gercekten derdim var :((((

Çok güzel yorumlamissiniz insallah her yeni evlenen bu yazınızı okur

Ewet kpss ye calisacam bi turlu calisamiyorum.. tam baslayacakrim elimi kestin on tane dikis attilar hic bi is yap.iyorum

Teskkur ederim bu iyi grldi

Sonradan pişman olacağınız sözleri sarf edeceğiniz zaman önce biraz susup mekan değiştirmeyi deneyin.
Unutmayın bu sözleriniz ve hareketleriniz kat kat fazlasıyla geri döner size.

İlçede bulduğunuz iş çalışmaya değmiyorsa bile bence deneyin. Kafanızı dağıtmak adına işe yarar en azından.

Deneyecem kafa dagitmak icin

Maksat kafa dagitmak degil gelismek olmali. Sicak bir yuvaniz var, master yapin, mesleginizde gelisin, aileye ikinci gelir getirin. Bos oturmak zihine ve cebe zarardir. Vakit nakittir.

Evliliginizin en guzel aylarini kendinizi ve eşinizi üzerek yıpratmayın. Ne olursa olsun... sevgiler

öncelikle mutluluklar dilerim. eşinin ailesi için eşini uzme bence yani sonuçta o da ailesi atamaz adam zaten işten geliyor bir de surat asman doğru değil allah korusun aldatmalarin çoğu bu nedenle olur bu saatten sonra aileleri özel meselelerinizden uzak tutmaya çalışın kapınızı kapattiginiz zaman dışarda olan dışarda kalır sen güler yüzlü ol ilk başlar da normal böyle şeyler yadirgiyosun geçer bu günler de inşallah

1. Parayı versinler
2. çalışın ya da uğraş bulun kendinize
3. Eşinizle evliliğinizin tadını çıkarın
4. Hayata gülümseyin
Bu kadar :)​

ailesine sakın güler yüz gösterme. madem maddi olarak desteklemediler o zaman evinde bir bardak çay içmeye yüzleri olmaz. seni çok iyi anlıyorum

Hincin esine degilde ailesineyse adama ne diye surat yapiyorsun alsaydin parani madem catir catir hee bunu yaparken esin karsina dikilirse ozaman onada kizardin.Bos bos simdi adama niye soylenip sinir bozuyorsun sen surat asinca geri gelecek hersey adam yenisiniz diye ses cikartmiyor ama surekli bu hallerine devam edersen birgun tersi doner neye ugradigini sasirir kalirsin bu ne böyle

Yahu kendin soyluyorsun surat yapiyorum gulmuyorum diye
3. Bucuk aylik evlilikte kocaya denilir mi " keske karsima cikmasaydin " diye ?

Aile yardimci olur ama bir yere kadar
evladin diyede 30 40 sene evlenmis barklanmis bir adamin trpesine binilmez .

Siz milletyen maddiyat bekleyerek mi cikyiniz bu yola sonuca ansnin babsninda evi barki var
Evde ekmek olmasa git ananlara mi diyeceksin ?

Adami kaptitirsin birine
biraz gul
eften puften sorun cikarma

"Nerden ciktin karsima keske senle evlenmeseydim"

Bunu umarim esinize soylemiyorsunuzdur.
Icinizden geciriyorsunuz arada degil mi?

benim eşimin ailesi de hiç bisey vermedigi gibi bide elimizdekine de göz dikmişlerdi. ama eşimle arama girmedi bu mesele. boşverin ya siz esinize gülün ama kendiniz için gülün. mutsuzlugum eşimden dolayı degil diyorsunz bakın deger mi. sizn mutlulugunuz ve gulen yuzunuz onların verecegi parayla mı olacaktı.

artık ailesini bir kenara bırak..tamam yaptıkları yanlış ama onlar yüzünden evinde mutlu olamıyorsun..sonra iş ara kendine..marketlerde çalışabilirsin mesela..eşinin üstüne bukadar gitme..onun ne suçu var dimi..

Esini seviyorsan o da sana sevgi ve sefkatliyse ufak tefek sorunlari buyutup aranizi sogutma. Para pul hersey gelir gecer. Sevginizi yipratirsan bardagin altindan damlayan su gibi giderek azalir zamanla yok olur.
Kafana takmamaya calis. Kendine ugraslar edin.

Evlilikte sevgi saygi cok onemli seyler.

Eşine tavır yapma çok yanlış yapıyosun tavrını mesafeni ailesine koymalısın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…