- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
Bi tane arkadasimin annesi vardi kucukken surekli evinin butun isini yaptirirdi yemek temizlik bulasik ustune bi de masaj yaptirirdi bende kucuktum diye yapardim annem gibi seviyorum diye aklima geldi simdi daha sonra herkes ona bu kizi kullaniyosun demis bende icimden demistim allahim kotu niyetle yapiyosa aynisini o da gorsun kadinin evli sevgilisi oldu evinin yemegini bulasigini herseyini ona yaptirdi ustune bi de beraber oldular isini gordu bosanacam diyip diyip kariyi ortada birakti
Çok çirkin bir üslup bu.
Hayır madem ilahi adalete inanıyorsunuz, size yapılanın karşı taraftan aynı şekilde çıkacağına inanıyorsunuz neden konu açıp yorum istiyorsunuz. Sonra inandığınızı ispatlamaya çalışıyorsunuz. Saçma değil mi?
Ben nerde olsun gebersin burnu boktan cikmasin demisim allah askina bi gosterirmisinizEden bulmaz üzgünüm. Ama ah alma olayını ciddiye alıyorum. Sizinki cok kötü niyetli bi beddua etme ama bu şekilde olmaz. Cidden canı yanan ve ah eden ama içinde kötü niyet olmayan insanınki tutuyor sizin gibi ölsün gebersin burnu moktan çıkmasın diye olay cıkaranlarınki pek tutmuyor.
insallah onlarda yasar
Allahim banada nasip ettttt
Insallah onlarda yasar ne demek ah etmek degilmi burnu boktan cikmasin olsun gebersin demek mi oluyor Elimde degil sindiremiyorum ben bu kadar iyi gelmisken ona onun yaptiklarini kaldiramiyorum sadece olay taze diye belkiAh etmek içten gelir sizinki saldırmak beddua etmek kötü niyet sanki hıncınızı almaya çalısıyorsunuz. Size kötülük yapan insan için hala ruhunuzu ve vücudunuzu yoruyosunuz. O size kötülük yapmıs siz de bunu devam ettiriyosunuz. Değer mi?
Bu tam olarak ben...............Haha ben ağzımdan çıkan küçücük bir sözün bile karşılığını alıyorum çok şükür hiç şaşmıyorGeçen gün burada bir üye allah sevdiği kullarına bunu yasatirmis dedi.Ins öyledir bende öyle avunuyorum
Insallah onlarda yasar ne demek ah etmek degilmi burnu boktan cikmasin olsun gebersin demek mi oluyor Elimde degil sindiremiyorum ben bu kadar iyi gelmisken ona onun yaptiklarini kaldiramiyorum sadece olay taze diye belki
Iste Rabbime biraktim ne diyim her seyin en iyisini o bilir goruyor zatenTamam işte ona en büyük ceza unutmak, geri döner ederse de suratına bile bakmamak. Kim tutunca noldu söyle, umrunda mısın? Hayır. Pişman mı oldu? Hayır. Şu an yapabileceğin ne var? Kendini üzüyosun sağlığınla oynuyosun. Değer mi onun için saçının teline zarar vermene?beddua etmekle hayatından saatler harcamana değer mi?
Kin kadar lanet bisey yok zaten onu bi asabilsem gerisi duzelecekte iste..Ben yaşadığım acıyı üzüntüyü yaşadıktan sonra o kişi acı çekse nee çekmese nee. Oda yaşasın diye bi daha kinlenip yoramam kendimi
Ne yapti evlenme hayalleri kurdurdu ortada birakti hamile birakti dayakla cocugunu aldirdiIyi olanin siz oldugunu nereden biliyorsunuz ki. Ne yapti tam olarakta ettigini bulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?