Demi ya lanet olsun hep olan iyilere oluyorYaşamıyor bee
Bi ton insan tanıyorum haksızlık hainlik eden
Hepsi de gül gibi yaşıyor
Elbet birgün diye kendimi kandırıyorum işte
Bende ettim aynilarini yasadim devran dondu bana yapildi tum iyi niyetim kullanildi insallah onlarda yasarben yaşadım, yaşıyorum, yaşamaktayım... bir yaptım on buldum
Hayatımda sadece birisi beni çok ama çok üzdü, tam hayalkırıklığıydı. Ama öyle böyle üzmek değil. Duyuyorum çevremden, bir türlü doğrulamamış hiçbir konuda. Bir de aldatılmış. Geçen de bir kaza geçirmiş. Tabi bunlar benim ahımdan dolayı mı bilemiyorum.
O kaderdir ama kaderin onune kimse gecemezki ben ilahi adaletten bahsetmistimCıks yaşamaz. Her insanın başına iyi ya da kötü şeyler gelir. Başımıza kötü bir şey geldiğinde bu bir başkasına kötülük kaptığımız anlamına gelmediği gibi iyi bir şey geldiğinde de dünya iyisi olduğumuz anlamına gelmez. Öyle olsaydı çocuklar ölmezdi
O kaderdir ama kaderin onune kimse gecemezki ben ilahi adaletten bahsetmistim
Bundan 50 sene sonra olursa baglamam ama bana yasattiginin aynisini yasarsa ilahi adalet derimE adamın kaderinde kanser olmak varsa mesela. Sen ilahi adalet diye kendine bağlayacaksın ama o adamın kaderi.
Bundan 50 sene sonra olursa baglamam ama bana yasattiginin aynisini yasarsa ilahi adalet derim
Bi tane arkadasimin annesi vardi kucukken surekli evinin butun isini yaptirirdi yemek temizlik bulasik ustune bi de masaj yaptirirdi bende kucuktum diye yapardim annem gibi seviyorum diye aklima geldi simdi daha sonra herkes ona bu kizi kullaniyosun demis bende icimden demistim allahim kotu niyetle yapiyosa aynisini o da gorsun kadinin evli sevgilisi oldu evinin yemegini bulasigini herseyini ona yaptirdi ustune bi de beraber oldular isini gordu bosanacam diyip diyip kariyi ortada biraktiValla yaşattığının aynısını yaşayan görmedim ben şimdiye kadar. İlahi adaletten bahsedenler genelde karşı tarafın başına herhangi bir şey gelince ona yoruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?