gercekten derdim var :((((

Bak canım eşinin ailesi yüzünden sakın ama sakın yuvanın huzurunu bozma.
Kim ne yaptıysa yaptı. Yardım etmezseler de etmesinler. Sen bir şekilde bu yuvayı kurdun. Böyle yaparak sadece kendini ve kocanı üzmekle kalırsın.
Kapat herşeyin üstünü bir örtü çek.
Kendi yuvanın huzurunu düşün. Kocanla aranız iyi mi? Anlaşabiliyor musunuz inan tek önemli olan şey bu artık.

İlk zamanlar herkesin başından sizin yaşladıklarınıza yakın belli başlı şeyler geçmiştir,
Bence unutmaya çalışın !! eşiniz ve kendinize hayatı zindan hale dönüştürmekten vazgeçin aksi eşinizi sizden soğutabilir !!

Inanin nisanliyken cok mutluydum halende oyleyim ama bazen tartisiyorum

Saol canim ne guzel anlatmissin aynen dediginizi yapacam

Eşin neden izin verdi parayı almalarına surat asarak hiç bir şeye varamazsın sadece evliliğini yıpratırsın konuşmaya çalıştın mı hiç

Ailesone koymusum telde konusunca konusmak istemiyorum esim hrmen kas goz yapar mecbur konusurum

canım ya konuşta işte soguk soguk konuş siz diye hitap et falan maksat eşin üzülmesin eger ki senide çok seviyosa eşin mecbur onu üzmemek için bir kaç cümle bir şeyler söyle sonra geri ver.
şimdi basına gelmeyen anlamaz diye düşünebilirsin ama mutlu olmak için bazı şeyleri kabullenmek gerekiyo canm yoksa hasta bile olursun alimallah o yüzden takıntısız yaşamaya çalış.

Surat asınca ne değişiyor? Değişen tek şey senin ruh halin. Eee o halde? Şu kısacık ömürde sürekli surat asmaya, can sıkmaya değmez. Evlilik hayatı zindan etmek değil, hayatı paylaşmak, mutlu olmak demek. Daha pozitif olmanı tavsiye ederim. Allah sağlığımızdan, bugünümüzden geri koymasın.

"Nerden ciktin karsima keske senle evlenmeseydim"

Bunu umarim esinize soylemiyorsunuzdur.
Icinizden geciriyorsunuz arada degil mi?

Adam kadına söylüyor olsaydı. "Ondan bi cacık olmaz. Boşa gitsin o adamı .nidaları yükselirdi.

Ve konu sahibi bunu kocam bir kere bana söyleseydi sanırım ömür boyu unutamaz yaralanırdım...

Sen gül ki Eşinde gülsün..

Gül ki Sevglim Gül ki gözlerın solmasın sakın Aşk çiçeğimmmmm...

Böyle devam edersen ya aldatilirsin büyük ihtimalle ya da bosanirsin bu da büyük ihtimal gülmeyi dene sünger çek geçmişe yoksa sonun bunlar

Takılarını almaya hakları yok tabi ki onları iste. Ama sakın surat asma .. Ben sevgilimden ayrıldım surat asıyor diye... Hiç çekilmezsin yani söyliyim..

İlk bir yıl evlilikler hep böyle

bugünlerin keyfini çıkar.
ciddi bir miktarsa iste, değilse boşver, herkese ona göre davran.
hakettikleri kadar değer ver.
eşinle çık gez dolaş eğlen.
boşuna kendini yiyip bitirme.

Valla bize de kimse yardım etmedi hele abileri babalarından kalan 2 daire oturuyor yıllardır, kira ne demek bilmiyorlar ama bir şey söylemeyin bizden çok ağlıyorlar :) o daireler onların hakkıymış, çünkü onlar çalışmış yapılırken.. Benim ki 8 yaşındaymış ne yapalım yani şimdi çalışamadıysa o babanın evladı olmak yetmiyor yani,

Bir de sürekli oraya beklerler, eltim arar durur geçen gittik eltim diyor tamam bir daha 1 ay sonra gelirsiniz diye 1. mecburiyetim yok 2. Altınız da araba var siz neden gelmiyorsunuz? Kaynımın gazı o kadar kıymetli iken ben neden 60 TL taksilere vereyim?

Sayende bende içimi boşaltmış oldum..

İlk bir kaç ay biz de eşimle çok tartışır sonra üzülür ben ağlardım o da dayanamaz gelirdi barışırdık. Ama bezen haftanın her günu kavga ederdik. Bir yabancıydı onlar bize eskiden yavaş yavaş hayatımıza girdiler ve her alışkanlıgımız, her düzenimiz aynı olamaz. Zamanla alıştık birbirimize, birbirimizin hassas olduğu konuları ögrendik, ne istediğimizi anladık. Ben de üni mezunu evlenene kadar iyi bir işi olan, kendi işinin patronu olan biriydim. Evlendim şehir değiştirdim işe ara verdim. Ben de çok sıkılıyordum. Yapman gereken kendine pozitif şeyler düşündürecek şeyler yap ve eşin gelmeden süslen güzelce giyin güzel bir koku kullan ve eşin gelince bir Ayetel kürsi oku üfle yüzüne. Tabi bor tanede kendin için oku. Vallahi ben bu şekilde yavaş yavaş düzeldim.1.5 sene oldu artık kavga mavga bitti çok şükür.

adama yazık, gerçekten yazık
işten eve gelip bir de surat çekiyor.
ben olsam "asıl ben pişmanım, hadi uğurlar olsun" derim.
bu nasıl evlilik yahu ölmeden mezara girmiş adam.

ayrıca kimse kimseye para pul vermek zorunda değil. vermesinler yardımcı da olmasınlar ne olacak.
kapıyı kapatınca huzurunuz olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…