- 12 Ağustos 2016
- 814
- 1.092
- 33
katılıyorum bu güzel yoruma...Sevgiliden hakaret isitmek , küfür dinlemek nedir ya sevgili kim.
Bide sevgiliden dayak yiyip ayrilamayan modeller var cok kiziyorum.
Bunlarin anasi babasi azicik azarlasa cemkirmekten bi hal olurlar.Burnundan getirirler insanlarin.....
Mal ve gerizekalı mısınız?
Yavrum Her kez aynı zihniyette olamaz o zaman siz de cevap vermeyin aldırmayın. Burada her zihniyette her fikirde insan var. ayrica okuduğunu anlamayan hakaret eden sizsiniz. Daha doğrusu algılamak istediğiniz gibi algılıyorsunuz. Insanlara bu kadar takılmak psikolojisi yerinde insanlara göre değil. Çok şükür zihniyetim sizinle ters belli ki ama takıntılı hasta ruhlu bir kadın değilim. Isinize bakın bundan sonra yazık kadına bak der gülerim.
Küfür etmedim. Erkek arkadaşının söylediğini tekrar ettim. Konu sahibi bunu yutmuş barışmış. Siz böyle misiniz de bunu kabulleniyorsunuz demek istedim. Kibleyin sonuna kadar. Cidden umrumda değil. Şu ezikliği gördükten sonra ne diyebilirim ki. Siz anlamadınız.Siz se küfür etmişsiniz. Kibledim.
Konu sahibi arkadaşım, bence 5 ayda aşağı yukarı neyi yediğini neyi yemediğini bilebilir. Ama aklına gelmemiştir o an. Sen muhtemelen stresten ters cevap verdin ama sevgilin de abartmış.
Barışmakla hata yaptın demiyorum ama olayı unutman için de zaman gerekecek gibi duruyor. Umarım her şey yoluna girer
He he acıyorum size. Problemli insanlar bazı şeyleri eziklik zannediyor doğrudur. Cevap verme diyosunuz siz da vermeyin beyin kavgasıdır bu tek bir söz diyorum tedavi olunKüfür etmedim. Erkek arkadaşının söylediğini tekrar ettim. Konu sahibi bunu yutmuş barışmış. Siz böyle misiniz de bunu kabulleniyorsunuz demek istedim. Kibleyin sonuna kadar. Cidden umrumda değil. Şu ezikliği gördükten sonra ne diyebilirim ki. Siz anlamadınız.
Alıntı yaptığınız mesaj bir başkasına cevap olarak yazılmış. Tekrar bakabilirsiniz.He he acıyorum size. Problemli insanlar bazı şeyleri eziklik zannediyor doğrudur. Cevap verme diyosunuz siz da vermeyin beyin kavgasıdır bu tek bir söz diyorum tedavi olun
merhaba. Benim 5 aylık bir ilişkim var çok seviyorum sevgilimi. Son zamanlarda sürekli kavga eder olduk ama. İkimiz de tahammülsüzleştik sanırım. Geçen gün bi olay oldu. Ve aşırı bir tepki aldım. Sizden objektif yorumlar almaya ihtiyacım var.
Ders çalışıyorduk beraber. Sonra ben acıktım dedim. Pizza söyleyelim dedi. Pizza sevmediğimi biliyor. Yemediğimi de. O an zaten ders çalıştığım için gergindim ve sence ben pizza yiyor muyum? Dedim. Ses tonum normaldi ama agresifce sordum biraz. Birden bağırmaya başladı. Ben senin ne yiyip yemediğinin çetelesini mi tutuyorum kızım anan baban değilim ben tribini çekemem mal gerizekalı demeye başladı. Ben şok oldum. Git ağla hadi şimdi ama bu dediklerimden pişman olup özür dilemicem çünkü haklıyım çekemicem artık seni sürekli böylesin vs vs. Sonra barıştık vs ama ben hala bu olayı unutamadım. Tamam ben hata ettim ama verdiği tepki normal mi? Ya da birikmişlikler mi var sizce bu son olayda patlama noktası oldu? Yorumlarınız benim için önemli..
Bu duruşun bir sonraki aşaması kocadan tokat yemektir. Oda hali hazırda var bdv ana sayfasında. Bakınız.Arkadaşlar ben buraya sizden sürekli azar işitmek için konu açmadım. Şimdiki genç kızlara çok üzülüyorum, kendine saygın yok vs vs demişsiniz hatta olayı hakaret boyutuna ulaştırmışsınız. Eminim hepiniz sevgiliniz/eşinizle hiç kavga etmiyorsunuz, ağzınızdan kötü laf çıkmıyor. Ben gerçekten bu kk kadınlarını anlamıyorum bazen. Eleştiri yaparken lütfen belirli sınırlar içinde yapın eleştirinizi. Kişiliğime kadar laf söylemeyin
?He he acıyorum size. Problemli insanlar bazı şeyleri eziklik zannediyor doğrudur. Cevap verme diyosunuz siz da vermeyin beyin kavgasıdır bu tek bir söz diyorum tedavi olun
Arkadaşlar ben buraya sizden sürekli azar işitmek için konu açmadım. Şimdiki genç kızlara çok üzülüyorum, kendine saygın yok vs vs demişsiniz hatta olayı hakaret boyutuna ulaştırmışsınız. Eminim hepiniz sevgiliniz/eşinizle hiç kavga etmiyorsunuz, ağzınızdan kötü laf çıkmıyor. Ben gerçekten bu kk kadınlarını anlamıyorum bazen. Eleştiri yaparken lütfen belirli sınırlar içinde yapın eleştirinizi. Kişiliğime kadar laf söylemeyin
Heyecan yapti, baska uye sandi sizi ondan celallendi birden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?