Günlerdir yapmamak için kendimi tuttum da sonunda dayanamadım
3 yıllık bir ilişkim vardı o okulunu bitirmiş çalışıyor ben öğrenci.ve tam en stresli sınav dönemimde terk edildim
sebebiyse ona napiyosn diye sormam ! Sınava girdiği bi gün aklım ondaydi hep nasılsın nerdesin karnını doyurdn mu diye falan sorardim. Bu kez bu yüzden kavga etti benle."bunaldm napiyosn diye sordun durdun sıktın" dedi ama bunları kalbimi kıracak şekilde soyledi.sonra bi yalanini yakaladım aynı gün küçük bi yalan bunu ona söyledim ben yanlış bi şey yapmadım dedi."yalan söyledin pişman değil misin ?" Dedim. Hayır değilim ben yanlış bi şey yapmadım işine gelirse dedi. Sonra tartıştık.hayatımda duymadığı küfürler duydum ,beddualar hakaretler ve bunu diyen sevgilim...her şeyi ilk kez onunla yaşadığım ona guvendigim o güvenilir adam.yok oldu birden.bi sonraki konusmamizda yine küfürler etti ben de yeter artık bitti dedim o da çoktan bitti haberin yok dedi...bendeki eşyalarını yuzugumu yolladım.ve öylece bi şekilde bitti 3 yıl beni seven her istediğimi yapan gözümün içine bakan adam bir günde terk etti gitti.ve bir daha geri dönmedi. Yalnızca beni suçlayan mesajlar atti.ben bi kaç kez konuşmaya çalıştım kestirip attı."ben seni seviyorum özlüyorum çok hala kalbimdesin ama olmuyo "dedi. Bana öncelerden de küfürler beddualar etti bi kaç kez omzumdan tutup sarstı tehdit etti ben onu bunlar için birakmadim da o bi napiyosn sorusuna bıraktı.ben de en son 'sen bana beddualar ettin ama sen inşallah mutlu ol senin bana yasattigini senin çevreden hiç bi kadına yasatmasin allah acisini bilemezsin sen bu kararinla mutlu olursan sen haklısın ama bi gün olsun beni Özler hakkımda iyi bi şey düşünürsen ben hakliyim . Dedim . Ve ayrıldık.neredeyse bi hafta olacak arada suçlama mesajları yok eşyalarını vereyim mesajları oldu sadece bu kadar yani o kararlı. Yediğimiz içtiğini ayrı gitmeyen her şeyi paylastigimiz güvenerek ilk kez birlikte olduğum adam bana küfürler etti beddualar etti zamanında ben bunlar için ayrılmak istedim ama yapamadım şimdi salakligima doyamadim.çok moralim bozuk sınav döneminde çok stresli zamanımda yalnız bıraktı gitti günlerdir bi lokma yemek yedim bazı sınavlara çalışmadım.oysa böyle olmamaliydi
ben hep.ondan ayrılmaya çalıştım bozuk ağzı tembelliği ve bir çok kötü huyu yüzünden ama sevgimden yapmamistim.bi hafta oldu ama evime gittiğimde mutlaka karşıma çıkacak
sizce ne yapmalıyım doğrusu bu ayrılık diyor mantigim ama canım çok acıyor saçma bir şey yapmaktan korkuyorum desteğini ihtiyacım var