Kızımı esime guvenemem böyle olursa işte mantıklı düşünemiyor konu ailesiyle her şekilde haklılar
Aman diyim cok ama cok dikkat edin. Bakin ben cok ama cok az kisiyle o da seyrek bir sekilde görüsüyorum. Cocuguma yapilan hicbirseye tahammülüm yok.
Cevrem akrabalardan olusuyor ve kizima cok fazla degersiz muamelesi yapiliyor. Kizim sirf bu durumu hissetmesin diye araya sinir koydum. Hep idare ettim, hep anlayip sabir gösterdim.
Kizim üc yasinda, diger üc yasindaki akrabamizin cocugu yine her zamanki gibi simarikca bagirip dünya onun edasiyla kizima kükremesiyle kizimin korkup o sandalyeye oturmamasi..
Babasi da ben de o oteritenin önüne gecemedik. Bir Allah in kulu oglum sen ne yapiyorsun, yaptigin cok yanlis demedi.
O cocuk nerde olursa olsun kizimin oturdugu sandalyesine kadar isteyen, paylasilan sekerleri bile o yemesin tükürsün hepsi benim diye, gelecegin öküzü. Bunlari cok cirkince yapan bir cocuk. Kusura bakmayin elestirenler olacak ama o cocuk diye ama bu yaslarda oturuyor o karakter. Bunu da bilin.
Ben artik cok ama cok az görüsüyorum. Kizimin öz güvenini beyinsizlerin yetistirdigi cocuklarin elinde heba edemem.
Hepimizin kanayan yarasi bu durum.
Icimdeki ates sönmüyor. Kizimin caresizligi dün gibi,oturdu icime cikmiyor.
Bunlar basit gözüken cok önemli detaylar. Konustukca üzülüyorum