Gercekten eden buluyormu

Çok çirkin bir üslup bu.

Hayır madem ilahi adalete inanıyorsunuz, size yapılanın karşı taraftan aynı şekilde çıkacağına inanıyorsunuz neden konu açıp yorum istiyorsunuz. Sonra inandığınızı ispatlamaya çalışıyorsunuz. Saçma değil mi?

Eden bulmaz üzgünüm. Ama ah alma olayını ciddiye alıyorum. Sizinki cok kötü niyetli bi beddua etme ama bu şekilde olmaz. Cidden canı yanan ve ah eden ama içinde kötü niyet olmayan insanınki tutuyor sizin gibi ölsün gebersin burnu moktan çıkmasın diye olay cıkaranlarınki pek tutmuyor.

evet uslup kotu olabilir kusura bakmayin inaniyorum sadece cevrenizde varmi yasadinizmi diyr sordum bu aklima gelmemisti cunku onemsizdi yani siz yazinca hatirladim ben oylesine icimden gecirmistim olmustu sizinde oldu mu gibi

Ben nerde olsun gebersin burnu boktan cikmasin demisim allah askina bi gosterirmisiniz

Yaşamaz mı elbette yaşıyor. Biz insanlar çok aceleciyiz maalesef her şey hemen olsun istiyoruz. Ama hayat denilen şey öyle değil zaman gerekiyor. İlahi adalette zaman aşımı yok er ya da geç eden buluyor. Kendi hayatımda bile çok kez şahit oldum.

Insallah onlarda yasar ne demek ah etmek degilmi burnu boktan cikmasin olsun gebersin demek mi oluyor Elimde degil sindiremiyorum ben bu kadar iyi gelmisken ona onun yaptiklarini kaldiramiyorum sadece olay taze diye belki

Bence ilahi adalet var ama Rabbim kulları oh olsun demesin diye bizim görmediğimiz şekilde veriyor cezasını. Ha bide Allah çok sabırLİ. Birde şu çok net örnek veriyorum bize Rabbim bi dert verdi dermanida var.Rabbim kimseye dermanida dert vermesin.Biz susupta hiç bir şey olmamış gibi devam edersek Rabbim daha büyüğünu veriyor.Örnek veriorum nasıl bi haksızlığa uğradı? GÖRMEZDEN Mİ GELDİN?

Bu tam olarak ben...............

Insallah onlarda yasar ne demek ah etmek degilmi burnu boktan cikmasin olsun gebersin demek mi oluyor Elimde degil sindiremiyorum ben bu kadar iyi gelmisken ona onun yaptiklarini kaldiramiyorum sadece olay taze diye belki

Tamam işte ona en büyük ceza unutmak, geri döner ederse de suratına bile bakmamak. Kim tutunca noldu söyle, umrunda mısın? Hayır. Pişman mı oldu? Hayır. Şu an yapabileceğin ne var? Kendini üzüyosun sağlığınla oynuyosun. Değer mi onun için saçının teline zarar vermene?beddua etmekle hayatından saatler harcamana değer mi?

Iste Rabbime biraktim ne diyim her seyin en iyisini o bilir goruyor zaten

Ben yaşadığım acıyı üzüntüyü yaşadıktan sonra o kişi acı çekse nee çekmese nee. Oda yaşasın diye bi daha kinlenip yoramam kendimi
Kin kadar lanet bisey yok zaten onu bi asabilsem gerisi duzelecekte iste..

Iyi olanin siz oldugunu nereden biliyorsunuz ki. Ne yapti tam olarakta ettigini bulsun.

Buluyor..
Son donemde cok net yasadim, ekmek yedigi yere hainlik eden biri tam olarak aldigi duayi yasadi. Care icin Hainlik ettigi kapiya paspas oldu yardim gordu ama ise yaramadi hayatinin sonuna kdr yaptigini sirtinda ve aklinda tasimak zorunda.

Ekmek yediği yerin arkasından iş çeviren tanıdığım var.kazandıkları ile lüks yaşamaya başladı ve devam etmekte.Savunmasını duysanız ağzınız açık kalır,kılıfları bile hazır.İşyeri de hak ettiği maaşı verseymiş yapmak zorunda kaşmazmış. hakettiği derken sanki patronun maaşına göz dikmiş durumda.2 yıllık sıradan bir bölüm mezunu ve kendini geliştirmeyen biri.vasıfsız demem yerinde olacaktır. Gününü gün ediyor ve ben dinlemektem bile kısacak duruma geldim.Hak ettiğini yaşar umarım

Iyi olanin siz oldugunu nereden biliyorsunuz ki. Ne yapti tam olarakta ettigini bulsun.
Ne yapti evlenme hayalleri kurdurdu ortada birakti hamile birakti dayakla cocugunu aldirdi
zamaninda bana salca olan insanlarla arkadaslik etti eski sevgilin yuzunden kabul etmiyorum seni dedi onlarla da kavgaliyim dedi kanki olmuslar adamin evine sigara goturuyor simdi
surekli sovdu kufur etti aileme hakaret etti ki daha tanimiyordu bile
baskasi olsa yedigim boku temizlerim sen benim aileme yakismiyorsun dedi
bana salca olan adam bugun bi kiza da yazmis kardesi buna soylemis hemen adami arayip haddini bildiriyor
yengesi bana orospu surtuk demisti ortada hic bisey yokken gelip bana yengeme iyi davransaydin ben yinede seni sectim diyor
kapanmadim diye basindan atti
2,5 saat bi telde konusabilmek icin defalarca aradim umrunda olmadi
hic bisey kullanmiyorum dedi tekrar basladi
uyuyorum dedi telefonu kapatti sehir disina gitti ya daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…