- 16 Ağustos 2014
- 615
- 140
- 73
- 51
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
-
cok dogru bisey kadin genetigi gwregi dwrtlesmeye erkekte uzaklasip sorunu cozmeye ihtiyac duyarKadınlara en büyük zararı genelleme yaparak veriyorsunuz. Belki değişmek istemiyorlar sadece dertlerini paylaşmak istiyorlar olamaz mı?
Bence uzaylilarda bile bir iliski aile es dost onemseme sevgi vs kavramlar vardir yoksa onlarda uzay gemilerine binip bilmem kac basip evreni mi turluyorlar acabaSelam uzaylı Bi dostuz
sende feministlik sezdim. yazdikarinin cogu dogru. ama bazi seyler varki cevre aile vs sekillendiriyirm ama kendi hayatimizda basklarina olan sirumluluklarimizida yapip ne kadar kendimiz olarak varolabulirsek ve kimseyi degistirmeye kalkmassak ikadar iyi. seni tebrik ediyorum edindigin bilgilerden dolayi. aferin sana. fakat bazi seyler icin daha fazla tecrube lagzim. hic unutma hayatta catisma olmadan iliskiler olmaz. obemli olan kendimiz olmali ve karsinin sadece bize etken eden davranislarini notr lemeliyiz. kimseyi degistirmeden kendimiz olarak varolmaliyiz. ce icimizdeki cocugu hic kaybetmeden yasamaliyiz. suanki devlet sistemine para sistemine bi cok ulke pilitikasi bagli ve bunada iliskiler bagli. biraz karisik anlattim fakat. bize ezberletilmisxhayatlari yasamaya zorlaniyoruz. bu cumle aciklayici olur sanirim hersey disaridan gorundugu gibi kolay olmaya bilir. ve uygulanamayabilir. ama ana fikrini begendim. harikasinHerkes kitap kısmına takılmış. Oysa sadece feminist bir yazarın cidden çok beğendiğim öğretileri dile getirdiği için ismini yazmıştım. Neyse.
Neden hala sana soktuğu lafları duyacak kadar yakınındasın? Ya da sana yaklaşmasına izin veriyorsun?
Sürekli ilişkilerden şikayet etmenizin nedeni, "insanlardan" öte bir kazancınızın, bakarak gururlanacağınız bir uğraşınızın olmaması. Bir futbol takımına ya da arabaya değer verseydiniz, böylece size sorun yaratmayacak, şekilden şekle girmeyecek, elle tutulur bir sevdanız olurdu
Gece gece guluyum mu aglayimmi bilemedim konu sahinini hangi kafadanki anlamadim valla okumadim zaten uyumuyorumda kizim rahatsiz oyle oturuyorumBacım sen kitap okuyun diyosun da , ben kendimi bildim bileli okurum evimde yedi yüz kitaplik bir de kutuphanem var ama bu kv ve gorumce gercegini degistirmiyor. Ben dostoyevski okurken yada angela nin kullerinde irlanda sokaklarinda gezinirken gorumcenin soktugu laf aklimdan cikmiyo onu napicaz.
Konu sahibi benim konularimi takip ediyorsa benim kiskanclik hastasi.oldugumuda biliyordurArkadaslar konu sahibine yuklenmeyin belliki sadece Samirecigimin konularini takip edip boyle bir sonuc cikarmis.
Konu sahibi benim konularimi takip ediyorsa benim kiskanclik hastasi.oldugumuda biliyordur
Ay ben yeni gördüm bu konuyu. Konu sahibisi çok haklı.
Ben bisiklete biniyorum, deli gibi kitap okuyorum, çok acayip hobilerim var ve kaynana görümce derdim yok. Şimdiye kadar ben bunu düşünemedim ama şu an cidden konu sahibinin haklı olabileceğini düşünüyorum. Alın işte gözünüzün önündeki örnek benim. Biraz feyz alın da hobi neyin edinin sıradan kadınlar sizi...
Bu arada arabalara da hastayım. Arabalar hakkında konuşabilecekler özelden yazsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?