- 4 Nisan 2018
- 536
- 209
- 18
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Ben de yapayım, afiyet olsun bize
Sorun mu,yok ya onu da nerden çıkardın,kıskananlar uyduruyor onu,ee çeyiz hazırmı bakalım,anestol ,batikon yara bandı filan tamammıÇok guzel sogutuyosunuz vallahi yorumlarinizla kinlendim resmendiyorum ya salaklgma doymuyorum iyi niyetimden bu sadece nisanlm oldugunda degil her kimle kavga edersem edeyim suçu kendimde buluyorum bence bende sorunluyum iki sorunlu bulmusuz birbirimizi
Sahi söylesene beyza,nasıl elbiseyle gitmiştin gelinlik bakmaya,tuvalet falanmıydı,hani arabaya binerken eteğini kaldırdın da Hüseyin kızdı yaÇok guzel sogutuyosunuz vallahi yorumlarinizla kinlendim resmendiyorum ya salaklgma doymuyorum iyi niyetimden bu sadece nisanlm oldugunda degil her kimle kavga edersem edeyim suçu kendimde buluyorum bence bende sorunluyum iki sorunlu bulmusuz birbirimizi
Abla malzeme çıkmış sana :) nasıl ayılabildin mi bari?Sahi söylesene beyza,nasıl elbiseyle gitmiştin gelinlik bakmaya,tuvalet falanmıydı,hani arabaya binerken eteğini kaldırdın da Hüseyin kızdı yaArtı bacağın nasıl göründü,taytın nerde o arada
Bu adam evlenince seni dover acik ve net yuzde yuz dover bunu bilerek evlenBirde dedim ki adamlar ordan bakıyor el kaldırıp kufrediyosun diyoki sana mı kufrettim ben el kaldırdım da sanki vurdum mumuhatap olmak istemiyorum konusmuycam senle dedim her işini yaptirdin tabi simdi konusmazsin diyo(gelinlikciye gelmemizi kastediyor)
Yok,açıklamanı bekliyorum:))Abla malzeme çıkmış sana :) nasıl ayılabildin mi bari?
Kısa tayttı elbisede uzun bi elbise olduğu icin arabaya binerken takilmamak icin topladım hafif . Celiskileri açıkladığıma gore ana soruna adapte olabilirsin umarım: )Yok,açıklamanı bekliyorum:))
En guzel yorum olmuşCelladına aşık olmak böyle birşey işte
Adapte oldum şimdi,ama sen de ol,yoksa halin harapKısa tayttı elbisede uzun bi elbise olduğu icin arabaya binerken takilmamak icin topladım hafif . Celiskileri açıkladığıma gore ana soruna adapte olabilirsin umarım: )
Oluyorum farkindayim huyunun pis oldugunu ama arada sucu kendime yukluyorum,yada her insanın cirkin huyu olur neleer var dünyada kıskançlığı bi sure sonra geçen siniri mi sorun diyorum kendime ya körlgmden ya salaklgmdan iyi niyetimden yada sevgimden ne dersek isteAdapte oldum şimdi,ama sen de ol,yoksa halin harap
Sorun mu,yok ya onu da nerden çıkardın,kıskananlar uyduruyor onu,ee çeyiz hazırmı bakalım,anestol ,batikon yara bandı filan tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?