Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Yarın bir gün sık sık kötü şeyler yaşadıkça, adamın iyi hali değil, kötü hali kalacak aklında. Yaş aldıkça daha sinirli daha nemrut bir adama dönüşecek. Senin tahammül sınırın azalacak. Tecrübeyle sabit. yapma, etme kendine. Bir ömür elin adamının kahrını mı çekeceksin?

Annesine saygısızlık edip sayan söven bi insan yarın nikahlı karısına neler demez ki ? Benim babamda küfürbaz haydo sağolsun beşikten mezara sayar söver kaç kez karsı karsıya geldim üstüne yürüdüm babamın. Bizede ettiği küfürler cabası tabi. Kıskançlık konusunda annemi bahçeden dışarı çıkarmazmış. Annem anlatırdı. Şimdi yaş geçti de artk rahat bıraktı istediğim yere gidebiliyorum diye. Ve inan sen istediğin kadar masum ol her zaman suçlu sen olacaksın "her konuda" namussuzlukla bile suçlar. Hiç öyle ay seviyoruz aşığız deme. Babam annemi alabilmek için kapısında yatmış vermiyolar diye yüz üstü yatıp ağlarmış evde :) velhasıl zamanla insanı bıktıracak sekılde oluyolar, Çocukluğumdan beri nefret ettim. Eşimin ağzından küfür hiç duymam. Bir iki bu ara sövüyor o da işiyle ilgili en basit küfrü ettiğinde bile sakın diyorum.. Ha şimdi gurbetteyim gozum gormuyo kulağım duymuyo ailemin halini. eşim goreve gittiğinde 1 ay orda kaldım mecburen, musluk bozuldu diye sayıp söver mi insan ? senin nişanlında bu cinsten işte. Eli iş bile tutmaz misal. Sevginde bitecek zamanla... Sende Allah kitap soy sop küfür dolu bi hayata hazırsan, çocıklarını böyle bi psikolojide büyütmek istiyosan evlen tabikide. Söylediğin gibi; doyma salaklığına.

Ha birde ortanca abimde öyle. Yani cinsini sevdiğim cinsine çeker. Nesilden nesile.

Son düzenleme:
+10000

Arabaya cam filmi çektirdi seninde gözüne perde indi sanırım...
bu adamla asla eglenemezsin dışarı ciksan da evde de dursan hayat zehir olur
Baktın güldün perdeyi oynattin gözünün üzerinde kaş var...
Kıskanmak böyle bir şey değil bu eziyet...

Senin geleceğin bana çok ürkütücü geldi. Başkalarının yanında sana bu şekilde bağırıyosa evlendiğinizde ve yalnız kavgalarınızda tahmin bile edemiyorum. Ayrıyeten ben evlenmeden önce hep şunu derdim. Bi adamla evlenmeyi düşünüyosan annesi ve kızkardeşlerine davranışlarına bak. İlerde sana da öyle davranacak.

Kız boşanmak istese boşamaz bela bile olur var bunun çok örneği

Allah bu kızlara akıl fikir versin.
Ben sevgili ya da nişanllık dönemlerinde fragmanlara şahit olup, filmi izlemek icin ısrar edip, film bittikten sonra da salya sumuk aglayanlara nedense aciyamiyorum.

Bilerek evlenmissin madem çek gitsin diyorum dert yananlara.

Ne bekliyorlar yani onu anlamıyorum. Evlenince sihirli değnek mi değecek ?

Anasına danasina bağıran insan sana niye bagirmasin mesela var mı bunun için geçerli bir sebebin ?

Gelinlik bakmayı bile senin işin zannediyor. Eve ekmek alırken de sana alıyorum sanıcak. Baya oldu bi üye yazmıştı. Eşi demiş ki sen yiceksin diye eve ekmek bile almak gelmiyo içimden. Hafızama kazınmış bu söz. Gerçekten çok ürkütücü.

Evet onada ayrı canım sıkıldı

Aman kızlar bırakın nasılsa görecektir.
Evlenecek, ne dersek diyelim.
Kendi hayatı.
Dayağı, küfürü yiyecek olan kendisi.
Hiiiic öyle şeyler yapmaz demesin.
Kufreden insan gerçekten de aciz insan olduğu için siddete neredeyse başvurmayani yoktur.
Sorun cevrenize ya da gozlemleyin muhakkak hayatında şiddet uyguladıgi birileri vardır.
Siddet geçmisleri kabariktir.
Sözlü şiddet, fiziksel şiddet Allah ne verdiyse.
Bırakın görsün Anya'yi Konya'yi.
Yaşasın iliklerine kadar ve aklına gelsin buradaki yorumcuların ne kadar dolu dolu şeyler yazdığı.
Burası bir nimet özellikle şu bdv.

En önemlisi de sanırım dediğiniz gibi çocuklar. Babalarının annesine bağırdığını gören çocuklar dönüp kendi annelerine bağırmakta bi beis görmicekler. Babalarının surekli bağırdığı anneye de saygı duymicaklardır.

O değil de; rahatça, gülücüklerle bunları anlatmanız dikkatimi çekti. Sıkıntı gibi değil de, tatlı şeylermiş gibi anlatıyorsunuz
5 sene katlanabildiğinize göre, bu kafayla bir 15 sene daha katlanırsınız. Kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…