Gerçekten haksız mıyım?

ikinizde daha cocuksunuz. aranızda herşey olabilir.

Size küfür eden birine "Demek mal ve gerizekalıyım, o zaman benimle işin olmamalı yaylan bakalım" demeyip affederseniz ana bacı düz gider, sonra dayak atar, böyle gider. Çünkü siz onun öfkelenmesini haklı bulup (pizza yiyor muyum derken agresif söyledim o yüzden öfkelendi aslında ben haksızım alt mesajı var, başlığınızda bile var hatta) barıştınız, o yüzden öfkelenmeye devam edebilir. 5 aylık bir ilişkide böyleyse gerisi güllük gülistanlık mı olacak? Biri olmazsa başkası sevgiliniz olur, önce kendinize güveniniz ve saygınız olsun, elin herifini kaybetme korkusuyla her şeyi sineye çekmeyin.

Ne zorun var boyle bir gerizekalinin hakaretlerini dinlemeye. Bu son hakaretimi olacak sence. Bunun devami gelir. Kendisi mal bunun belli.

Şu yeni nesil genç kızları anlamakta zorluk çekiyorum. Gerçi benimde 17 yaşında bir kızım var ama gururla söylüyorum ki hiçbir erkeğin kulu kölesi olacak bir karakteri yok çok şükür.
Nasıl izin verirsiniz size küfür etmesine?Nasıl o küfürleri hakaretleri duyduğunuz halde soğumadınız?Nasıl gururunuz incinmedi ve nasıl seviyorum diyebiliyorsunuz?
Kendinizi neden hatalı görüyorsunuz?Pizza sevmek zorunda değilsiniz,size seçme hakkı tanımıyorsa "pizza yiyelim mi?"diye niye soruyor?
İsteyip istemediğiniz umrunda bile değil zaten laf olsun diye sormuş belli ki.Peki gerçekten seven bir erkek sevdiğinin isteklerine yada istemediklerine saygı duymaz mi?
Ona hakaret edip kalbini ve gururunu kırarmı?
Akıllı bir kızsan bu sorulara dürüstçe cevap verir kendine uygun yolu seçersin.

Burada sadece konu sahıbıne yorum yapılacak diye bir kural varda 3 sene olacak benim mi haberim yok? Ben senin fikrinden rahatsız oldum, neredeyse kızı suçlu çıkaracaksın. Öyle deseymiş, böyle deseymiş. İnsanlar gergin olabilir tamam mı ve zaman zaman ufak tefek çıkışlar yapabilir. Konu sahıbıde çıkış yapmış ama hakaret ederek değil. "Ben pizza yiyor muyum?" Bu kadarcık olayı bıle tolore edemeyen ve hakaretler savuran bir ınsan daha buyuk bır tartışmada neler yapmaz?
Sizin gibi alttan almak hep kadınların işidir, erkek dövmüş mü sövmüş mü eee sende yapmasaydın dıyen kadınlara özellikle tahammül edemiyorum. Kadını eleştırmeye gelince bir numarasınız erkege gelince " yaptığı dogru demıyorum AMMAAA". Bırak...

Size küfrediyor. Siz sevgilisiniz ister 5 aylık ister 5 yıllık. Aşık olan sizin için dikkat eden adam elbet sizin pizza sevmediğinizi aklında tutardı. Neden barıştınız acaba? 5 ayda bu kadar terbiyesizleşen insan, binim iklim diftir mi diyen adam ilerde sizi balayında unutur eve döner mazallah dikkat edin. Keşke biraz süründürseymişsiniz.

Hatamı ettin ?
İlerde dayak yersende hak ettim dersin sen..

Erkeklerin bu kadar tahammülsüz olması beni uyuz ediyor..

ama barıştık'tan sonrasını okumadım. bence kendine olan saygını kaybetme ve çocuğu direkt şutla.

Tabii ki ne yediğini sevdiğini bilecek bilmek zorunda
ama o kadar hakarete karşı hala devam ettiyseniz mustehak
gerçekten ilişki adına kendinizi,kendinize sayginizi kaybediyorsunuz çok mu önemli ilişkisi olmak
biz orta yaşlı insanların evlilik sorunlarını daha ancak çözmeye baslamisken yeni neslin her şeyi bildiği halde flört şiddetine bu kadar musamaha göstermesi emeklerimizi çöp ediyor

Yo burda sadece konu sahibine yorum yapılmıyor tabii. Ama düşünce den niye bu kadar rahatsız oldunuz herkes konuşur yorum yapar. Bana ters gelen yorumlara laflara ben saygı duyuyorum. Çünkü herkesin bakış açısı farklı saygım var.
Kıza haksizsım demedim adam da gereksiz laflar söylemiş ona da kızdım siz farkında değilsiniz. Bu arada alttan alan bir kadın değilim cazgırlığım var. Alttan alan bir insan da olabilirim bu kötü bir huy değildir.sosyal ilişkilerde çok sivri olmak iyi değildir.

Size artık cevap vermeyeceğim çünkü bir yoruma bu kadar takılmak pek sağlıklı insanın işi değildir. Evet en ufak şeyde bağıran adam evlilikte ne yapmaz bu konuda haklısınız. Ama kız teraleyince o da terslemiş ve konuyu da uzatmış ne diyeyim yani ayrıl diyemem çiftlerin arasına nifak sokmak huyum deil

Ben bir yoruma takılmadım. Zihnıyetıne takıldım, takılırım. Cevap verme zaten cunku okudugunu anlamıyorsun. Hala gelmiş "o terslemiş o da terslemiş dıyorsun."
Ayrılmalarını söyle dıyen olmadı. Zaten konu sahibi gibi tiplerin %90 ı dert yanar anca ama ayrılamaz. Derdim konu sahibi değil ne yaparsa yapsın. Ben bu konu üzerinden, bu zihniyetinizi eleştirdim sadece.

kiz pizza yenmezmi? olsada yesek aserdim bak simdi hahaha

ikinizde suclusunuz ama arkadasinin mal filan demesi komik olmus. bence yontulmamis odun!

Yavrum Her kez aynı zihniyette olamaz o zaman siz de cevap vermeyin aldırmayın. Burada her zihniyette her fikirde insan var. ayrica okuduğunu anlamayan hakaret eden sizsiniz. Daha doğrusu algılamak istediğiniz gibi algılıyorsunuz. Insanlara bu kadar takılmak psikolojisi yerinde insanlara göre değil. Çok şükür zihniyetim sizinle ters belli ki ama takıntılı hasta ruhlu bir kadın değilim. Isinize bakın bundan sonra yazık kadına bak der gülerim.

Ben nasil baristigini merak ettim.
Ilk adimi senmi attin.
Bu tarz hakaret ve bagirmalara hazirlikli ol derim .
Yada birak gitsin.

Sevgiliden hakaret isitmek , küfür dinlemek nedir ya sevgili kim.
Bide sevgiliden dayak yiyip ayrilamayan modeller var cok kiziyorum.
Bunlarin anasi babasi azicik azarlasa cemkirmekten bi hal olurlar.Burnundan getirirler insanlarin.....

Sevgiliden hakaret isitmek , küfür dinlemek nedir ya sevgili kim.
Bide sevgiliden dayak yiyip ayrilamayan modeller var cok kiziyorum.
Bunlarin anasi babasi azicik azarlasa cemkirmekten bi hal olurlar.Burnundan getirirler insanlarin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…