Ben hep icimde biriktiriyorum unutsam gulecem deBide gülmeyi dene istersen
Ilcede is yok var ama calusmama deymezBi is bul.
Ee böyle evlilik yürür mü daha 3 aylık evlisinBen hep icimde biriktiriyorum unutsam gulecem de
Geçici bi iste olur. Kafayi dagitman lazim biraz. Esinin üstüne de çok gitme derim. Bi zaman sonra ilişki ciddi yipranir.Ilcede is yok var ama calusmama deymez
Her aile yardım etmiyor ya da edemiyor ne demek karşıma niye çıktın , olan olmuş hayatta hersey para değil azcık pozitif olun hayat arkadaşınız yanınızda ki daha 3 aylık evlisiniz herseyi bukadar çabuk tüketmeyinSlm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Haklisini insan bos kalinca cocuk fikri akla geliyorÜcretin azlığına çokluğuna bakma işe gir.iş bulamadığın dönem için bir meşgale bul kendine ve bu meşgale de çocuk yapmak olmasın.boş insan sorun üretir unutma.
En önemlisi evliliğin iyice oturana kadar çocuk yapma,korun.
İçinde biriktirdiklerinin faydası kime, her türlü zararı sana, boşver, gülmeye çalış,en azından eşine, destek çıın, birbirinize moral güç verin ki herbir sorunun altından kalkasınız...Ben hep icimde biriktiriyorum unutsam gulecem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?