- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
El kol kaldıran elalemin içinde rezil eden biriyle kavga etmek için aynı tıyniyette olmak lazım. Benim direkt gözlerim dolardı şahsenBu adamla kavga etmeye bile gerek yok baksanıza.. kötü belli ki..
Hic ses çıkarmadım cama döndüm ağladım sessizce gormesn die evime geldim indim direk bisey demedenEl kol kaldıran elalemin içinde rezil eden biriyle kavga etmek için aynı tıyniyette olmak lazım. Benim direkt gözlerim dolardı şahsen
Anladı mı bari seni üzdüğünü?Hic ses çıkarmadım cama döndüm ağladım sessizce gormesn die evime geldim indim direk bisey demeden
Petrole uğradı beni bırakmadan istediğin bisey varmı aliyimmi marketten dedi ses çıkarmadım bu kadr anlamadı tabiAnladı mı bari seni üzdüğünü?
Sana bişey diyim mi?Petrole uğradı beni bırakmadan istediğin bisey varmı aliyimmi marketten dedi ses çıkarmadım bu kadr anlamadı tabi
Hayır çünkü kendini haklı görüyor suan o elbiseyi giydigim kıskandıgı seylere tahammul edemedigim icin onun icin gönül alma diye bisey yokSana bişey diyim mi?
Şimdi ara ara görüşüyorsunuz tatlı tatlı telaşlarınız var falan ya. Tolere edebiliyorsun. Hatta yanlış anlama bence hoşuna bile gidiyor . Evlendikten sonra evin içinde sürekli kıran döken biriyle yaşamak çok zor. Üstelik gönülde almıyor anladığım kadarıyla.
Sana bişey diyim mi?
Şimdi ara ara görüşüyorsunuz tatlı tatlı telaşlarınız var falan ya. Tolere edebiliyorsun. Hatta yanlış anlama bence hoşuna bile gidiyor . Evlendikten sonra evin içinde sürekli kıran döken biriyle yaşamak çok zor. Üstelik gönülde almıyor anladığım kadarıyla.[/QUOTE
Beyza sen şaka mısınHatta şöyle soyliyim daha fazla kınayacaksiniz ama neyse battı balık yan gider hesabı: )benim icin arabanın camlarına film cektirdi içerisi hic gorunmeyecek şekilde önden göründüğü icinde önüme her binisimde aynalıgı indiriyor ne zaman camı acmaya yada önümdekini kaldırmaya yeltensem sorun yaşıyoruz
5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Onun için cama film çekmiş daha napsın adam ya,hiç yaranamıyor bu erkekler hiçKonu başlığında ki gülümseme işareti çok düşündürücü
Böyle bir adamı hayatınızda tutmanın yanlış olduğunun zaten bilincindesiniz
Bana sevgilim beni çok kıskanıyoooo modunda kadınlardansınız gibi geldi
Ama yine de yazayım yapmayın hayatınızı yakarsınız
Bazen insan başına gelecek tüm felaketleri hakeder, üzülme.5senelik bi ilişkim var 3 aylik da nisanliyim adam öyle sinirli ki trafikte bile bildiginiz kendimi sıkıyorm onun yaninda oyle küfürler hakaretler çok canım sıkılıyor bu normal hayatta da böyle tabi yeri geliyo annesiyle nasıl konuşacağını bilmiyor garibim anneside kimseye hic ses çıkarmıyor. Ben sevgiliyken dedimki askere gitsin orda alırlar sinirini 1 senelik askerlik yapti ocakta geldi adam hala aynı değişme yok zaten askerdede ettiği kavgalar cabası şükür ki ceza almadı. Buna ek olarak birde kıskançlığı varki o daha beter ben benim ailemde cevremde gormememe ragmen kapanmak isteğiyle kapanmstm bunla tanışmadan önce ve giydiklerimede muhakkak dikkat ederim. Dün kavurucu bi sıcak vardi bide gelinlik denemeye gidecektik tek parca elbise giyiyim ki zorlanmayim diye dusundm altinada tayt giydim once burnumdan geldi tabi ceket giymedigim icin gelinlikciye girip beni oyle gorunce yumusamsti :) neyse arabaya binicez etegimi cok hafif kaldirdm binmek icin arabaya bindik camlar açık gelinlikci arkamızdan bakıyor bu bana öyle bi bagriyo ki guneste icin belli.oluyor bacağını da açıyorsun bilmem ne dedim bak camlar açık adamlar duyuyor hadi gidelim el kaldırıp bu sefer s... adamları bilmem ne küfür etmeye başladı yani ben tum bunlara ragmen sucu hala kendimde arıyorum doymuyorm salaklgma
Ayy ne kadar süper bi adam sakın kaçırma bunu bırakırsan sonra kimi bulursun?Cahillik cocukluktu belkide şöyle soyliyim iyiyken ondan iyisi yok bal gibi kotuyken yanindan geçilmiyor ve ailesi bile farkinda bunun annesine aşırı düşkün ama yeri gelincede kadına benim yanımda oyle bagriyo ki ben mahcup olup annesinin gönlünü almaya çalışıyorum
kızlar sizce ilk tokat ne zaman gelir arkadaşaBirde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mumuhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?