- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Zaten kendi de farkında her şeyin ama çok tuhaf sürekli bir huzursuzluk çıkarmanın peşindeİyiden laf sokunca kimse sizin kötü onun iyi olduğunu düşünmez ki öyle yaptığını duyan onun kotu olduğunu dusunur
O kadar çok haklısınız kiSal gitsin ya. Kaynana görümce elti falan bosver yaptıgını allah bılıyo. Gunu gelınce o da anlayacak yaptıgının yanlıs oldugunu. Cok buyuk seylerle ıtham etmedıgı surece esıne de anlatma. Huzurunu bozma. Onlar hala anasının sut emen minnoş kuzuları cunku
Yok genelde çok severler beni ama bu karın nedense çok memnuniyetsizKafanıza fazla takmayın, hele ki onun laflarıyla sizin kötü olduğunuzu düşünen insanları hiç takmayın.
Yok genelde çok severler beni ama bu karın nedense çok memnuniyetsiz
Kesinlikle katılıyorum dinlemiyorum bile yanındayım ama yanında değilmiş gibi hep başka şeylerle meşgul oluyorm çünkü başka türlü olmuyoBazı insanlar öyle, canını versen memnun edemezsin. Ama değişmez artık, en iyisi umursamamak
Kv ile ilgili konular açmıştım bilmeyenler için özet geçeyim kv milletin yanında laf sokmaya bayılır benim iyice sinirlerimi bozmaya başlamıştı artık.
Dün bize geldi bi işi vardı resmî dairede birlikte gittik okuma yazma bilmiyor ben yardımcı oldum. Ayyyy bir görseniz tek kalınca bna bir ıyı bir iyi yavrumlar şunlar bunlar.
Ama birileri olunca hemen atak yapıyor.
Niyeti belli millete beni kötü göstermek!!!
Valla aklım almıyor bi insan kendini neden bu kadar rezil eder.
insanlarınn yanında seni kötüleyince sen kötü olmazsınKv ile ilgili konular açmıştım bilmeyenler için özet geçeyim kv milletin yanında laf sokmaya bayılır benim iyice sinirlerimi bozmaya başlamıştı artık.
Dün bize geldi bi işi vardı resmî dairede birlikte gittik okuma yazma bilmiyor ben yardımcı oldum. Ayyyy bir görseniz tek kalınca bna bir ıyı bir iyi yavrumlar şunlar bunlar.
Ama birileri olunca hemen atak yapıyor.
Niyeti belli millete beni kötü göstermek!!!
Valla aklım almıyor bi insan kendini neden bu kadar rezil eder.
Ohhhhh missssbenim ki de öyleydi gereksiz bir triplere giriyordu sürekli kendini yüksekte görüyor bu şekilde konuşuyordu başkaları varken gelinim istesin herşeyi yaparım diyordu :) baktım olacak gibi değil artık görüşmüyorum çok rahatım :))))
Otoriter olmaya çalışıyorlar sürekli dibinde olayım istiyoOtoriter olmaya mı çalışıyor yoksa etrafiniz tarafindan haz alınmayan biri misiniz?
Yerinizde olsam konusurdum guzel bir dille cok anlasilir biçimde rahatsiz oldugumu dile getirirdim...Otoriter olmaya çalışıyorlar sürekli dibinde olayım istiyo
Pardon da okuma yazma bile bilmeden ne otoritesi kurucak?Otoriter olmaya çalışıyorlar sürekli dibinde olayım istiyo
İnann çok denedim olmadı kadın dengesiz bunun başka açıklaması yokYerinizde olsam konusurdum guzel bir dille cok anlasilir biçimde rahatsiz oldugumu dile getirirdim...
Maalesef tam 2 ay oldu gitmiyorum evine barkına o ısrarla bizdeAslında şu anlattıklarınız tam tersi olur genelde biliyor musunuz?
Başkalarının yanında size cok iyi davranır . Herkes vaaay ne iyi kaynana vs desin diye. Yani elaleme şov yapar. Basbasayken de kötü davranır.
Kayinvalideniz ilginmiş .
E görüşmeyin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?