bende çalışmaktan bıktım usandım ev hanımı olmak istiyorum
alın bendende o kadar :d şurda 3 hafta sonra izine çıkıyorum evimin hayaliyle yanıp tutuşuyorum... Hoş doğumdan sonra işimin hayaliyle yanıp tutuşcağım kesin.. Ikiz bebeklere bakmak eminim zor olacak :d ama güzel olacak
al benden de o kadar.
Yıldım artık senelerdir çalışmaktan, eşim çalışmak istemiyorsan çık işten diyor önceki ay 4 gün evdeydim çok mutluyduk ama işim ve imkanları iyi pişman olmaktan korkuyorum.
Evde olsam sabah mükellef bir sofra hazırlardım kendime uzun uzun keyfini çıkara çıkara kahvaltı ederdim, zira 2 yaşında bir kızım var ve sağolsun doğduğundan beri keyifle yemek yiyemiyorum.
Sonra kızımla oynayıp eni konu bir temizliğe girişirim her yeri dip köşe temizlerdim.
Sonra mis gibi bir banyo yapıp elime kahvemi alıp cam kenarına oturmak yağmur şırltısıyla birlikte mayışırdım.
Ertesi günlerde temizliği kısa ve hafif tutardım kızımla mutfağa girer çeşit çeşit yemekler yapardım mükellef bir sofrayla kocamı karşılamak isterdim.
Arkadaşımı davet etmek, arkadaşlarıma ziyaret gitmek, kızımla oyun parkına gitmek, alış veriş yapmak isterdim.
Kendime uğraşlar edinirdim, kendi elimle kızım için bir şeyler yapardım.
Yapardım da yapardım hiç te sıkılmazdım.
valla ben de istiyorum.evlendiğimde şöyleee sabahları ayaklarımı uzatıp gerine gerine kalkayım istiyorum. çok mu şey istiyorum acaba?
ya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:
anam ikizinmi olacak ne kadar güzel yaTamamen mi ayrılacaksın yoksa geri dönecekmisin
ya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:
aynen, kısır yapıp misafirleri toplayıp dedikodu yapmak istiyorum bendeeee
Ben hic bisey yapmadan, bos bos otursam bile zamanin nasil gectigini anlamiyorum, ne hikmetse :111:
sizinki kronik tembellik.
Şaka bir yana insan bazen bunu da istiyor. Çok özledim hiç bir şey düşünmeden bir yere yetişmeye çalışmadan, koşturmadan ani konu oturup yatıp keyif yapmayı.
Sıkılacak vakit istiyorum.
nickinden hatırladım valla haklısın unutkanlık iştetabi sen beni hatırlamıon diğer topikten dimi
çok normal çok yazmamıştım çünkü 2013 kasım aralık tüp bebek
canım 8 aylık izin aldım yasal izinler ve ücretsiz izinler falan toplamda... ondan sonra bakalım bebeklerle hayat nasıl oluyo duruma göre değerlendiricez artık
kk ya gırmekten evin işlerını yetiştiremiyorum..
elektrıkler kesıldıgınde sıkılmaya vaktim olabülüüüüğ..
allahım günahlarımın hesabının %72 sını buraya yazdıklarım üzerinden soracak..
valla ben çalışmazken çok güzel vakit geçiriyodum :) sabah kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlıyodum, sonra pilates yapıyodum. sıkıldığımda çıkıp bi yürüyüş, arkadaşlarla buluşma vs yapıyodum, tv izliyodum, nette takılıyodum. aklıma estikçe ders çalışıyodum. geçen seneyi gözden çıkarmıştım, kpss ye sonraki sene hazırlanayım diyodum ama işe başladım eve doyamadanya arkadaşlar sizler evde nasıl zaman geçiriyorsunuz ben çok sıkılıyorum hele bugün kendimi çok kötü hissediyorum.bana fikirlerinizi yazın lütfen:84:
Canım kitap okuma alışkanlığı edinsen mesela hiç sıkılmazsın
Hatta sadece kitap almak için dışarı çıkmak bile eğlenceli
Yabancı dizi izleyebilirsin harikaaa diziler var
Örgü örebilirsin yada değişik yemek tarifleri araştırıp yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?