gercekten derdim var :((((

Adama evlendiğime pişmanım demişsin, mutsuzum demişsin. E herhalde üzülecek. Burda önemli olan ailesinin hatatlrını görebiliyor mu? Görebiliyorsa sıkıntı yok zaten seninledir.

Düğünden sonra parayı vermediler demiş ya ben orayı takılarımızı aldılar anladım
Yanlış mı anlamışım

para falan bunlar fani şeyler
3 günlük hayatta mutlu ol
eşini sev :)
bi iş bulursan süper olur

tam olarak anlamadım ama yine adama surat asacak bir şey yok 3 kuruş için.
Bence düğün takısı 3 kuruş değildir ve 3 kuruş olsa bile gelin ve oğlunun hakkını gasp etmektir
Ama bunun için evlendiğine pişman olunmaz tabi karakterinde bi bozukluk yoksa adamın

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama sana abla olarak yazıcam. Bilimsel olarak kanıtlanmış yeni bir şeye alışmak buna evlilikj de dahil 90 günmüş sen de 3 aylık evlisin. Sabretmelisin tatlım alısıcaksın. Hatta onunla mutlu bile olucaksın ama bunun için yapman gereken bişey var o da:
Dua etmek...
Düzenli ve yoğun dua edersen her şey yoluna giricektir emin ol ama kalbini tamamen temizleyerek et duanı Allah muvaffak eylesin seni. Vee musmutlu olun inşallah :)

Bence düğün takısı 3 kuruş değildir ve 3 kuruş olsa bile gelin ve oğlunun hakkını gasp etmektir
Ama bunun için evlendiğine pişman olunmaz tabi karakterinde bi bozukluk yoksa adamın

lafın gelişi 3 kuruş.
huzur kaybetmeye değer mi her ne olursa olsun.
para bir şekilde yerine gelir de o para bulununca mutluluğu satın alabilecek mi konu sahibi?

Allah razi olsun canim benim

oturup kendine neden evlendiğini sor.
sevdiğinle mutlu olmak için değil mi?

o her şeyden daha değerli olmalı.
bir çok zorluğu aşarak bir araya gelmiş olmalısınız.

bu çok güzel ve bir daha yaşayamayacağın günleri heba etme.:)

bence herseyi geride birak para yüzünden kendine hayati zehir etme gencsiniz calisir kazanirsin esinede yazik ne umutlarla evlenio insan hic mi bi güler yüzü hak etmio sevdigin adam bukadar mi kötü ?

bence bi yerden basla mesela bugün esine güzel yemekler yap süslen püslen kapiyi ac hosgeldin de gülerek <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…