kızlar bende nerdeyse 24 saat netde ve kk'dayım,işyerinde gün içinde kk sürekli açık durur,işim olmadığında kk.da aktivitelerimi yaparım yani okurum yorum yaparım vs.işim varken de ya kk kapatırım ya da altta durur,işim bitince yada ilk fırsatta hoop yeniden açarım,ben özel sektördeyim ama kimse kimseye karışmaz bizde,çok hoşgörülü bi ortamımız var, herkes işini bilir kimse aksatmaz,tıkır tıkır yürür işler herkes müsait olduunda nete girer film, dizi bile izlerler.patronlar falan öle gelipde nete mi giriyosun napıyosun neediyosun diye ciddi ciddi kontrol etmezler,bir yasağımız yok çünkü herkes sınırını bilir işler asla aksamaz,bikere müdür beni yakaladı kk.dayken konu okuyodum odaya girdiinde artık kapatmak için çok geçti,nereye bakıyosun falan diye geldi bizim müdür, esprilidir çok,alta da atamıyorum sayfayı çünkü elimi ittiriyo biyandan aldı eline mause'u,kontrolu eline alıncada artık yapcak bişi kalmadı gördü, bu ne dedi bayanın eşi bayanı aldatıyormuş da dedim bende:roflol::roflol:bende yorum yapıyorum dedim:roflol::roflol::roflol:ne yazıyosun peki yorum olarak dedi evli olmadıım için çok yüzeysel yazabiliyorum dedim bende :roflol::roflol:böledir işte bizim işyeri gırgırına konu olur net olayları,bikaç kerede patron bizimkileri lost izlerken bastı bişi demedi kibarlığından ama olan bana oldu nie hbr vermedin diye fırça yedim hbr verememiştim çünkü bende nete dalmıştıımmkaydirigubbakcemile3bunlarda benim işyerimden kısa anektodlar a.s.