- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
Çok güzel yorumlamissiniz insallah her yeni evlenen bu yazınızı okurHerkes yaşıyor bişeyler. Bu evlilik hır gür mü gitsin, güllük gülüstanlık mı gitsin istiyorsun ona karar ver. Ha bi de bi süre sonra suratsız karısından soğuyup aynı şekilde kırıcı olmaya başlama ihtimali yüksek bir koca yaratmak mı istersin, güler yüzlü karısını hergün daha çok sevecek, daha çok bağlanacak onu daha çok mutlu etmeye çalışacak bir eş mi? Olan olmuş, ayrılıcam niyetinde değilsen silkin, evlilik bu 5 karış suratla gitmez. Kimleyse sorunun onunla arana koyarsın mesafe, ama en büyük hata, elinin altında diye başkasının suçunun cezasını eşe ödetmeye çalışmak. Sonra adam da patlayacak. Eeeh! Diyecek. Ne geçimsizsin. Anam bacım haklı. Kusura bakma ama olacak olan bu. Unut. Sil kafandan. Kendi kendinle kavga edip duruyorsun değilmi karşına ailesinin hayalini alarak. Bırak bunu. Kocanı getir aklına. Bu ilişki 1 günlük 1 haftalık değil. Ben bu adamla ömür geçiricem nasipse de kendine. Kaç gün surat edicem kaç gün kavga edicem. Dahası unutacak mıyım? Yoo. E o zaman mutlulu olmanın çarelerine bakıcaksın arkadaşım. Ben de çok takan biriyim. Bigün amaaan dedim bi ana kuzusu ben miyim. Herkes nelerle kimlerle mücadele ediyor. Değer mi kocamla huzurumu bozmaya? Benim çektiğim çekeceğim de bu olsun da allah beterini vermesin yeterki. Koyuveririm mesafemi gereksiz insanlara, ooh ben mutluysam kocam kocam mutluysa ben mutluyum. Şimdi o günlerin meyvesini topluyorum. Gerçekten de huzurluyum çok şükür
Teskkur ederim bu iyi grldiHerkes yaşıyor bişeyler. Bu evlilik hır gür mü gitsin, güllük gülüstanlık mı gitsin istiyorsun ona karar ver. Ha bi de bi süre sonra suratsız karısından soğuyup aynı şekilde kırıcı olmaya başlama ihtimali yüksek bir koca yaratmak mı istersin, güler yüzlü karısını hergün daha çok sevecek, daha çok bağlanacak onu daha çok mutlu etmeye çalışacak bir eş mi? Olan olmuş, ayrılıcam niyetinde değilsen silkin, evlilik bu 5 karış suratla gitmez. Kimleyse sorunun onunla arana koyarsın mesafe, ama en büyük hata, elinin altında diye başkasının suçunun cezasını eşe ödetmeye çalışmak. Sonra adam da patlayacak. Eeeh! Diyecek. Ne geçimsizsin. Anam bacım haklı. Kusura bakma ama olacak olan bu. Unut. Sil kafandan. Kendi kendinle kavga edip duruyorsun değilmi karşına ailesinin hayalini alarak. Bırak bunu. Kocanı getir aklına. Bu ilişki 1 günlük 1 haftalık değil. Ben bu adamla ömür geçiricem nasipse de kendine. Kaç gün surat edicem kaç gün kavga edicem. Dahası unutacak mıyım? Yoo. E o zaman mutlulu olmanın çarelerine bakıcaksın arkadaşım. Ben de çok takan biriyim. Bigün amaaan dedim bi ana kuzusu ben miyim. Herkes nelerle kimlerle mücadele ediyor. Değer mi kocamla huzurumu bozmaya? Benim çektiğim çekeceğim de bu olsun da allah beterini vermesin yeterki. Koyuveririm mesafemi gereksiz insanlara, ooh ben mutluysam kocam kocam mutluysa ben mutluyum. Şimdi o günlerin meyvesini topluyorum. Gerçekten de huzurluyum çok şükür
Sonradan pişman olacağınız sözleri sarf edeceğiniz zaman önce biraz susup mekan değiştirmeyi deneyin.
Unutmayın bu sözleriniz ve hareketleriniz kat kat fazlasıyla geri döner size.
İlçede bulduğunuz iş çalışmaya değmiyorsa bile bence deneyin. Kafanızı dağıtmak adına işe yarar en azından.
Deneyecem kafa dagitmak icinSonradan pişman olacağınız sözleri sarf edeceğiniz zaman önce biraz susup mekan değiştirmeyi deneyin.
Unutmayın bu sözleriniz ve hareketleriniz kat kat fazlasıyla geri döner size.
İlçede bulduğunuz iş çalışmaya değmiyorsa bile bence deneyin. Kafanızı dağıtmak adına işe yarar en azından.
Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
ailesine sakın güler yüz gösterme. madem maddi olarak desteklemediler o zaman evinde bir bardak çay içmeye yüzleri olmaz. seni çok iyi anlıyorumSlm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Yooo esime soyluyorum"Nerden ciktin karsima keske senle evlenmeseydim"
Bunu umarim esinize soylemiyorsunuzdur.
Icinizden geciriyorsunuz arada degil mi?
Uzakta kaynanam tek var oda ilkbaharda yanima gelebilir ne bileyimailesine sakın güler yüz gösterme. madem maddi olarak desteklemediler o zaman evinde bir bardak çay içmeye yüzleri olmaz. seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?