Gerçekten doğru mu ?

Amin çok teşekkür ederim. Herkesin huzurlu mutlu bir yuvası olsun inşallah. Kesinlikle kısmet işi , zaman ne gösterir bilinmez. Tek dilediğim babamın artık hayatımı hem psiklojik hem fiziksel olarak etkilememesi :) Arkadaşınıza da bir ömür mutluluk diliyorum eş adayıyla

Biz de iletişim olsa kesin kavga olur ama iletişim kurmadığım için kavga olayı olmuyor. Benim de babam ve annem aynı şekilde onlar da iletişimsiz sevgisiz. Ne istediğimi biliyorum sanırım onda sıkıntı yok ama şans faktörü etkili oldu heralde düzenli sürekli giden bir ilişkim olmadı. İlişkinizde nice güzel günler dilerim

Bunun nedeni baba hasretini , o verdiği guveni başka erkekte aramaktır.
Bunu yaparsa kişi evet doğru bir söz, yapmazsa hayır doğru bir söz değil..

çok teşekkür ederim :) siz de bir gün çok düzgün ve güzel bir ilişki yaşayacaksınız eminim ki,beklenmedik anda beklenmedik bir biçimde gerçekleşir hep :)

Bunun nedeni baba hasretini , o verdiği guveni başka erkekte aramaktır.
Bunu yaparsa kişi evet doğru bir söz, yapmazsa hayır doğru bir söz değil..

Eyvah o zaman benim için doğru bir söz sayılıyor, baba hasreti çekmediğim için hasret duygusunu aramıyorum ancak güven duygusunu kesinlikle arıyorum

çok teşekkür ederim :) siz de bir gün çok düzgün ve güzel bir ilişki yaşayacaksınız eminim ki,beklenmedik anda beklenmedik bir biçimde gerçekleşir hep :)

İnşallah bahsettiğiniz 'bir gün' çok uzakta değildir :) Teşekkürler ilginiz için

Eyvah o zaman benim için doğru bir söz sayılıyor, baba hasreti çekmediğim için hasret duygusunu aramıyorum ancak güven duygusunu kesinlikle arıyorum

Yok tam değil. Güven duygusunu hepimiz arıyoruz. Kadınların guveni bitince sevgisi biter. Güvenince sever.

Güven duygusunu ararken seçici olmuyor , ufak sahiplenmelere tav oluyorlar.
Bu yüzden kolay yanlış yapabiliyorlar.

Tav olmuyorum ama bazı bu tip tavırlar hoşuma gidiyor açıkçası. Off umarım yanlış yapanlardan olmam

Benimde babam bizi hep azarlardı, o gelince odaya kaçardık. Zaten sonra terk etti bizi. Iki yıl sonra evlendim. Ve çok şükür mutluyum. Allah eşimi başımdan eksik etmesin. Ama sana katıldığım bir nokta var benim eşimde çok olgun bir insan. Ve bu yönü beni çok etkilemişti.

Bence daha iyi iletişim kurmalı çünkü bir şeyler eksik hayatında bunu da tanıştığın kişiyle gidermeye,doldurmaya çalışan taraf sen olacaksın. Dilerim gönlünce biri olur.

O kadar iyi anlıyorum ki doğru seçimler yapmayı diliyorum

Öyle bişeyin olması çok mantıksız
Baba ile iletişimle eş arasındaki iletişim yok farklı.
Siz inanmayın onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…