Gerçekten haksız mıyım?

Sevgiliden hakaret isitmek , küfür dinlemek nedir ya sevgili kim.
Bide sevgiliden dayak yiyip ayrilamayan modeller var cok kiziyorum.
Bunlarin anasi babasi azicik azarlasa cemkirmekten bi hal olurlar.Burnundan getirirler insanlarin.....

Mal ve gerizekalı mısınız?

Siz se küfür etmişsiniz. Kibledim.

Konu sahibi arkadaşım, bence 5 ayda aşağı yukarı neyi yediğini neyi yemediğini bilebilir. Ama aklına gelmemiştir o an. Sen muhtemelen stresten ters cevap verdin ama sevgilin de abartmış.
Barışmakla hata yaptın demiyorum ama olayı unutman için de zaman gerekecek gibi duruyor. Umarım her şey yoluna girer

Evet malesef sizin zihniyetinizde çoook kadın var. Kraldan çok kralcılık yapıp, erkek savunuculuğu yaptığınız için bazı seyler olmuyor, oldurulamıyor ya zaten. Aglanacak halimize gülebilirsin şimdi.

Küfür etmedim. Erkek arkadaşının söylediğini tekrar ettim. Konu sahibi bunu yutmuş barışmış. Siz böyle misiniz de bunu kabulleniyorsunuz demek istedim. Kibleyin sonuna kadar. Cidden umrumda değil. Şu ezikliği gördükten sonra ne diyebilirim ki. Siz anlamadınız.

Burda birkac ay oncesine kadar kadina siddetti icsellestirip erkege hak verip simdide kadina siddette hayir nidalari atan kk uyelerini gorunce bazi yorumlari ciddiye almamak gerektigini anladim ! Nabza gore serbet politikasi :)

He he acıyorum size. Problemli insanlar bazı şeyleri eziklik zannediyor doğrudur. Cevap verme diyosunuz siz da vermeyin beyin kavgasıdır bu tek bir söz diyorum tedavi olun

5 ayda bu seviyeye geldiyse bir ilişki 5 yılda birbirinizi kesersinoz kesin. Zaten ne münasebet küfür falan çok kalitesizce öz saygı çok önemli önce insan kendine saygı duyup öyle bir ilişkiye başlayacak

Bana bu kadar lafı eşim bile sayamaz, bırak erkek arkadaşı
Neden barıştınız ki
Neden kendinize bu lafları reva gördünüz
Şimdiki genç kızları hiç anlayamıyorum ...

Arkadaşlar ben buraya sizden sürekli azar işitmek için konu açmadım. Şimdiki genç kızlara çok üzülüyorum, kendine saygın yok vs vs demişsiniz hatta olayı hakaret boyutuna ulaştırmışsınız. Eminim hepiniz sevgiliniz/eşinizle hiç kavga etmiyorsunuz, ağzınızdan kötü laf çıkmıyor. Ben gerçekten bu kk kadınlarını anlamıyorum bazen. Eleştiri yaparken lütfen belirli sınırlar içinde yapın eleştirinizi. Kişiliğime kadar laf söylemeyin

Bu duruşun bir sonraki aşaması kocadan tokat yemektir. Oda hali hazırda var bdv ana sayfasında. Bakınız.

kimse sevgiliniz kadar bile bir şey söylememiş
onu hemen yuttunuz da buradaki haklı yazılar mı dert oldu
zaten kabul etmişsiniz konu niye

Sınav stresiyle gerilmeler olabilir ama şaka dahi olsa salak mısın geri zekalı mısın demesine izin vermemelisin.Her taviz bir sonrakini doğurur.Şimdi bunu dedi ve sen barıştın bir sonraki bir tık daha ağır olacak.Barışıp barışmaman senin takdirin ama bir sonrakinde barışmayacağını bilmeli ki bir daha söyleyemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…