Gercekten icime atıp dert sahibi olacağıma BDV de söz sahibi olayım: )

siz bu adamla evlenecek misiniz?
şimdi den geçmiş olsun.

Nasil gulerek anltiyorsun sasirdim.Bence kiskanmasi hosuna gidiyor ama kufur felan biraz sikmis canini.Allah akil fikir versin ne diyelim sen bu adamla evlenirsin.

Bu adam evlendikten sonra degismez ben sana söyliyim. Yarin disari cikmana izin vermezse sasirma.

Zararın neresinden dönersen kardır tatlım.böyle kırıcı kavgacı vara yoga sinirlenen adamla mutlu bi ömür geçmez kendimden biliyorum.bizimki sakladı kendini nişanliyken.evlenince tamda bu anlattigin adama dönüştü lüzumsuz şeylere sinirlenip büyük kavgalar cikarir keşke evlenmeden gösterseydi bana yüzünü

böyle kadınlarıda anlamış değilim adam sana küfür ediyor zorla kapatıyor hala seviyorum evlencem diyorsunuz anlamış değilim gelinikle görmüşte yumuşamış peh peh dicek söz yok

Once trafigi gorunce bir normalledim cunku en sakin insan bile trafikte zivanadan cikabilir bence o potansiyel icimizde icimizde
Ama tabi gerisini okuyunca bu bdv’nin cogunlugunun senin gibi kadinlaardan olustugunu dusunuyorum sevglilik nisanlilikta gorup gorup sonra evlenince, vayy efendim kocam bana yimrikk atti
Artik bir doyunda bizde afiyet olsun iyi hazimlar diyelim

Hosuma gitmek degil icime sıkıntı olmasa buraya yazmazdim zaten :/
Beyza sana kötü bir haberim var,Hüseyinden bir cacık olmazsenin bunu 5 yıldır görememen şaşırtıcı,neyse dişini sık,ömründen 5 yıl gitti, 8 10 tane 5 yıl daha dayan,temelli kurtulursun
Sabah sabah canınız mı sıkılıyor ergenler anlamadım ki,git ocağa bir çay koy, kahvaltı hazırla,zavallı annen bir gün bari dinlensin.Domateslere tuz serpme,yumuşamasın

neden intihar ediyorsun?
hayat güzel ..

Ayy hemen evlenin.. ne kadar dürüst bi adam.. şimdiden bütün yüzünü göstermiş.. evlendikten sonra dayakta yeseniz şikayet etmeye hakkınız yok...

Bu adamla kavga etmeye bile gerek yok baksanıza.. kötü belli ki..

Ayrılın. Yoksa çok üzülürsünüz, hastalık sahibi olursunuz. Stres tüm hastalıkların tetikleyicisi. Bu adamla hep stresli bir hayatınız olur. Kendinizi seviyorsanız, sağlığınızı önemsiyorsanız ayrılın.

Ayy hemen evlenin.. ne kadar dürüst bi adam.. şimdiden bütün yüzünü göstermiş.. evlendikten sonra dayakta yeseniz şikayet etmeye hakkınız yok...
Kız o kadar aşık ki nickinde bile hüseyin var ne dersek diyelim zaten evlenecek, küfür de yiyecek,dayak da yiyecek, çok acı

Hüseyin onu seviyo bi kere taam mı
Sevdiği için,bacağını filan tapulayacağı için kıskanıyor ay çok romantik, kalp kalp kalp töbe ya

Hüseyin onu seviyo bi kere taam mı
Sevdiği için,bacağını filan tapulayacağı için kıskanıyor ay çok romantik, kalp kalp kalp töbe ya
Yok ben bir de şeye takıldım,altına tayt giydiği elbiseyi arabaya binerken neden kaldırıyorkaldırdıysa bile bacak nasıl görünüyor ,taytı güve mi deldi ay açılamadım daha,bir kahve yapiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…