Ailesone koymusum telde konusunca konusmak istemiyorum esim hrmen kas goz yapar mecbur konusurumEşine tavır yapma çok yanlış yapıyosun tavrını mesafeni ailesine koymalısın..
Inanin nisanliyken cok mutluydum halende oyleyim ama bazen tartisiyorumartık ailesini bir kenara bırak..tamam yaptıkları yanlış ama onlar yüzünden evinde mutlu olamıyorsun..sonra iş ara kendine..marketlerde çalışabilirsin mesela..eşinin üstüne bukadar gitme..onun ne suçu var dimi..
Saol canim ne guzel anlatmissin aynen dediginizi yapacamBak canım eşinin ailesi yüzünden sakın ama sakın yuvanın huzurunu bozma.
Kim ne yaptıysa yaptı. Yardım etmezseler de etmesinler. Sen bir şekilde bu yuvayı kurdun. Böyle yaparak sadece kendini ve kocanı üzmekle kalırsın.
Kapat herşeyin üstünü bir örtü çek.
Kendi yuvanın huzurunu düşün. Kocanla aranız iyi mi? Anlaşabiliyor musunuz inan tek önemli olan şey bu artık.
Eşin neden izin verdi parayı almalarına surat asarak hiç bir şeye varamazsın sadece evliliğini yıpratırsın konuşmaya çalıştın mı hiçSlm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Ailesone koymusum telde konusunca konusmak istemiyorum esim hrmen kas goz yapar mecbur konusurum
"Nerden ciktin karsima keske senle evlenmeseydim"
Bunu umarim esinize soylemiyorsunuzdur.
Icinizden geciriyorsunuz arada degil mi?
E boşan da adamı kurtar bariYooo esime soyluyorum
İlk bir yıl evlilikler hep böyleSlm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
İlk bir kaç ay biz de eşimle çok tartışır sonra üzülür ben ağlardım o da dayanamaz gelirdi barışırdık. Ama bezen haftanın her günu kavga ederdik. Bir yabancıydı onlar bize eskiden yavaş yavaş hayatımıza girdiler ve her alışkanlıgımız, her düzenimiz aynı olamaz. Zamanla alıştık birbirimize, birbirimizin hassas olduğu konuları ögrendik, ne istediğimizi anladık. Ben de üni mezunu evlenene kadar iyi bir işi olan, kendi işinin patronu olan biriydim. Evlendim şehir değiştirdim işe ara verdim. Ben de çok sıkılıyordum. Yapman gereken kendine pozitif şeyler düşündürecek şeyler yap ve eşin gelmeden süslen güzelce giyin güzel bir koku kullan ve eşin gelince bir Ayetel kürsi oku üfle yüzüne. Tabi bor tanede kendin için oku. Vallahi ben bu şekilde yavaş yavaş düzeldim.1.5 sene oldu artık kavga mavga bitti çok şükür.Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
Slm bayanlar yeni uc aylik evliyim. Evlendigimden beri tartisiyorum onun ailesini dugunden sonra parayi vermemeleri ve hic yardim etmedikleri icin cok birikti bende. Ben uni mezunuyum is yok evdeyim gin boyu esim gelincede surat yapiyorum. Mutsuzum esimdem dolayi degil boyle bende olusan negatif elektrikten. Bazen diyorum.keske karsima cikmasaydin niye evlendim ki senle fqlan diyorum sonra pisman oluyorum esim uzuluyor. Ne yapmaliym yardim lu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?