Gerçekten dayanamıyorum artık :(

bence oyle bı ınsanla omur gecmez kurtulmmussun daha ne ıstıyosun bosver gıtsın

Kesinlikle ardına bakma ve unut derim
Seni bu şekilde bırakan bir insan seni hak etmiyor demektir
Geri dönmek istese bile izin verme seven insan böyle yapmaz ilgiden bunalıp gitmez
Çevremde nadirde olsa birbirini seven insanlar var böyle bir şey görmedim ben

Konusmaya calisirsa duygulariniz agir basip tekrar baslayacaginizdan mi korkuyorsunuz? Bence mantikli dusunun tum verdiginiz zaman boyunca.Yaptigi en son sey de yenir yutulur sey degil.Onu dunyaya getiren ve rahmetli annesine nasil da kufur eder.Yazik kadinin kemikleri sizliyordur.Buna ragmen geri gelip konusrsa ki zaten ben onun insanligindan da suphe ederim.Yazik gunah.Anne bu ya.Bence karsilasmaktan da korkmayin.Yuzlesmek her zaman iyi.oyle bir insana guven olmaz. bugun olmus annesine bile kufreden bir insan yarin kim bilir ne yapar.. Allah herseyin hayirlisini versin evladin da. Herseyde bir hayir var ve hic birsey icin acele etmeyin. Ne guzel universitenizi bitirip kendi ayaklariniz uzerinde durabiirsiniz.Dunyadaki tek bir erkek sanki o kalmis gibi davraninca erkeklere simariyorlar ve zayif noktani da ogreniyorlar.Oyuzden ne yaparlarsa yapsin geri donecegini bildigi icin de rahatlar.

Benim de bes yıllık bi iliskim vardı. Sinirlenince gozu donerdi resmen. Bir keresinde sehir disından gelmiştim (okulum baska sehirdeydi) almaya gelirken gecikti arkadasım da sevgilisinde bekledi beni gece ne olur ne olmaz diye. Bu geldiginde kava ettik hemde neden biliyo musun arkadaşımın sevgilisinin gözünün icine bakmisim adamın icine girmişim. Gece karanlığına yanımıza bile gelmeye tenezzül etmeden nerden anladıysa.ben onu hep özgür bıraktım o hep kısıtladı. Birgün amerikadayken ortak bi öğrenenimizin nikahına gitmek istedim. Bana sozlenecegim kız boyle yere gidemez erkeklerin arasına bensiz dedi daha neler neler dedi bi bikah icin. Bi o... Olmadığım kalmıştı yani. Bende yeter be dedim be Halin varsa gor ve terkettim gitti. Hic acısı bitmicek sanmıştım,her an beraberdik cunku. E sonra ne oldu biriyle tanıştım yeniden asık oldum ve evlendik dünyalar tatlısı kızım var ve en önemlisi mutluyum hizurluyum, hayatına yeni bi sayfa ac artık ve sunu duşun kimse snden değerli degil.

Gidene Bay bay, gelene hay hay de canim.

Insan elindekinin degerini kaybedince anliyor. Oda senin degerini anlayacak ama o zaman sen coktan baska kisilerle cok mutlu olacaksin insallah

bu verilen değerler hep elimizde patlıyor. elimizde kalıyor. ama bunun da geçeceğini düşün. bundan da çıkaracağın dersler olacağını düşün.
bak buraya yazıyorum gelcek o sana da sen bakmıcaksın

İlk ask acisi ektigimde ustam demistiki insan asik olur cok sever aci ceker ama sadece 49 gun. Saymaya basla 49 gun sonra ben bunu haketmiyorum deyip yoluna bakacaksin demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…