ama yapacak bir şey aklıma gelmıyo

Çalışıyorum, ama günün büyük dilimini evde geçiriyorum.
Zamanımı planlayamadım, düzene oturtamadım ve çok rahatsızım bundan.

Sözde kalmaz umarım, tatilde planlı olmayı düşünüyorum.
Her gün mutlaka kitap okumaya, spora ve abartmadan temizliğe vakit ayırıcam.
Güzel bir yapboz alıp onu yapıcam, sonra duvara asıcam.
Güzel bir yabancı dizi belirleyip(süresi kısa olduğu için) onu izlerim.
Internet ve oyuna da sınırlama getirmeliyim.
Bir de pasta-börek-yemek denemelerim olacak.

Yine çok şey bekliyorum ben tatilden, tembelliğime yenik düşüp savsaklamam umarım.

ahhh bu aralar evde oturmaya, evimle ilgilenmeye öyle hasretim ki.

meraklarınızı, yeteneklerinizi bilemiycem ama bana öyle bir fırsat verseler

öncelikle denemek istediğim yemek tarifleri var. onlara girişirdim. yeni tarifler yaratırdım.

güzel dizi serileri var merak ettiğim onlara başlardım, belgeseller var izlemek üzere not ettiğim onları izlerdim.

okumak istediğim önemli kitaplar var, onları elden geçirirdim.

atılacak giysileri, elden çıkarılacakları ayırır, iyi durumda olanları ilgili yerlere ulaştırırdım.

buzluğa atmalık bişiler hazırlardım.

evimde düzenlemek istediğim yerler var, yaptırmak istediklerim var onları tasarlardım.

hehehe ne çok işim varmış ya

evde olup, yatmak tv izlemek sıkıntıdan patlamak istiyorum bende tam tersiyim.
çoooookkk yorgunum çook. zaten işim evime 2 -2,5 saatlik mesafede.
evimi özlüyorum :2:

Baksana cicikom herkes evde olmayı çok istegini yazmış sanki sana nispet yapiyolar kız diyo canım sıkılıyor bi ilgilenin bee:))

evet yaa herkes ne kadarda çok severmiş evi ben dört duvar arasında çıldıracagımmmm

Valla işteyim,hamileyim,yorgunum
Yer değişelim dicem olmicak :)
Ben olsam şöyle akşama güzel bir yemek hazırlardım eşime, sonra belki bir tatlı filan. Biraz varsa dağınıklık toplardım.Sonra bir şeyler okur ya da tv izlerdim.Off

her gün farklı geçiriyorum günümü. yarım gün çalışıyorum. öğleden sonra evdeyim. örneğin bir gün temizlik yapıyorum. bir gün tatlı deniyorum ( her hafta değişik tatlı denemelerim oluyor). bir gün yap boz yapıyorum, kitap okuyorum, film izliyorum, spor yapıyorum. Hepsini yapamasam da birkaç tanesini yapıyorum. Balkonumda bitkilerim var onlarla ilgileniyorum. Hiç sıkılmaya vaktim olmuyor. Evde vakit geçirmeyi çok seviyorum. :13:

bende çalışmaktan bıktım usandım ev hanımı olmak istiyorum

aman canım evde olmanın neresi güzel ya, çalışan kadının kendine güveni var ben de kazanıyorum deme hakkı var, nasıl olsa evdesin diye her iş sana bakıyor, her alacağın şeyde eşinin eline bakıyorsun, ev hanımı olmak rahatlık değil ya

hayır canım evliyim 18 aylıkta bir kızım var

çocuktan böyle oluyor canım ya rahat rahat iş yapamıyorsun, kendine vakit ayıramıyorsun, gezemiyorsun tozamıyorsun, hele ki havalar böyleyken dışarı çıkılmıyor çocuk da bunalıyor siz de, en azından ben öyleyim, üstelik o kadar yaramaz ki alıp misafirliğe gidemiyorum iki arkadaşımı çağırıp kahve içip dedikodu yapamıyorum, alışverişe çıkamıyorum, rahat rahat işimi gücümü göremiyorum, oturup iki satır kitap okuyamıyorum, televizyon izleyemiyorum, sinemaya, tiyatroya gidemiyorum yani bunalmak normal, ne kadar çok şikayet ettim ama hergün şükrediyorum varlığına, biraz büyüyünce hayat normale döner herhalde.

Hayat böyle birşey işte gerçekten çok garip insanoğlu derler ya ev hanımı olanlar çalışmayanlar iş bulup çalışmak istiyor çalışanlar da işi bırakıp ev hanımı olmak evde kalmak istiyorlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…