Gercekten merak ettim!!!

Gxuxlsxuxm Sultan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
6.201
43
156
Diğer
Burda gördügüm ve okudugum kadariyla bircok bayan is yerinden KK ye giriyor, yorum yaziyor hatta resim ekliyor vs. vs. kaydirigubbakcemile5

Kizlar patronlariniz kizmiyormu?? Is arkadaslariniz falan birsey demiyormu??:uhm:

Burda almanyada yasak cünkü, isinle alakasiz sirf özelin icin interneti kullananlar ihtar aliyor, birdaha yaparsa isten bile cikartilabiliyor...kaldiki böyle saatlerce bir foruma takilsin!!CADIARZU

Cidden merak ettim, hic sorun yasamiyormusunuz bu yüzden??benneyaptımki

naynnnn....
devlet dairesi burası gülsümcüm ya...
yata yata para alıyoruz....
ayyy hep böyle bilinir ya...ama tabiki devlet dairesinde iş özele göre çok daha az...düzenli programlarsan gününün yarısı zaten sana kalıyor...yasaklamaya gelince mesela ben resim göremiyorum yasak...tabiki yasaklar var...ama çok şükür site şimdilik yasak değil...

kendi işini yapan insanlarda sorun yaşamıyordur
yasaklama anlamında yani
ben yasaktan değilde yoğunluktan çok az girebiliyorum ama kimi arkadaşların
maşallahı var:))

çoğu siteler yasak bizde de ama beni kimse görmüyor sadece bilgi işlem görüyor (takip ediyorlar)
onlarada dedim bakım ben KK sız yapamam ona göre dedim
saolsun onlarda ses cıkarmadılar

Bende devlet dairesinde calisiyordum betis, suan dogum izinim var seneye baslicam yine ise allah kismet ederse!!kaydirigubbakcemile5

Tabiki burdada giren giriyor yine neti istedigi gibi kullaniyor ama yakalanmicaksin iste..:mymeka:

Is yerinde bir adam vardi hic unutmam sirf ebayde satiliga cikardigi bir seyin satildigni ögrenmek icin interneti kullandi diye isinden olacakti..

Adamlar resmen disiplin manyagi ya

benim özel sektör ama sistemde yasak yok... bir de işim olduğunda girmediğim sürece kimseyi ilgilendirmiyor... bu aralar maalesef işimiz çok az... sıkılıyorum... sıkılmamak için de burdayım :)

Bende Almanyadayim....
bizim sirkettede ögle paydosu disinda kesinlikle yasak
özel kullanim icin internete girmek...

Ama ben takiyormuyum.....hayir....
ztn birgün KK ugruna isden kovulursam hic sasirmam...

Tabi öyle apacik girmiyorum nete...gizli gizli...
Girdigim ekrani kücücük yapiyorum ekranin sol alt
kösesinde duruyor.... sol elimlede yine sol ekrana dogru sürekli
kagit tutuyorum sanki calisiyormus gibi yani -tatlicadiarzu-

Muhtemelen seneye bende öyle yapmak zorunda kalicam canimkaydirigubbakcemile5

Bizim is yeride öyle bir yerki masallah neredeyse hep tepende biriler var nasil olcak vallaha bilmiyorum

Kiz Catla hic yakalanmadinmi hic WAS MACHST DU DA demedilermi sana??:1rolleyes:

Bende devlet dairesindeyim, çok site yasak yakında burayıda kapatırlarsa hiç şaşırmam, aslında iş dışında takılıyorum buraya ama yinede sorun olabiliyor.

almanların iş disiplinine hep hayranlık duymuşumdur
bence olması gerekeni yapıyorlar
iş yerimde her hangi bi yasak yok nette
ama sürekli başında kalmak diye bişey de söz konusu değil

ayyy yasak tabi yani zorunlu olmadıkça interneti kullanamazsın
ama ben çaktırmadan giriyorum :1rolleyes: ama napim kk ne girmeden duramıyorum :1closedeyes:
hatta az önce faks benim pc ye geliyo fakslarda bi problem oldu benim pcye baktı bilgi işlem dedi ne bu kadınlar kulubü laelaelaelaelae
dedi internet yasak bidaha girmekafamçokkarıştı
şimdi o gitti hemennnn.. kadınlar kulubü a.s. :enbuyukkk:

Muhahahha aynen bi büroda 50bin kisi oturuyoz...
Sürekli tepende birileri geziniyor...

Ihhh ihhh cix..sengözlerimebaksanab..simdiye kadar hic gören yada bisey diyen olmadi
yada gördüler ama seslerini cikarmiyorlar orasini bilemicim...:icecream:

Durmak yok...tam gaz devam....hihoyyyt

patronum daha dogru durust kus dilini konusamıyoken birden fazla dil biliyorum şakkıdı
sıkıyosa kovsun
geyik de yaparım kariyer de kaydirigubbakcemile2

sitedeki en aktif üyelerden bitanesiyim
ve tabi KKnın yanı sıra msnimde neredeyse hiç kapanmaz
sizin ruhunuz duymuyo ama benim bu şirkette tek başıma yaptigim işi bizden çok daha kucuk şirketlerde 3-5 kişi yapiyor sengözlerimebaksanab
fuarlar, yüklemeler, müşteri ağırlama, mailleşme, hal hatır sorma, mal ile ilgili dış pazar araştirmasi yapma vs. vs.
hepsinin tek başıma üstesinden geliyorum evelallah şakkıdı
öyle olmasa zati 6 yıl barınabilir miydim bu şirkette??

hangi salak ayda bilmem kaç ytl maaş verir çalışmayan bi elemanına sengözlerimebaksanab

hiç yakalanmadım şimdiye kadar yakalanırsam çok üzülürüm benneyaptımki
ama işyerimde bazı siteler yasaklı çok dikkat ediyorlar ama KK yasaklı değil
bütün bankacılar bu siteye girebiliyor
KK açık olmadan çalışamıyorum
yoğun olayım iş yapayım ama KK açık olsun yoksa basıma ağrılar girer -tatlicadiarzu
-

ha bu arada eşimden kimse bilmiyor KKya üye olduğumu :jeyyar:

Evet ya malesef mesai saatlerinde yasak. Hemde ne yasak :1ninca:

Tek ögle tatilinde gire biliyoruz sengözlerimebaksanab

Ara sira kacamak yapiyorum canim, yoksam ölürüm ben :jeyyar:kaydirigubbakcemile

İşyerinde internetimiz serbest. genelde masa başında olduğum için KK sürekli açık. Bir taraftan işimi yaparım ara ara KKya bakarım. 10 parmağımda 10 marifet yani anlayacağın Gülsümcüüm:lepi:

yasağı kim takar yaaa
bana bişey olmaz, ben önlemi alıyorum.gerçi işlerim genelde sarkıyor ama hemen toparlanabilcek bi kabiliyetim var :))))))))))))))))

masanın üstünü darmadağınık yapıp,çalışıyomuş görüntüsü veriyorum...
sonra pc de bi excell dosyası açıyorum kk yıda acıyorum biri gelince excele gidince kk ya geçiyorum ama en büyük patron hariç kimseyide iplemiyorum çünkü ben kk ya giriyosam diğerleride msn den facebook tan çıkmıyolar laf ederlerse yakarım çıralarını
zaten sekreterlik yapıyorum öyle 10 saatimi dolduracak iş yoğunluğum olmuyo...günde toplasan 4 saat anca calısıyorum .hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…