Gerçekten göz yakmayan şampuan var mı?

zamann

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
82
0
48
Arkadaşlar;
Benim kızım bu şampuanlar yüzünden banyodan soğudu. Saçlarıda uzun kızımın her banyomuz olay oluyor.
Gerçekten deneyipte bu şampuan göz yakmıyor eminim dediğiniz şampuan varsa ve kızımda gözlerim artık acımıyor yaşasıın banyo zamanı demeye başlarsa size minnettar olacağım. :))
 
çocuk şampuanları göz yakıyor mu? benim oğlum 15 aylık yaklaşık. alerjik bebek. mustelanın bebe şampuanını kullanıyorum. memnunum
 
ben dalının kullanıyorum anne gozum yanıyor dıyor anlamadım gıttı hanı goz yakmıyordu
 
hay Allah bende hic biri goz yakmiyor saniyordum,kendimiz denemeliyiz demek ki oncelikle
 
normalde hep penaten sampuani kullaniyorum hic yakmiyor gözleri.
gecen yaz türkiyeye geldigimde dalinin mor lavanta kokulu bi sampuani vardi ondan aldim kendimde denedim gözleri falan yakmiyordu.
 
ben ogluma chicco aldım ilk önce ilk bebekligini onla gecirdik ama malesef sonradan farkettimki göz yakıyormus.daline gecdim dalinde sorun yasamadım göz yakmıyordu.sonra degisiklik olsun die komiliyi denedim ondada problem yok ve halada onu kullanıyorum.isterseniz bi deneyin
 
kendım bızzat denedım chicco ve jhonson baby kulanıyorum ama hep yenıdogan yazanı alıyorum
 
teşekkürler arkadaşlar.Janson iyi geldi kızıma ama diğerlerini de deneyeceğim.
 
benim şu ana kadar aldığım tüm şampuanlar göz yakıyor,dalin,johnson baby ve son olarak avonun baby şampuanları... hepsini önce kendim kullandım acayip yakıyor:KK53:. yani üzerinde göz yakmıyor yazıyorlar ama yakıyor...bu ne demektir. böyle saçmalık görnedim valla:KK47::KK47:
 
sebamed yakmıyor

benim 3 yaşında oğlum var allerji hastası bu yüzden evde tüm deterjanları parfüm içeren ürünleri değiştirdik şampuan anway protequ sabunu ise body serisi 3ü birarada antibakteriyel sabun pişikleride önlüyor..
 
X