Gerçekten merak ediyorum ?

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.664
83
Herkese iyi geceler ,

Gerçekten merak ettiğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim.Birlikte olduğum kişi eski sevgilisine iş ile alakalı bir konuda yardım etmişti ( haberim dahilinde).Sonra bu kız bu niyeti suistimal edip sürekli benden ayrılmasını ona dönmesini isteyen mesajlar atıyordu.Hatta benide rahatsız etti.Defalarca başka numaralardan aradı.Ancak daha sonradan nişanlımın sert çıkışı ile konu kapandı.Aylardır ses seda yok.(ocak ayından bu yana).
Fakat ben bu kızı içimde büyüttüm.Normalde sevgilimin geçmişine çok takılan bir insan değilimdir ancak ara ara ne yapıyor diye kızın instagram profiline bakıyorum.Profili hep kapalı bu arada.
Ancak şöyle garip bir durum var yani gerçekten merak ettim. Kız hergün profil fotosunu değiştiriyor.Ertesi gün siliyor ( yani profili gri adam oluyor). 3 gün sonra profilinin biosuna kalpler koyuyor sonra siliyor.Sonra başka bir profil resmi koyuyor.Sonra o fotoyu hepten siliyor yine gri adam oluyor profili.Daha sonra başka foto koyuyor yine kalpler sanki ilişkisi var gibi sonra yine hepten siliyor.Ve gerçekten aylardır ( haftada bir kere bakarım veya daha fazla da olabilir) bu durum böyle.
Sizce nişanlımın kendisini instagramdan takip ettiğini falan mı düşünüyor kalpler falan koyuyor .Sürekli resim değiştiriyor.
Yoksa belki de çalkantılı bir ilişkisi mi var ?
Sadece merak ettim size sorayım dedim.Hiçbir arkadaşım bilmiyor çünkü bu durumu anlatmadım.

Bu kadar takinti normal degil de sevgilisi olan, nisanli adamin eski sevgilisine yardim etmesi de benim normal anlayisima uymuyor.

Bence nisanlinizin baktığını düşünüyor. Çok net böyle düşündüm ben. Ama siz artık bakmayın, sağlıklı değil. Kendimden biliyorum

Ya dayanamıyorum nedense halbuki banane yani ama tutamıyorum kendimi.
Ah bilmez miyim. Beni hala yokluyor o dürtü arada. Evleneli bir yıl, ilişkimiz başlayalı 5 yıl oldu düşünün.

Evet sevgilinizin baktığını düşünerekten kendi kendine dikkat çekmeye çalışıyordur. Sizi bırakmasını istemesinden belli çünkü. Belki de görürse sorar diye kıskanır diye falan filan :) Paranoyaklık işte.

Nişanlınız ile alakası yoktur ama belki sizin ona bakıp takip ettiğinizi düşünebilir maalesef biz kadınlar bunu yapıyoruz muhtemelen sizin de baktığınızın farkında bence engelleyin başka bi hesaptan tekrar bakın aynı şeyleri tekrar yapıyormu bu arada benim instangramı yeğenim kullanıyor kafasına göre çiçek böcek kalpler kedi manalı sözler paylaşıyor belki de böyle bi durum var

Zaten ben engelliyim çakma instagramdan bakıyorum.

Valla ben nisanlimin eski sevgilisine bırak yardım etmeyi yolda selam verse ne oluyor hayırdır derim.ben kıskanç değilim deyip cool yapmışsın ama sonra da takıntı haline gelmiş işte mevzu.yapicak birşey yok suanlik bosvericen eğer birşey varsa ortaya çıkar zaten ama bir dahakine daha dikkatli ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…