Gerçekten dayanamıyorum artık :(

mormo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
121
1
48
Edirne
Günlerdir yapmamak için kendimi tuttum da sonunda dayanamadım 3 yıllık bir ilişkim vardı o okulunu bitirmiş çalışıyor ben öğrenci.ve tam en stresli sınav dönemimde terk edildim sebebiyse ona napiyosn diye sormam ! Sınava girdiği bi gün aklım ondaydi hep nasılsın nerdesin karnını doyurdn mu diye falan sorardim. Bu kez bu yüzden kavga etti benle."bunaldm napiyosn diye sordun durdun sıktın" dedi ama bunları kalbimi kıracak şekilde soyledi.sonra bi yalanini yakaladım aynı gün küçük bi yalan bunu ona söyledim ben yanlış bi şey yapmadım dedi."yalan söyledin pişman değil misin ?" Dedim. Hayır değilim ben yanlış bi şey yapmadım işine gelirse dedi. Sonra tartıştık.hayatımda duymadığı küfürler duydum ,beddualar hakaretler ve bunu diyen sevgilim...her şeyi ilk kez onunla yaşadığım ona guvendigim o güvenilir adam.yok oldu birden.bi sonraki konusmamizda yine küfürler etti ben de yeter artık bitti dedim o da çoktan bitti haberin yok dedi...bendeki eşyalarını yuzugumu yolladım.ve öylece bi şekilde bitti 3 yıl beni seven her istediğimi yapan gözümün içine bakan adam bir günde terk etti gitti.ve bir daha geri dönmedi. Yalnızca beni suçlayan mesajlar atti.ben bi kaç kez konuşmaya çalıştım kestirip attı."ben seni seviyorum özlüyorum çok hala kalbimdesin ama olmuyo "dedi. Bana öncelerden de küfürler beddualar etti bi kaç kez omzumdan tutup sarstı tehdit etti ben onu bunlar için birakmadim da o bi napiyosn sorusuna bıraktı.ben de en son 'sen bana beddualar ettin ama sen inşallah mutlu ol senin bana yasattigini senin çevreden hiç bi kadına yasatmasin allah acisini bilemezsin sen bu kararinla mutlu olursan sen haklısın ama bi gün olsun beni Özler hakkımda iyi bi şey düşünürsen ben hakliyim . Dedim . Ve ayrıldık.neredeyse bi hafta olacak arada suçlama mesajları yok eşyalarını vereyim mesajları oldu sadece bu kadar yani o kararlı. Yediğimiz içtiğini ayrı gitmeyen her şeyi paylastigimiz güvenerek ilk kez birlikte olduğum adam bana küfürler etti beddualar etti zamanında ben bunlar için ayrılmak istedim ama yapamadım şimdi salakligima doyamadim.çok moralim bozuk sınav döneminde çok stresli zamanımda yalnız bıraktı gitti günlerdir bi lokma yemek yedim bazı sınavlara çalışmadım.oysa böyle olmamaliydi ben hep.ondan ayrılmaya çalıştım bozuk ağzı tembelliği ve bir çok kötü huyu yüzünden ama sevgimden yapmamistim.bi hafta oldu ama evime gittiğimde mutlaka karşıma çıkacak sizce ne yapmalıyım doğrusu bu ayrılık diyor mantigim ama canım çok acıyor saçma bir şey yapmaktan korkuyorum desteğini ihtiyacım var

Ve kendi ölü annesine kadar kufretti senle bi daha konusursam bilmem neyim diye sizce sevmiş 3 yıl birlikte kalmış bi insan bunları nasıl yapar

Ve kendi ölü annesine kadar kufretti senle bi daha konusursam bilmem neyim diye seven 3 yıl birlikte kalan bi insan bunu neden yapar

Unut gitsin, sana deger vermeyen, saygi göstermeyen biri icin deymez...
Yol yakinken bitmis.. sevinmelisin bence.. Allahim karsina seni hak eden hayirli birini cikarir insAllah...

