L
lakhesis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
İşyerinde internetimiz serbest. genelde masa başında olduğum için KK sürekli açık. Bir taraftan işimi yaparım ara ara KKya bakarım. 10 parmağımda 10 marifet yani anlayacağın Gülsümcüüm:lepi:
patronum daha dogru durust kus dilini konusamıyoken birden fazla dil biliyorum şakkıdı
sıkıyosa kovsun
geyik de yaparım kariyer de kaydirigubbakcemile2
sitedeki en aktif üyelerden bitanesiyim
ve tabi KKnın yanı sıra msnimde neredeyse hiç kapanmaz
sizin ruhunuz duymuyo ama benim bu şirkette tek başıma yaptigim işi bizden çok daha kucuk şirketlerde 3-5 kişi yapiyor sengözlerimebaksanab
fuarlar, yüklemeler, müşteri ağırlama, mailleşme, hal hatır sorma, mal ile ilgili dış pazar araştirmasi yapma vs. vs.
hepsinin tek başıma üstesinden geliyorum evelallah şakkıdı
öyle olmasa zati 6 yıl barınabilir miydim bu şirkette??
hangi salak ayda bilmem kaç ytl maaş verir çalışmayan bi elemanına sengözlerimebaksanab
almanların iş disiplinine hep hayranlık duymuşumdur
bence olması gerekeni yapıyorlar
iş yerimde her hangi bi yasak yok nette
ama sürekli başında kalmak diye bişey de söz konusu değil
patronum daha dogru durust kus dilini konusamıyoken birden fazla dil biliyorum
sıkıyosa kovsun
geyik de yaparım kariyer de
sitedeki en aktif üyelerden bitanesiyim
ve tabi KKnın yanı sıra msnimde neredeyse hiç kapanmaz
sizin ruhunuz duymuyo ama benim bu şirkette tek başıma yaptigim işi bizden çok daha kucuk şirketlerde 3-5 kişi yapiyor
fuarlar, yüklemeler, müşteri ağırlama, mailleşme, hal hatır sorma, mal ile ilgili dış pazar araştirmasi yapma vs. vs.
hepsinin tek başıma üstesinden geliyorum evelallah
öyle olmasa zati 6 yıl barınabilir miydim bu şirkette??
hangi salak ayda bilmem kaç ytl maaş verir çalışmayan bi elemanına
gurbikcim yavrucum, burda calis calisma isini aksat aksatma YASAK!!!kötükedihüso
Ben bunu merak ettim, yani isinizi aksatmiyormusunuz falan diye degil...benneyaptımki
Bende is yerimde hem KK da olabilir hem isimi cokta güzel yaparim ama adamlar nuh der peygamber demez vallaha
Gerci nasil desinlerki ellin gavirlarimirmirmirmir
özellikle şu kısma ben takıldım..
Allahım sanki çok iş yapıyormuş gibi yazmaz mı?
toplasan iki şey yapıyosun burdaki biz garibanları kekliyosun bide...:dilcikar:
neysem:1ninca:
bana gelince benim çalıştığım şirkette girmemden dolayı kk yı bir kaç kere yasakladılar.ama sonra nedense tekrar açtılar.CADIARZU
bizde de yasak..
şimdi evdeyimde takılıyorum ama sanırım döndüğümde kk dan orda eser kalmayacak..:CüvCüv:
böcük hamilesin diye bişi demiyorum, sen yegenimi dogur sonra gel bi azını burnunu kırıveriyim agiz tadiyla
armit kafa bu devirde böle...
yabancı dilin varsa günde 30 dakka çalışıyo olsan bile senden çalışkanı senden aktifi yok demektir bu
napalım yani 23564885 adet dil biliyosak suc bizde mi Allah böle yaratmiş :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
Allahın Kermiti bu dediğin böyük şehirlerde de geçerlimi acaba:uhm: Hayır yani İngilizceyi bilirim, Türkçeyi süper bilirim, e hemşince bilirim(bundan kime ne dimi-tatlicadiarzu-), Alamanca çatpat bilirim, ama 6-7 ay iş aradığımı bilirim lan:mymeka: Bula bula burayı buldum ya neyse, karıştırma şimdi o sayfaları:çok üzgünüm:
Accuk daha şu KPSS'ye çalışıp memur olamadım ya ona yanıyorum, ahh akılsız kafam ahh. Vakti zamanında olsaydım aha bu Çedene gibi öğretmen, şimdi sürünürmüydüm özel sektörde:çok üzgünüm:
kuzu kafa buyuk sehirde calisiyo olsam su an aldigim maaşin en az 2 katini alirdim emin ol
senin yabancı dilin varsa (öyle watiz yor meym may meymiz kuzu derecesinde deil tabi) ne die yonetici sekreteri olarak sürünüyon manyak mısın sen kaydirigubbakcemile
gir ihracatı olan bi şirkete, pazarlamacı ol paraya para deme :içelim:
sonra ihracata geçersin iş kadını olarsın :smiley-cool:
Sen kaç dil biliyon ve nerde öğrendin bakim kotkafaşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?