Gerçekten haksız mıyım

Aslinda konunuzda haklisiniz.gorumcenizin bak ama dokunma demesi yanlis olmus.
Belki cocuk ta kucuk oldugu icin gorumceniz alinmis olabilir ama bu egitim erken yasta verilirse daha iyi olur.hem onun acisindan da cunku su an aslinda sizin cocugunuz icin degil onun cocugu icin egitim yasi gelmis.Yani aslinda buna dikkat etmesi gereken gorumceniz.

Oğluna bak ama elleme demesi baştan salakça zaten. Gel oğlum bakılmaz demesi lazım...Elleme dediği için çocuk ellemek isteyecek bu sefer de merak uyandıracak...

Eşiniz zaten ayrı terane, utanmışmış...Kimden neden utanıyor, utanması gereken o kadın...

Neyse yani buraya dert diye açılacak bi konu değil bidahaki sefere odaya girer kitlersiniz. Bunun neresi dert onu da anlamadım
Dertmis ki yorum getirebildiniz siz de

hakkizsinz bence.tabiki mahremiyet onemli haksizsinz cunku salon orasi ilk basta orda olmasalar bile gireceklerdir. her an ayrica sadece cocuklarin yaninda degil kimsenin yaninda degistirmemeniz lazim babada dahil herkesin yaninda degistirip cocuk gelince aaa bakma benim icin mahremiyet onemli demek cok abzurt kaliyor.

hakkizsinz bence.tabiki mahremiyet onemli haksizsinz cunku salon orasi ilk basta orda olmasalar bile gireceklerdir. her an ayrica sadece cocuklarin yaninda degil kimsenin yaninda degistirmemeniz lazim babada dahil herkesin yaninda degistirip cocuk gelince aaa bakma benim icin mahremiyet onemli demek cok abzurt kaliyor.
Babasının yanında değiştirmekten rahatsızlık duymuyorum su an için bunun kararını ben veririm

Ha bir de abzurt değil absürt

Babasının yanında değiştirmekten rahatsızlık duymuyorum su an için bunun kararını ben veririm

herkes kendi kararini kendi verir zaten.kizimin ozeli dediginz icin oyle dedim.herkesin yaninda degistirip cocuk gelince oyle derseniz gorumceniz sadece kendileri icin soyledigini sanmis olabilirler.ayrica siz benim yazimi duzelticenize biraz insanlara karsi uslubunuzu duzeltirseniz daha anlayisli geri donusler alirsinz ozel hayatinizda

herkes kendi kararini kendi verir zaten.kizimin ozeli dediginz icin oyle dedim.herkesin yaninda degistirip cocuk gelince oyle derseniz gorumceniz sadece kendileri icin soyledigini sanmis olabilirler.ayrica siz benim yazimi duzelticenize biraz insanlara karsi uslubunuzu duzeltirseniz daha anlayisli geri donusler alirsinz ozel hayatinizda
Tamam

Düşünceniz doğru ama tavrınız yanlış, karşınızdaki sözden anlamayacak kadar küçük bir çocuk. Mahremiyete bu derece önem veriyorsunuz alt açarken daha uygun bir oda ayarlamalısınız

Back
X