Gercekten merak ettim!!!

Neredeyse 10 saatten fazla bir zaman geçiriyorum iş yerinde...Üstelik haftanın 6 günü full çalışıyorum. Eve gittiğimde pcyi açmaya takatim bile kalmıyor, üstelik kanuni çalışma saatlerinin çok üstünde çalışıyoruz, bu yüzden ortamım uygun olduğu için interneti dilediğimce kullanıyorum... ışi mi de aksatmıyorum tabi ki... Şirkette internet yasak ama ben bu yasağa hiç de uymuyorum açıkçası... Gerçekten bu yasağa uymamı istiyorlarsa, onlarda bana daha iyi bir çalışma saati ayarlasınlar diyorum.

kızlar bende nerdeyse 24 saat netde ve kk'dayım,işyerinde gün içinde kk sürekli açık durur,işim olmadığında kk.da aktivitelerimi yaparım yani okurum yorum yaparım vs.işim varken de ya kk kapatırım ya da altta durur,işim bitince yada ilk fırsatta hoop yeniden açarım,ben özel sektördeyim ama kimse kimseye karışmaz bizde,çok hoşgörülü bi ortamımız var, herkes işini bilir kimse aksatmaz,tıkır tıkır yürür işler herkes müsait olduunda nete girer film, dizi bile izlerler.patronlar falan öle gelipde nete mi giriyosun napıyosun neediyosun diye ciddi ciddi kontrol etmezler,bir yasağımız yok çünkü herkes sınırını bilir işler asla aksamaz,bikere müdür beni yakaladı kk.dayken konu okuyodum odaya girdiinde artık kapatmak için çok geçti,nereye bakıyosun falan diye geldi bizim müdür, esprilidir çok,alta da atamıyorum sayfayı çünkü elimi ittiriyo biyandan aldı eline mause'u,kontrolu eline alıncada artık yapcak bişi kalmadı gördü, bu ne dedi bayanın eşi bayanı aldatıyormuş da dedim bende:roflol::roflol:bende yorum yapıyorum dedim:roflol::roflol::roflol:ne yazıyosun peki yorum olarak dedi evli olmadıım için çok yüzeysel yazabiliyorum dedim bende :roflol::roflol:böledir işte bizim işyeri gırgırına konu olur net olayları,bikaç kerede patron bizimkileri lost izlerken bastı bişi demedi kibarlığından ama olan bana oldu nie hbr vermedin diye fırça yedim hbr verememiştim çünkü bende nete dalmıştıımmkaydirigubbakcemile3bunlarda benim işyerimden kısa anektodlar a.s.

Suan kontrol olmadi Gulsumcum ama yakalanirsam fena olur
Isden atmaz herhalde benim dengesiz patronum ama fena bir firça yerim galiba ve KK yi yasaklar
Ama seytan kulagina kursun suana kadar yakalanmadim
Yakalanmak da istemem vallahi KK olmasa vakit geçmicek yaww

Bazen işten açıp okuyorum vaktim olursa ki çoğunlukla bana vakit yok iş çok....ama yorum yapmıyorum işyerinde sadece okumak maksatlı ...gören olmuyor en mantıklısı da gizlemek zaten...

neyi nasıl yapacağıma ben karar veriyorum burada...
o nedenle de sorun çıkmıyor...
bir de bir kaç işi birlikte yaabiliyorum... kk açık olsa da işimi aksatmam...

bizim devlet daireleri bu şekilde çalıştığı sürece vay ülkemin haline.ne olacak kişiler kendi ağzıyla yazmış yata yata para kazanıyoruz diye.bence devlet işi diye bir şey olmamalı tamamen özelleştirilmeli.ha birde maaş konusunda en fazla şikayetçi olanlarda onlar ne deyim kişilerin vicdanı rahatsa işini aksatmadan yapıyorsa sorun yok tabi.

daha önce çalıştığım yerde kesinlikle yasaktı belli siteler haricinde nete girmek

sadece öğle arasında haber sitelerine girmeye izin vardı

işin için bi siteye girmen gerekirse telefon açıp o siteye girme izni alıyodun

ama burda rahatım, benim odam, benim masam , benim bilgisayaraım, benim internetim kaydirigubbakcemile3

Ben özel sektördeyim.. aklıma geldikce açarım kk yı..
Açık durur pencerenin altında.. patron varkende açıktır. bişey demez..
İşlerimi hiç aksatmam.. açık olsada ben işimle meşgulümdür..
Kimse karışmaz. odam ayrı yanımdan köşemden gecen yok..
Ama büyük patron geldiği zaman herşeyi kapatır. muh programım açık kalır sadece:kedi:
Aksine işini aksatana ben müdahale ederim.. ama seviyorum burayı napıyım..
Yani gülsümcüm burda işler böyle yürüyor. başka yeri bilemem.
İşini bilirsen..kolay....fakat bi önceki işyerimde neti kullanamıyordum
....

ben şirketin girişinde bi başıma oturuyorum, santral ve danışma bende
yalnız olduğum için kimse görmüyor pcmi
misafir falan geldiğinde de görme şansı yok ekranı ama sayfayı alta almam yetiyor
telefonlar çok yoğun ama ben her fırsatta kkdayım sayfayı hiç kapatmam
internete gelince şirkette internet kısıtlı ama ben kkyı açtırdım yalvar yakar bilgi işleme
konulara eklenen resimleri falan göremiyorum kkdan başka bi siteye giremiyorum
sitede de sadece albümlerdekini görebiliyorum

tabiki yasakk :) ama ekranımı kimse görmüyor kaydirigubbakcemile2 işimi yapıyorum dahada kimse karışmıyor iş yoğun olduğunda hiç açmıyorum ama arada bir girer göz gezdirir kapatırım olayı abartmadıktan sonraa no problemm

Yasakkkkkkk :)))) akannehir
Ama buraya girmezsem işime konsantre olamıorummm :kedi:
benimkide garip bu durum . bağımlılık oldu ee yıllardır burdayımm. . .
Msnde yasak ama oda akşama kadar açık. . . biri geldiğinde kilitliorum ve simgesini değiştirdim kimse anlamıo :))
oıfisteki bazı arkadaşlar bilio kadınlar kulübünde olduğumu . . . seslerini çıkarmazlar
ama

Ah ah hep özenmisimdir burdaki kızlara isyerinden buraya girenlere a.s

Ben cok fazla bilg. basında calısmadıgım icin giremiyorum calısırken, bide hep yogun hep yogun, yok kan al yok efor testi yap yok endoskopiye gir vs, malesef hic zamanım olmuyor. Ama bazen doktorumuzun (patronumun) bilgisayarından buraya girdigimde oluyor hani, oda en fazla 10 dk iyiki son girilen yerlere bakmıyor patronum lülülülülülü lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…