Unut gitsin, sana deger vermeyen, saygi göstermeyen biri icin deymez...
Yol yakinken bitmis.. sevinmelisin bence.. Allahim karsina seni hak eden hayirli birini cikarir insAllah...
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum gidip de barışma çabam olmadı ama bi insan nasıl bunu yapar nasıl acımasız olur bu kadar bilmiyorum inşallah dediginiz gibi olur

Ve kendi ölü annesine kadar kufretti senle bi daha konusursam bilmem neyim diye seven 3 yıl birlikte kalan bi insan bunu neden yapar

valla konunu okumadım ama bu sözü sarfeden insanı bırak sevgili,koca kendime arkadaş bile yapmam

Ben de öyle yapmaya çalışıyorum gidip de barışma çabam olmadı ama bi insan nasıl bunu yapar nasıl acımasız olur bu kadar bilmiyorum inşallah dediginiz gibi olur

Canim bende bu aralar 5 yillik sevgilimden ayrildim... Ilgisizlesti, uyarmama ragmen, hicbir gelisme olmadi, cabalamadi... Sevmesine Hala seviyorum, ama bana Son zamanlarda verdigi deger 0. Üstelik yasim 28.. bu saatden sonra nasil toparlanirim, nasil tekrar sevebilirim diyorum, ama en hayirlisi böyleymis... Sonradan aci cekmektense...

O söz ne ki daha neler neler hayatımda duymadığım küfürler beddualar hakaretler...sonra sen suclusun oldu

kendi annesine saygısı olmayan bir insanın sarfettiği sözleri kaale bile alma bence yazık ya insanlar niye bu kadar bencil

Ben de kendimi öyle avutuyorum şimdi böyleyse evlensek neler yaşadım allah bilir diyorum hayırlısı yol yakinken vazgeçmek sen de doğrusunu yapmışsın ama su iç sıkıntımız üzüntümuz bi geçse...hakikaten insan toparlanamiycam diye düşünüyor.

kendi annesine saygısı olmayan bir insanın sarfettiği sözleri kaale bile alma bence yazık ya insanlar niye bu kadar bencil

Kendi ölü annesi çok şaşırtıcı degil mi... hadi benle kavga ettin saygın yok peki annen? Adamı tutup annesinin mezarına götüren bendim şimdi böyle şeyler demesi sasirtmiyo beni...

Toparlanicaz mecbur, hayat onlardan ibaret degil...
Ona ne kadar güclü oldugunu göstermen lazim..

Ölmüş annesine bile küfreden bir insandan ne bekliyorsunuz? 3 yil emek ve zamaninizi vermissiniz .Ayrica okuyorsunuz.Ne guzel iste.Okulunuzu dusunun herseye inat ben olsam inatla daha cok derse veririrdim kendimi.

Toparlanicaz mecbur, hayat onlardan ibaret degil...
Ona ne kadar güclü oldugunu göstermen lazim..
Evet...o başlarda sen bana adım at ozür dile kendini duzelt falan dedi başta Blöf yaptı ben istediği gibi olayım diye ama ben adam atmayın ca cidden ayrıldık.sanıyor ki ben onu kaybetmemek için her şeye katlanirim.

Kendi ölü annesi çok şaşırtıcı degil mi... hadi benle kavga ettin saygın yok peki annen? Adamı tutup annesinin mezarına götüren bendim şimdi böyle şeyler demesi sasirtmiyo beni...

canım benim aşk acısı geçiyorda söylenen sözler koyuyor insana.lütfen kendine böyle şeyler söylenmesine izin verme ve kararından dönme, barışma unutmaya çalış. karakterli olan insan bunları yapmaz. çıkar karşına açık açık söyler ve bitirir. sırf ilgin yüzünden böyle bitirmez. birine çok değer veriyorsun yüceltiyorsun sonra gerçekten yukardan bakıyor sana. bunu maalesef bende yaşarak tecrübe ettim

Ayrica herseyde bir hayir vardir.Kurtuldugunuza sevinmelisiniz.

Odun iste, beklesin dursun...

Ölmüş annesine bile küfreden bir insandan ne bekliyorsunuz? 3 yil emek ve zamaninizi vermissiniz .Ayrica okuyorsunuz.Ne guzel iste.Okulunuzu dusunun herseye inat ben olsam inatla daha cok derse veririrdim kendimi.
Bi beklenti değil pismanlik insan nasip bu kadar kör olur diye,herkes bana o seni hak etmiyo sana bunları bunları yaptı derken ben hatalarını bile bile birakmadim da o ufak bi olayda kuyruğunu sıkıştırp kaçtı.sanki kadı oğlu...benim korkum tekrar karşılaşmak konuşmaya çalışması

Çok pismanim çok bi çok kez ağladım bi erkek nasıl benle böyle konuşur nasıl katlandı diye.ama ona sorsanız duzelecekti güya.zaten çocuk gibi telefonda bitirdi ilişkiyi böyle biri değildi ayrilamazdi benden ama birden böyle olunca ben de bi şeylerden şüphe ettim neye güveniyor da terk ediyor diye bir haftadır içim içimi yedi ama olan oldu artk.duyduğum o sözler gerçekten ağır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…