- 30 Aralık 2009
- 23.368
- 92.665
- 1.123
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Hic ses çıkarmadım cama döndüm ağladım sessizce gormesn die evime geldim indim direk bisey demeden
+10000Annesine saygısızlık edip sayan söven bi insan yarın nikahlı karısına neler demez ki ? Benim babamda küfürbaz haydo sağolsun beşikten mezara sayar söver kaç kez karsı karsıya geldim üstüne yürüdüm babamın. Bizede ettiği küfürler cabası tabi. Kıskançlık konusunda annemi bahçeden dışarı çıkarmazmış. Annem anlatırdı. Şimdi yaş geçti de artk rahat bıraktı istediğim yere gidebiliyorum diye. Ve inan sen istediğin kadar masum ol her zaman suçlu sen olacaksın "her konuda" namussuzlukla bile suçlar. Hiç öyle ay seviyoruz aşığız deme. Babam annemi alabilmek için kapısında yatmış vermiyolar diye yüz üstü yatıp ağlarmış evde :) velhasıl zamanla insanı bıktıracak sekılde oluyolar, Çocukluğumdan beri nefret ettim. Eşimin ağzından küfür hiç duymam. Bir iki bu ara sövüyor o da işiyle ilgili en basit küfrü ettiğinde bile sakın diyorum.. Ha şimdi gurbetteyim gozum gormuyo kulağım duymuyo ailemin halini. eşim goreve gittiğinde 1 ay orda kaldım mecburen, musluk bozuldu diye sayıp söver mi insan ? senin nişanlında bu cinsten işte. Eli iş bile tutmaz misal. Sevginde bitecek zamanla... Sende Allah kitap soy sop küfür dolu bi hayata hazırsan, çocıklarını böyle bi psikolojide büyütmek istiyosan evlen tabikide. Söylediğin gibi; doyma salaklığına.
Ben baba sevgisi ilgisi görmeden büyüdüm 15 yaşında buldum nisanlmi sanırım bu sebepten dolayı karıslmak ilgilenilmek hosuma gitti bilmiyorumbana niye cevap vermiyorsun?
neden intihar ediyorsun bu kadar mı bıktın hayattan?
Kız boşanmak istese boşamaz bela bile olur var bunun çok örneğiSenin geleceğin bana çok ürkütücü geldi. Başkalarının yanında sana bu şekilde bağırıyosa evlendiğinizde ve yalnız kavgalarınızda tahmin bile edemiyorum. Ayrıyeten ben evlenmeden önce hep şunu derdim. Bi adamla evlenmeyi düşünüyosan annesi ve kızkardeşlerine davranışlarına bak. İlerde sana da öyle davranacak.
Birde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mumuhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)
Yok öyle degil aksine bi küssen o gelmez ustunden haftalar dahi gecse hadi ayrılıyorum desen geberse dahi gitme demezKız boşanmak istese boşamaz bela bile olur var bunun çok örneği
Evet onada ayrı canım sıkıldıGelinlik bakmayı bile senin işin zannediyor. Eve ekmek alırken de sana alıyorum sanıcak. Baya oldu bi üye yazmıştı. Eşi demiş ki sen yiceksin diye eve ekmek bile almak gelmiyo içimden. Hafızama kazınmış bu söz. Gerçekten çok ürkütücü.
Aman kızlar bırakın nasılsa görecektir.Gelinlik bakmayı bile senin işin zannediyor. Eve ekmek alırken de sana alıyorum sanıcak. Baya oldu bi üye yazmıştı. Eşi demiş ki sen yiceksin diye eve ekmek bile almak gelmiyo içimden. Hafızama kazınmış bu söz. Gerçekten çok ürkütücü.
Annesine saygısızlık edip sayan söven bi insan yarın nikahlı karısına neler demez ki ? Benim babamda küfürbaz haydo sağolsun beşikten mezara sayar söver kaç kez karsı karsıya geldim üstüne yürüdüm babamın. Bizede ettiği küfürler cabası tabi. Kıskançlık konusunda annemi bahçeden dışarı çıkarmazmış. Annem anlatırdı. Şimdi yaş geçti de artk rahat bıraktı istediğim yere gidebiliyorum diye. Ve inan sen istediğin kadar masum ol her zaman suçlu sen olacaksın "her konuda" namussuzlukla bile suçlar. Hiç öyle ay seviyoruz aşığız deme. Babam annemi alabilmek için kapısında yatmış vermiyolar diye yüz üstü yatıp ağlarmış evde :) velhasıl zamanla insanı bıktıracak sekılde oluyolar, Çocukluğumdan beri nefret ettim. Eşimin ağzından küfür hiç duymam. Bir iki bu ara sövüyor o da işiyle ilgili en basit küfrü ettiğinde bile sakın diyorum.. Ha şimdi gurbetteyim gozum gormuyo kulağım duymuyo ailemin halini. eşim goreve gittiğinde 1 ay orda kaldım mecburen, musluk bozuldu diye sayıp söver mi insan ? senin nişanlında bu cinsten işte. Eli iş bile tutmaz misal. Sevginde bitecek zamanla... Sende Allah kitap soy sop küfür dolu bi hayata hazırsan, çocıklarını böyle bi psikolojide büyütmek istiyosan evlen tabikide. Söylediğin gibi; doyma salaklığına.
Ha birde ortanca abimde öyle. Yani cinsini sevdiğim cinsine çeker. Nesilden nesile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?