- 19 Mayıs 2015
- 455
- 451
- 18
- 37
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
-
Süpersiniz ya :)Bacım sen kitap okuyun diyosun da , ben kendimi bildim bileli okurum evimde yedi yüz kitaplik bir de kutuphanem var ama bu kv ve gorumce gercegini degistirmiyor. Ben dostoyevski okurken yada angela nin kullerinde irlanda sokaklarinda gezinirken gorumcenin soktugu laf aklimdan cikmiyo onu napicaz.
Abla dün geceden beri çok sakinim hükümetin memura verdiği zam ile de artik dere tepe bayir gezer sinirimi doga sporlsrina yansıtarak rahatlarim. hayat bana güzel.Hanımlar, sakin ve geyik yapmadan.
Peki o zaman neden amerakada yaşayan " kendisi için" yaşayan, herhangi bir sorumluluğu, bir ailesi, bir bebeği olmadan yaşayan, canı istediği arabasına atlayıp 120 km hıza çıkan, bağlı/ bağımlı ilişki kurmayan kadınların % 70 i psikolojik sorunlar ve yalnız ölme korkusu çekiyor????
bu oğlan fazla yumuşatılmış olmuyrmu?Oğlanlar'dan sonrasını okumadım. Oğlanlar ne ya. Filinta gibi kocama oğlan diyemezsin bayan!
Ne diyon bacim sen
Sen de görümce de yok kv de de galiba
Bakalım ne cevap verecek.Bir futbol takımına ya da arabaya değer verseydiniz, böylece size sorun yaratmayacak, şekilden şekle girmeyecek, elle tutulur bir sevdanız olurdu.
tam yazacaktım, yazılmışını gördüm. Bana dSimdi benim kocam beni aldattiginda gidip basketbol mu oynayacagim yani? Bundan mutlu olacagimi mi soyluyorsun?
Evet bir noktada sana katiliyorum, baska ugraslarimiz da olmali ama herkes sizin gibi degil, yoksunluk var. Kimse gidip uzak dogu sporlarina yazilacak kadar zengin de olmayabilir.
Ee ne olacak simdi?
Parasi olan uzak dogu sporlarina yazilip acilarini unutacak ama parasi olmayan yine ezik hicbir seyden zevk almadan yaşayacak oyle mi?
Ya siz saka misiniz? Daha bugun 350 lira borcumuz yuzunden eve haciz gelecek diyen biri vardi.
Okudunuz mu?
Okuyun da hayatin gerceklerini görün.
Hayat basketbol oynayip dertleri unutacak bir olgu degil. Sen unutursun ama o 350 lira borcundan dolayi evine haciz gelecek insan senin oynadigin toplari sahadan kaldirmaya calisir, sirf ekmek parasi icin.
Sen stresini attiktan sonra o senin dağıttığıni toplar cunku buna ihtiyaci var, zorunlu, karnini doyurmali, evladinin karnini doyurmali...
Yapmayin Allah askina.
Komik oluyorsunuz!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?