Gercekten eden buluyormu

Ben milleti bir kinadim on basima geldi.kimi begenmesem daha beter oldum kime beddua ettiysem suan cok mutlu.dedimki son yillarda kimse hakkinda kotu dusunmeyeyim kalbim temiz olsun kimseyi kirmiyayim. Basima gelmeyen kalmadi.herkes cok mutlu ben mutsuz.saglam biri beddua etmis.eden buluyomu o olayi cozemiyorum hala

Yaşamıyor bee
Bi ton insan tanıyorum haksızlık hainlik eden
Hepsi de gül gibi yaşıyor
Elbet birgün diye kendimi kandırıyorum işte
Bilmiyoruz,bilmiyoruz gerçekten....

Hiç şüpheniz olmasın

Kötüler daha mutlu bence.
Bana iş hayatında, aşk hayatında ve dostlukta kazık atan herkes ihya oldu da ordan biliyorum.

Allah daha ona nasil vursun daha ne bekliyorsunuz.madde kulmanip kullanip birakiyormus.duzenli hayati yok.ailesi karisik.kufurler havada ucusuyor.daha ne olsun kurban oldugum Rabbim daha varligini size nasil kanitlasin.siz neden iliski disinda hamile kaliyosunuz.

Guvendim beni ortada birakmaz dedim salaklik ettim

Butun bunlar olurken siz ne yaptiniz? Kendinizi ve dogmamis cocugunuzu niye korumadiniz?
Evlilik disi iliskiye karsi degilim fakat niye evlenmeden hamile kaldiniz. Elin bamya c.klu adaminin yengesi size kufur ederken niye o adamla seviştiniz. Hadi hepsini gectim burasi muz cumhuriyeti degil ki niye adam sizi dove dove kurtaka gotururken dur diyemediniz. Bu ulkenin polisi savcisi her seyi var.

Herkes kendinden sorumludur. Ben kaderci bir insan degilim. Allahindan bulsun demem.Bulacağıni da sanmiyorum. Yasadiklarimin hesabini kendim sorardim.

Bu yazdıklarınızın sıralaması nasıl oldu bilmiyorum ama kendisine eziyet eder gibi davranan adamların yaptıkları her hatayı seviyorum diyerek katlanan kadınların ahının tutacağına inanmıyorum.

Bu tarz ilişkiyi sürdürmeye çalışmak insanın kendisine en büyük kötülüktür. Bunları yapan adam bir anda böyle olmamıştır. Yaşadığınız şeyler üzücü olabilir ama ettiğini bulur mu diye düşünmek yerine bundan sonra kendinize gerçekten değer vermeyi deneyin. Size kötülük eden, her türlü pisliği üzerinde taşıyan adamları ısrarla hayatınızda tutmayın...

Nasil diyebilirimki arkamda bi ailem yok isim gucum yok meslegim yok kaldi ki sadece 1 kere olmustu ve yengesiyle tartistigim zaman hamileydim ve sarilinca bile tiksiniyordum neden bilmiyorum
Bu ulkenin polisi savcisi var evet 23 kere kocasi icin sikayet yapan kadin gecenlerde olduruldu 2019 da 400 kusur kadin yasamini yitirdi erkek terorunden kacmak istedim izin vermedi evlenicem dedi sonra ortada birakti ben bi basima kendimi nasil koruyabilirdim

Ben de ettiklerimi cekiyorum. Ya da daha cekeceğim. Bir daha yapmamaya yemin ettim insallah yapmam ayni hatalari. Kalp kirmak kabeyi yikmak gibiymiş. Rabbim affetsin bisey diyemiyorum.

Allah kotuluk yapanın cezasını verirken,bazen senın görmeni istemez.
İnsansın sonucta egona yenilip 'oh olsun ' dersin de ıcıne fitne eklenir diye.
Uzakta, sen görmeden halleder.

Bazen de sureci uzatır, sana unutturur. Ona ise yıllar sonra, toplu bir ceza verir.
Kimin neyi ne kadar hakettıgını, sen bilemezsin.

Bilme ki dusman gibi pusuda bekleme! sen sadece ıyı insan olma mucadelenı arttır.

Bu yazıyı da pek severim.

Birisi çok canımı yakmıştı. Ama kendime gelemedim inanamadim heralde hayatın ilk tokatiydı Yüzüne (biliyorum yapmamam gerek) ama beddua ettim..

Tam 2 yıl sonra uzuuunca (abartmıyorum gerçekten çok uzun) bir mesaj yazmış. Mutsuzluktan ölüyormuş, hiç bi işi yolunda gitmiyormuş, kazalar geçirmiş vs. Hakkini helal et nolur diye yalvaran bir mesaj.

O halini bile görmek mutlu etmişti ne yalan soyleyim.

Kusura bakmayın ama şu muameleye bu kadar zaman ses çıkarmadığımıza ve hala adamın peşinde olduğunuza göre kimse size birşey yapmamış, siz kendi kendinize yapmışsınız.

Evet olan bana oldu kendime kotuluk ettim degisir diye bekledim olmadi bilmiyorum ama bi anda 180 dondu bende anlamadim ortada hic bisey yokken ne bi saygisizligim olmustu ne de bir yanlisim biseylerin ustunude ortmedim sevmistim sadece ilk gunki gibi olmasini bekledim

Kusura bakmayın ama şu muameleye bu kadar zaman ses çıkarmadığımıza ve hala adamın peşinde olduğunuza göre kimse size birşey yapmamış, siz kendi kendinize yapmışsınız.
Pesinde degilimki ses cikarmadigimi da kim soyledi gucum yetmedi sadece elimden geleni yaptim

Doğru. Sen de elinle yapmışsın. Durduk yere yaşanmamış bunlar. Kimsenin ilişkisi dini inançları beni ilgilendirmez ama dinen yasak olan şeyleri yapıp yapip sonrasında bunun gibi kişilerle iletişimi her türlü devam ettiriyorsun, sonra vay efendim bana bunları yaptı . Sen izin vermezsen yapamazdı. Kendini topla bence Bi kendine gel. Neredeyim kimle ne yapıyorum istediğim hayatı mı yaşıyorum diye Bi düşün. Sonra kafanda düşüncelerini tart ona göre kararlar alıp hayatına devam et. Lafla değil eyleme geçmen lazım

Iletisimimi devam ettirmiyorum adam aylardir hayatimda yok ben sevmekle inanip guvenmekle hata ettim ama hirsizin hicmi sucu yok size her turlu guzel seyi soyleyip ailesiyle tanistirip sonra ortada birakan biri hatali degil sadece ben mi hataliyim

Pesinde degilimki ses cikarmadigimi da kim soyledi gucum yetmedi sadece elimden geleni yaptim
Keşke size ilk hakareti ettiğinde hadi onda yapamadınız, ilk el kaldırdığında hayatınızdan çıkarsaydınız, evli barklı , çoluk çocuk sahibi kadınlar bile erkek arkadaşınızın size yaptıklarının beşte birini eşleri yaptığında hayatından çıkarıyorlar, size ilk yanlışında adama yolu gösterseydiniz bu duruma düşmezdiniz. Benim sizin konunuzu okuyunca aklıma gelen tek şey insanın kendine ettiği kötülüğü yedi mahalle toplansa yapamaz sözüydü. Kim ne yapmışsa yapmış önünüze bakın, siz kendinize değer vermemişsiniz ki başkasından bekliyorsunuz. Bence biran evvel kendinizi sevmeye başlamak için psikolojik destek alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…