Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Allah boyle insnalarla hic biyerde karsilastirmasin ins... ofke kontrolu olmayip sokaklarda ttafikte hemen kavga cikartanlar boyleleri iste.. asla geri vites yok.. boyle biriylw ayni arabaya binmeye korkarim.ben bide ayni yatak

Petrole uğradı beni bırakmadan istediğin bisey varmı aliyimmi marketten dedi ses çıkarmadım bu kadr anlamadı tabi
Sana bişey diyim mi?
Şimdi ara ara görüşüyorsunuz tatlı tatlı telaşlarınız var falan ya. Tolere edebiliyorsun. Hatta yanlış anlama bence hoşuna bile gidiyor . Evlendikten sonra evin içinde sürekli kıran döken biriyle yaşamak çok zor. Üstelik gönülde almıyor anladığım kadarıyla.

Hayır çünkü kendini haklı görüyor suan o elbiseyi giydigim kıskandıgı seylere tahammul edemedigim icin onun icin gönül alma diye bisey yok

Son düzenleme:
Beyza sen şaka mısın
Bu erkekle nasıl bir ömür geçircen

Konu başlığında ki gülümseme işareti çok düşündürücü
Böyle bir adamı hayatınızda tutmanın yanlış olduğunun zaten bilincindesiniz
Bana sevgilim beni çok kıskanıyoooo modunda kadınlardansınız gibi geldi
Ama yine de yazayım yapmayın hayatınızı yakarsınız

Fragmanda içeriği çok net görebildiğiniz bu filmi izlemek istediğinize emin misiniz? El kaldırmak, küfür etmek şurda dursun, Eşim bir fikir tartışmasında bile biraz hararetli konu olunca sesi yükselir, Ama hakaret vs den bahsetmiyorum. O hararetli hali bile beni ondan soğutuyor. Bahsettiğiniz kişiyle ömür geçmez. Kendinize yazık etmeyin. Şuan bile bile lades diyorsunuz. Biraz kendinize saygı duyun ve adamdan direkt uzaklaşın. Çok daha iyileriyle karşılaşıp mutlu mesut olmak varken bu eziyete neden katlanıyorsunuz? Sevgiliyken bunları yaşayıp , sizin gibi gülerek anlatan arkadaşım 1 yıl olmadan psikolojik ve fiziksel şiddet nedeniyle ayrıldı ve aylarca adamdan saklanmak zorunda kaldı. 3 yıl psikolojik tedavi gördü. Yeni yeni kendini toparlıyor. Ve tezatlığa bakın ki eşi de psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunuydu (pdr) . Evlenip de gelip bir ay sonra burada konu açmayın . Okudukça içimiz şişiyor. Siz bile bile gidip evlenince yaşadıklarınızdan sadece kendiniz mesul olun.

Onun için cama film çekmiş daha napsın adam ya,hiç yaranamıyor bu erkekler hiç Kesinlikle kızın hoşuna gittiğine ben de katılıyorum.

Bak şimdi bazı kızlar olur şımarıklık yapar nişanlısı kıskansın die falan bilerek.. ama anladığım kaadryla sen onlardan değilsin kaldıki onlardan olsa bile sen onun malı değilsin kendine gelsin bi.. 5 senelik ilişkiymiş hadi küfür bi kere kavganızda oldu diyelim insanlık hali ağzından kaçmştr kendine hakim olamamıştır. ama sürekli olması hiç iyi değil annesine de nasıl davranacağını bilmiomus ona öyle davranan sana nasıl davranır..

konuştun mu bu konuyu oturup bana karşı çok agresifsin kırılıyorum flan diye? ilk ilişkiye başlarken benimki de bu tipti sinirli değildi ama yani yaptıkları benzio.. o yaptıkça ben kendimi geri çektim ve sonunda ayrıldım bigün iyikide ayrılmışım değişti o süre boyunca hatalarını bir bir anladı.. bence biraz değerini nlamaya ihtiyacı var.. otur konuş böyle olcaksan ben yapamıcam de tavrını koy.. Allah korusun yarın öbür gün şiddete başvurur falan.

Bazen insan başına gelecek tüm felaketleri hakeder, üzülme.

İsrarla onunla evlenmek istiyosun belli ama hayat boyu ayni adam olacak ve onu sen idare edeceksin.istersen bir daha düşün
Annesini cok seviyor ama kızınca da edepsizlik ediyor annesine böyle olan adam sana nasıl olacak ne bekliyosun gerçekten?

Ayy ne kadar süper bi adam sakın kaçırma bunu bırakırsan sonra kimi bulursun?

kızlar sizce ilk tokat ne zaman gelir arkadaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…