Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

Çok guzel sogutuyosunuz vallahi yorumlarinizla kinlendim resmen diyorum ya salaklgma doymuyorum iyi niyetimden bu sadece nisanlm oldugunda degil her kimle kavga edersem edeyim suçu kendimde buluyorum bence bende sorunluyum iki sorunlu bulmusuz birbirimizi

Sorun mu,yok ya onu da nerden çıkardın,kıskananlar uyduruyor onu,ee çeyiz hazırmı bakalım,anestol ,batikon yara bandı filan tamammı

Sahi söylesene beyza,nasıl elbiseyle gitmiştin gelinlik bakmaya,tuvalet falanmıydı,hani arabaya binerken eteğini kaldırdın da Hüseyin kızdı yaArtı bacağın nasıl göründü,taytın nerde o arada

Bu adam evlenince seni dover acik ve net yuzde yuz dover bunu bilerek evlen

Öyle bi anlatmışsınki sanki bu tavırları çok hoşuna gidiyo gibi.. ilerde dayak yer vurduğu yerde gül biter dersin..

Adapte oldum şimdi,ama sen de ol,yoksa halin harap
Oluyorum farkindayim huyunun pis oldugunu ama arada sucu kendime yukluyorum,yada her insanın cirkin huyu olur neleer var dünyada kıskançlığı bi sure sonra geçen siniri mi sorun diyorum kendime ya körlgmden ya salaklgmdan iyi niyetimden yada sevgimden ne dersek iste

Bu kadar değil ama nişanlına yakın benim eşim de
Yani sinir, kıskançlık ve kısıtlama konusunda
Sinirlidir ama öyle nişanlın kadar küfür etmez normal bir erkek kadar diyeyim
Kısıtlamalar ve kıskançlıklar evlenince düzelir sanıyordum düzelmedi
Evet sevgililik, nişanlılık döneminde hoşuna gidiyor belki, aşık olduğun için görmüyorsun bile
Çevrendekiler ne kadar uyarsa da masal gibi geliyor sana dedikleri ciddiye almıyorsun
Ama emin ol evlendikten sonra o kadar gözüne batmaya başlıyor ki aradaki aşk bitti mi dersen hayır bitmedi ama tahammülsüzleşmeye başlıyorsun
Kapalı değilim ve önceden dışarda açık giyinen bir insandım, havalar ısındı şortla geziyorum evde ama bütün perdeler kapalı gerisini sen düşün artık
Şimdiki aklım olsa aşkımdan ölsem de herşeye aşırı dikkat ederek, kısıtlamalarla yaşayacağım bir hayatı seçmezdim sanırım yapıma ters..

Insanin kendisini dogurup buyuten kadina karsi saygisi yoksa esine hic mi hic olmaz. Annesine yaptiklarinin 10 mislini sana yaptigini hayal et ne hissedeceksin ona gore evlen. Ama biz burda ne dersek diyelim sen bu adamla evleneceksin ne diyelim simdiden gecmis olsun...

Muhtemelen şuan ayy kıskandı yaa seviyooooo beni,
ayyy olsun yaa sonra pişman oluyooo,
ayyy kıyamam yaaa sinirlenince olur öyle
diye düşünerek nikah masasına oturmaya yakınsın..
Siyah durumu pembeye kadar boyayabilecek kadar aşık ve ümit dolusun.

O aşkın içine s.çarlar, ümitlerin hayallerin p.ç olur bacım.

Kendi anasına saygısı, tahammülü olmayan adam karısını paspas eder.

Demedi deme..

Arkana bakmadan kac kardesim.. seni annen baban eziyey ceksin diyemi bu yasina kadar getirdi.. cocuklarinim boyle bir evde buyumesini goze aliyorsan devam et.. bu sevgi yada ask degil hastalik.. tedavi önerin bu sinirle size herseyi yapabilir. Yakma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…