Ben de öyle yapmaya çalışıyorum gidip de barışma çabam olmadı ama bi insan nasıl bunu yapar nasıl acımasız olur bu kadar bilmiyorumUnut gitsin, sana deger vermeyen, saygi göstermeyen biri icin deymez...
Yol yakinken bitmis.. sevinmelisin bence.. Allahim karsina seni hak eden hayirli birini cikarir insAllah...
Ve kendi ölü annesine kadar kufretti senle bi daha konusursam bilmem neyim diyeseven 3 yıl birlikte kalan bi insan bunu neden yapar
valla konunu okumadım ama bu sözü sarfeden insanı bırak sevgili,koca kendime arkadaş bile yapmam
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum gidip de barışma çabam olmadı ama bi insan nasıl bunu yapar nasıl acımasız olur bu kadar bilmiyoruminşallah dediginiz gibi olur
O söz ne ki daha neler neler hayatımda duymadığım küfürler beddualar hakaretler...sonra sen suclusun oldu
Ben de kendimi öyle avutuyorum şimdi böyleyse evlensek neler yaşadım allah bilir diyorumCanim bende bu aralar 5 yillik sevgilimden ayrildim... Ilgisizlesti, uyarmama ragmen, hicbir gelisme olmadi, cabalamadi... Sevmesine Hala seviyorum, ama bana Son zamanlarda verdigi deger 0. Üstelik yasim 28.. bu saatden sonra nasil toparlanirim, nasil tekrar sevebilirim diyorum, ama en hayirlisi böyleymis... Sonradan aci cekmektense...
kendi annesine saygısı olmayan bir insanın sarfettiği sözleri kaale bile alma bence yazık ya insanlar niye bu kadar bencil
Ben de kendimi öyle avutuyorum şimdi böyleyse evlensek neler yaşadım allah bilir diyorumhayırlısı yol yakinken vazgeçmek sen de doğrusunu yapmışsın ama su iç sıkıntımız üzüntümuz bi geçse...hakikaten insan toparlanamiycam diye düşünüyor.
Evet...o başlarda sen bana adım at ozür dile kendini duzelt falan dedi başta Blöf yaptı ben istediği gibi olayım diye ama ben adam atmayın ca cidden ayrıldık.sanıyor ki ben onu kaybetmemek için her şeye katlanirim.Toparlanicaz mecbur, hayat onlardan ibaret degil...
Ona ne kadar güclü oldugunu göstermen lazim..
Kendi ölü annesi çok şaşırtıcı degil mi... hadi benle kavga ettin saygın yok peki annen? Adamı tutup annesinin mezarına götüren bendim şimdi böyle şeyler demesi sasirtmiyo beni...
Evet...o başlarda sen bana adım at ozür dile kendini duzelt falan dedi başta Blöf yaptı ben istediği gibi olayım diye ama ben adam atmayın ca cidden ayrıldık.sanıyor ki ben onu kaybetmemek için her şeye katlanirim.
Bi beklenti değil pismanlik insan nasip bu kadar kör olur diye,herkes bana o seni hak etmiyo sana bunları bunları yaptı derken ben hatalarını bile bile birakmadim da o ufak bi olayda kuyruğunu sıkıştırp kaçtı.sanki kadı oğlu...benim korkum tekrar karşılaşmak konuşmaya çalışmasıÖlmüş annesine bile küfreden bir insandan ne bekliyorsunuz? 3 yil emek ve zamaninizi vermissiniz .Ayrica okuyorsunuz.Ne guzel iste.Okulunuzu dusunun herseye inat ben olsam inatla daha cok derse veririrdim kendimi.
canım benim aşk acısı geçiyorda söylenen sözler koyuyor insana.lütfen kendine böyle şeyler söylenmesine izin verme ve kararından dönme, barışma unutmaya çalış. karakterli olan insan bunları yapmaz. çıkar karşına açık açık söyler ve bitirir. sırf ilgin yüzünden böyle bitirmez. birine çok değer veriyorsun yüceltiyorsun sonra gerçekten yukardan bakıyor sana. bunu maalesef bende yaşarak tecrübe ettim
Ayrica herseyde bir hayir vardir.Kurtuldugunuza sevinmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?