- 23 Ekim 2014
- 961
- 950
- 23
Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Düğünden sonra parayı vermediler demiş ya ben orayı takılarımızı aldılar anladımadama yazık, gerçekten yazık
işten eve gelip bir de surat çekiyor.
ben olsam "asıl ben pişmanım, hadi uğurlar olsun" derim.
bu nasıl evlilik yahu ölmeden mezara girmiş adam.
ayrıca kimse kimseye para pul vermek zorunda değil. vermesinler yardımcı da olmasınlar ne olacak.
kapıyı kapatınca huzurunuz olsun yeter.
para falan bunlar fani şeylerSlm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Düğünden sonra parayı vermediler demiş ya ben orayı takılarımızı aldılar anladım
Yanlış mı anlamışım
deymez ne kız?Ilcede is yok var ama calusmama deymez
Bence düğün takısı 3 kuruş değildir ve 3 kuruş olsa bile gelin ve oğlunun hakkını gasp etmektirtam olarak anlamadım ama yine adama surat asacak bir şey yok 3 kuruş için.
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama sana abla olarak yazıcam. Bilimsel olarak kanıtlanmış yeni bir şeye alışmak buna evlilikj de dahil 90 günmüş sen de 3 aylık evlisin. Sabretmelisin tatlım alısıcaksın. Hatta onunla mutlu bile olucaksın ama bunun için yapman gereken bişey var o da:Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Bence düğün takısı 3 kuruş değildir ve 3 kuruş olsa bile gelin ve oğlunun hakkını gasp etmektir
Ama bunun için evlendiğine pişman olunmaz tabi karakterinde bi bozukluk yoksa adamın
Bosanmak olamz bizde anca olum ayirirE boşan da adamı kurtar bari
Allah razi olsun canim benimCanım kaç yaşındasın bilmiyorum. Ama sana abla olarak yazıcam. Bilimsel olarak kanıtlanmış yeni bir şeye alışmak buna evlilikj de dahil 90 günmüş sen de 3 aylık evlisin. Sabretmelisin tatlım alısıcaksın. Hatta onunla mutlu bile olucaksın ama bunun için yapman gereken bişey var o da:
Dua etmek...
Düzenli ve yoğun dua edersen her şey yoluna giricektir emin ol ama kalbini tamamen temizleyerek et duanı Allah muvaffak eylesin seni. Vee musmutlu olun inşallah :)
7milyar aldilarbugünlerin keyfini çıkar.
ciddi bir miktarsa iste, değilse boşver, herkese ona göre davran.
hakettikleri kadar değer ver.
eşinle çık gez dolaş eğlen.
boşuna kendini yiyip bitirme.
Niye, mezun olurken diplomanıza sadece CEO olabilir mi yazdılar?Ilcede is yok var ama calusmama deymez
Hizli yazdigim icin oyle yazmisim. Ona takilma sen bilmislik yspma simdideymez ne kız?
üni mezunusun sen "değmez" demek istedin di mi?
Ceo ne demek canimNiye, mezun olurken diplomanıza sadece CEO olabilir mi yazdılar?
Sinirden soyluyorum sonra pisman oluyorumAyrıca 'Neden evlendim ki seninle?' lafını daha 3.aydan söylüyorsanız işiniz iş.
Ceo ne demek canim
Gerçi bu konuda bir şey diyemem ben de öyle bir insanım bu lafı kocama düğün günü bile diyebilirimSinirden soyluyorum sonra pisman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?