• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten haksız mıyım

Kesinlikle öyle. Öncesinden gelen şeyler de vardı patladim. Sosyal medyada kızımın bir resminin altına tam oğluma oyuncak olmuş oğlumda sıkılmısti oyuncaklarından diye yorum atmıştı hemen sildim.. v.b gibi hareketleri beni bu hale getirdi..
Bu nasıl bir yorum ya oyuncak derken ne demek Oğluma arkadas geldi falan yazarsın da oyuncak ne kelime

Kızımı esime guvenemem böyle olursa işte mantıklı düşünemiyor konu ailesiyle her şekilde haklılar

Aman diyim cok ama cok dikkat edin. Bakin ben cok ama cok az kisiyle o da seyrek bir sekilde görüsüyorum. Cocuguma yapilan hicbirseye tahammülüm yok.
Cevrem akrabalardan olusuyor ve kizima cok fazla degersiz muamelesi yapiliyor. Kizim sirf bu durumu hissetmesin diye araya sinir koydum. Hep idare ettim, hep anlayip sabir gösterdim.
Kizim üc yasinda, diger üc yasindaki akrabamizin cocugu yine her zamanki gibi simarikca bagirip dünya onun edasiyla kizima kükremesiyle kizimin korkup o sandalyeye oturmamasi..
Babasi da ben de o oteritenin önüne gecemedik. Bir Allah in kulu oglum sen ne yapiyorsun, yaptigin cok yanlis demedi.
O cocuk nerde olursa olsun kizimin oturdugu sandalyesine kadar isteyen, paylasilan sekerleri bile o yemesin tükürsün hepsi benim diye, gelecegin öküzü. Bunlari cok cirkince yapan bir cocuk. Kusura bakmayin elestirenler olacak ama o cocuk diye ama bu yaslarda oturuyor o karakter. Bunu da bilin.
Ben artik cok ama cok az görüsüyorum. Kizimin öz güvenini beyinsizlerin yetistirdigi cocuklarin elinde heba edemem.
Hepimizin kanayan yarasi bu durum.
Icimdeki ates sönmüyor. Kizimin caresizligi dün gibi,oturdu icime cikmiyor.
Bunlar basit gözüken cok önemli detaylar. Konustukca üzülüyorum

Konu sahibi haklısın bencede alınmaya yer arıyor bazı insanlar.alti degistirdiginizide gormesin bir zahmet mahremiyet bu yaşlarda ogreniliyor sonuçta o gorumcenin cahilliği bana göre senn soylemene bile gerek yok onun oğlunu uzaklaştırması lazım.yigenime bakıyorum 8 yaşında kızım var onun yanında bile altini degistirmiyirum ayrı odaya götürüp temizleyip bak ablası mis oldu diyip getiriyorum gereksiz görmesi bana göre insanlar bu yaşlarda biraz duyarlı olsa ileriki zamanlarda ortalık sapik dolmaz

Haklısınız benim oğlum da 7 aylık kimsenin yanında altını değiştirmiyorum. Günah değil ayıp değil ama mahremiyet diye de birşey var.

Hak verdim size.. akla sadece sapıklık gelen cahildir. 2,5 yaşındaki çocuğun o gözle bakmayacağını herkes bilir ama o çocuğun mahremiyetidir annesi sorumludur. Sonuna kadar haklısınız . Burdaki insanlar bile derdini anlamadıysa ailene bunu anlatmak zor.

Bebek’te olsa çocukta olsa onlar bir birey. şuanda sadece çok küçükler yönlendirilmeye bakıma ihyiyaçları var yetişkinlerden tek farkları bu. Yetişkinler olarak biz nasıl başkasının yanında iç çamaşırı ile dolaşmıyorsak çocuklarımız da öyle olmalı. Sen doğru olanı yapmışsın

Haklı haksız bi kere size saygı duyulması gerekir ortada bir yetiştirme fikri tarzı var usluba gelince uslup önemli evet ama karşınızdaki kişi o kadar da ince biri değil bu kadar kaba davranırken insanlara bu kadar kolay size alınması tamamen sizi gerçekten aileden göremeyişlerinden. Biz çokk gördük bunları görümcmle aynı dönem hamile kaldık benim bebeğm 7 aylıkken erken doğdu yaşamadı malesef onunki şükür dünyaya geldi sevinerek hediyelerle yanına gittim hatta başka şehirlerde olduğumuzdan yılda bir kere görüştüğümüzden bebeğin hatıra kalsın bi fotosunu çekebilir miyim dedim gülümsedi tabiki dedi ben ayrıldıktan sonra annesiyle arattı rahatsız olduö silsin fotoğrafı dedirtti ve bunu yapan kişi nasılsın atlattınmı die bile sormamasını hassasiyetime bahane eden sözde ince fikirli kişi yaptı

Demem oki bebeğim öldüğü sebebiyle nasılsın bile demeyen daha doğrusu kötü kalbine böyle kılıf bulan ince kişiyle bunu yapan kişide aynı kişi konu değişir ama kişiler her zaman haklıdr ne yapsa haklıdır onlar kimse tepki gösteremez malesef bu tavırda yaşarlar

Sadece senin bebeğinin degil, o kucuk cocugun da mahremiyeti ogrenmesi gerek.. 2.5 yasindaki cocuga sapik diyen yok.. Annesi rahatsiz oluyorsa daha uzatılıp "bak ama elleme" denilmez.. Gorumce şuursuz mu nedir, bi de "gel, seni istemiyolarmis" diye cocuga baska bi darbe indiriyor..
Kavga etme ama taviz de verme asla bu konuda.. Haklisin..

Son düzenleme:
Kendi çapınızda haklısınız babalar daha küçük falan diye anlamıyorlar var ama her gün duyduğum haberlerden sonra çocuğum olursa fanusa koyacağım zarar gelmesin diye diyorum. Duyduklarımız yüzünden hepimiz potansiyel aşırı korumacı annelere dönüşüyoruz.
Ama şöyle ki bunu uygun bir dille görümcenize açıklamalısınız.
Çocuğuna da sapık muamelesi yapmadan ama hareketiniz yalnız olmuş bence de.
Amacım kızımı bebeklikten yetiştirmek diyebilirsiniz kız çocuğu olduğu için daha çok korkuyorum diyebilirsiniz.

Bu yaslarda erkek cocugunun yavas yavas ogrenmesi gerekir organlari ayibi vs.. zaten bunlarin aciklanmamasindan dolayi ailelerin egitimsizliginden dolayi bir suru olayla karsilasiyoruz mahremdir bende olsam bende istemezdim ama cocuga da bu bu senin kardesin simdi altini degistiriyorum altini degistirirksn senin bakman ayip bitince gel olur mu? Derdim.

siz bana göre sonuna kadar haklısınız
haksız olan görümceniz ve eşiniz
çocuğa sapık diyen yok
2,5 yaş çok küçük değil hanımlar
artık mahremiyet öğretilmeli yavaş yavaş
bizim toplumumuzda ki olay çıkarma potansiyeline hayranım
benimde erkek bebeğim olacak ve altını hiç kimsenin yanında değiştirmeyeceğim
çünkü o ben ve bebeğimin arasında

Back
X