Gercekten merak ettim!!!

hayır yasak değil ayrıca neden olsun.. işini yaparsan neden olmasın.. işlerin bitince ne olacak duvarlara mı bakacaksın 4 5 saat.. elbette masa başıysa işin oyalanacaksın..
müdürüm hiçbişey demez.. işim aksamaz çünkü..

nayn yasak değil
aksine ben patronumun gözüne gözüne sokuyorum
bazen diyo bıkmadınmı şu karılar kulubunden

bızım odadakıler fılm bılem ızlıyor ben kk ya gırmısım cokmukaydirigubbakcemile2 yasak ama takan yok ısde yok zaten sıkıntıdan butun gun kk dayımhihoyyyt ama tabıı buyuk bı memnunıyetlekaydirigubbakcemile3yasasın kk:enbuyukkk:

Yasak değil ve sorun teşkil etmiyor benim için. Hem işimi yapıyorum hemde K.K dayım hihoyyyt
Ayrıca odamı teknik müdür ile paylaşmak zorunda olduğum için haliyle ara ara görüyor.
Ama bende onun chat yaptığını biliyorum :jeyyar:
Sorun yok yani gamyoncuiremsu

Hee canim, internet serbest ohhh gonusssss

Yasak olsaydida görürdüm o on parmagindaki magrifetleri:icecream:

gurbikcim yavrucum, burda calis calisma isini aksat aksatma YASAK!!!kötükedihüso

Ben bunu merak ettim, yani isinizi aksatmiyormusunuz falan diye degil...benneyaptımki

Bende is yerimde hem KK da olabilir hem isimi cokta güzel yaparim ama adamlar nuh der peygamber demez vallaha

Gerci nasil desinlerki ellin gavirlarimirmirmirmir

almanların iş disiplinine hep hayranlık duymuşumdur
bence olması gerekeni yapıyorlar
iş yerimde her hangi bi yasak yok nette
ama sürekli başında kalmak diye bişey de söz konusu değil

Vallaha orasi öyle cinsim, simdi yigdi öldür ama hakkini yeme demisler, disiplin dedinmi acilimi almanlardir kesinlikle...:1closedeyes:

Alman hakkini yemez hakk ettigin neyse onu alirsin, isine vaktinde, düzgün ve aksatmadan calisirsan en sevilen isci kategorisine girersin...

özellikle şu kısma ben takıldım..
Allahım sanki çok iş yapıyormuş gibi yazmaz mı?
toplasan iki şey yapıyosun burdaki biz garibanları kekliyosun bide...:dilcikar:
neysem:1ninca:
bana gelince benim çalıştığım şirkette girmemden dolayı kk yı bir kaç kere yasakladılar.ama sonra nedense tekrar açtılar.CADIARZU
bizde de yasak..
şimdi evdeyimde takılıyorum ama sanırım döndüğümde kk dan orda eser kalmayacak..:CüvCüv:

beş dakikalık tenefüste kknın açılış syfasını anca acarım,,,,oda çok zor,,,,

ama yasasın evimmmmm,,,,

yasasın kk,,,,,,

Sultaanım benim işim internetle oldugundan böle bi yasak söz konusu değil
yurtdısındaki müşterilerle ya msnden fingirdeşiyorum şey yani pardon konusuyorum ya da mailleşiyoruz sürekli :ecrin_bebek:
o sebeple sorun yok Allah'a şükür hihoyyyt

böcük hamilesin diye bişi demiyorum, sen yegenimi dogur sonra gel bi azını burnunu kırıveriyim agiz tadiyla
armit kafa bu devirde böle...
yabancı dilin varsa günde 30 dakka çalışıyo olsan bile senden çalışkanı senden aktifi yok demektir bu
napalım yani 23564885 adet dil biliyosak suc bizde mi Allah böle yaratmiş :çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-

Allahın Kermiti bu dediğin böyük şehirlerde de geçerlimi acaba:uhm: Hayır yani İngilizceyi bilirim, Türkçeyi süper bilirim, e hemşince bilirim(bundan kime ne dimi-tatlicadiarzu-), Alamanca çatpat bilirim, ama 6-7 ay iş aradığımı bilirim lan:mymeka: Bula bula burayı buldum ya neyse, karıştırma şimdi o sayfaları:çok üzgünüm:

Accuk daha şu KPSS'ye çalışıp memur olamadım ya ona yanıyorum, ahh akılsız kafam ahh. Vakti zamanında olsaydım aha bu Çedene gibi öğretmen, şimdi sürünürmüydüm özel sektörde:çok üzgünüm:

Ben patron olmadığında ki hiç olmuyor:) istediğim gibi kullanabiliyorum interneti. Patron olsa da iş yoksa yine kullanabiliyoruz ama yine de ona okutmamakta fayda var:)

gülsüm ablacım açıkçası bende merak adıyordum...ama yazmak aklıma gelmemişti...
sayende merakım gitti..a.s.

En cok işim Pcede oldugundan.

Hem işimi yapıyorum. Hem KK'ya giriyorum.
KK sayfam hep acık:lepi:

Msnemde öyle:lepi:
Bi ara yasakladılar evet. Ama dayanamadım napım gene girdim caktırmadan:lepi:
Şimdi bişi demiolar. İşim olmayınca full vurdayım-tatlicadiarzu-

kuzu kafa buyuk sehirde calisiyo olsam su an aldigim maaşin en az 2 katini alirdim emin ol
senin yabancı dilin varsa (öyle watiz yor meym may meymiz kuzu derecesinde deil tabi) ne die yonetici sekreteri olarak sürünüyon manyak mısın sen kaydirigubbakcemile
gir ihracatı olan bi şirkete, pazarlamacı ol paraya para deme :içelim:
sonra ihracata geçersin iş kadını olarsın :smiley-cool:

işim gereği zaten masa başındayın ve odamda yalnızım...
dolayısıyla arkadaşlarım görmüyor bile...
işimi ihmal edemem,çünkü bazı konular sadece bende bitiyor...
ama yılların vermiş olduğu profesyonellik diyelim...
işimi de,KK'yı da aynı anda yürütmek çok zevkli...
sevgiler...

Sen kaç dil biliyon ve nerde öğrendin bakim kotkafaşakkıdı

Sen kaç dil biliyon ve nerde öğrendin bakim kotkafaşakkıdı

sölemiim dost var düşman var catlamasınlar şakkıdı
italyancayi italyan erkekler çok yaşuhlu oldugu için belki koca bulurum die ogrendim hihoyyyt
ispayolcayi ispanyol erkekler cok romantik oldugu icin ogrendim
arapcayi dubaili iş adamlarından bi dene zalak keklerim belki diye ogrendim
fransızcayı fransız bi kozmetik firmasının veliahtıyla fingirdesirken lazım olur diye ogrendim
japoncayı japon bi müşterime platonik aşık oldugum zamanlarda gözune girmek için ogrendim
almancayı da canım sıkıldıgında çatlak patlağa kufretmek icin ogrendim gamyoncuiremsu
inkilizceyi yine bana aşık olan bi müşterimin mal varlıgı hakkında detaylı bilgi alabilmek için ogrendim

yersez
yemezsen gargara yapip tcanin sıfatına tükürebilüsün :lepi:

İnternet yüzünden işlerimi aksatmıyorsam, verdiğim hizmetin kalitesini düşürmüyorsam, internete girmemin bir sakıncası olmadığını düşünüyorum. Başarılı bir çalışanım, sorumluluklarımı aksatmadığım müddetçe istediğimi yaparım.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…