- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
Sultaanım benim işim internetle oldugundan böle bi yasak söz konusu değil
yurtdısındaki müşterilerle ya msnden fingirdeşiyorum şey yani pardon konusuyorum ya da mailleşiyoruz sürekli :ecrin_bebek:
o sebeple sorun yok Allah'a şükür hihoyyyt
Ancak arkadaşlar itiraf etmeliyim ki ülkemizin de Almanya gibi disipilinli olmasını isterdim. Belki bu surette onların seviyesini gelebilirdik. Sevgilera.s.
Yurtdisindanki müsterilerlemi gonusuyon
Iyi ya kiz iste hec zengin mengin biri yokmu iclerinde
Kizim sen harcaniyon buralarda sana alamanci zengin ve yasli bir koca bulacam!!:icecream:
Koca kahri neyinde cekmesin herif geberir gider paraciklar sana kalir ohhhh gel keyfim gel.:teytey:
ahh gülsümm ahhh...
öle bi yakisiklilar var ki
hele bi tane italyan var, tvde görmedim ben böle bi herif
yaşlılar senin olsun armut sipor :mymeka:
sölemiim dost var düşman var catlamasınlar şakkıdı
italyancayi italyan erkekler çok yaşuhlu oldugu için belki koca bulurum die ogrendim hihoyyyt
ispayolcayi ispanyol erkekler cok romantik oldugu icin ogrendim
arapcayi dubaili iş adamlarından bi dene zalak keklerim belki diye ogrendim
fransızcayı fransız bi kozmetik firmasının veliahtıyla fingirdesirken lazım olur diye ogrendim
japoncayı japon bi müşterime platonik aşık oldugum zamanlarda gözune girmek için ogrendim
almancayı da canım sıkıldıgında çatlak patlağa kufretmek icin ogrendim gamyoncuiremsu
inkilizceyi yine bana aşık olan bi müşterimin mal varlıgı hakkında detaylı bilgi alabilmek için ogrendim
yersez
yemezsen gargara yapip tcanin sıfatına tükürebilüsün :lepi:
hepsine yazmis sununla bunula fingirdesmek icin diye...
almancaya beni....
Iss meinen Popo Kermit...
Eat my ass...
Mangiare il mio asino...
Comer mi culo...
:lepi: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
gülsüm allasen benim hayat enerjime nası dayansın moruk herifler sengözlerimebaksanabHem yakisikli hem zenginmi bulacgini saniyorsun :mymeka:
Devam et rüya görmeye gurbikcim böyle bulacam diye beklersen ohhhh ohhh diyorum sanna :1rolleyes:
Len gafani kullan, yasli ve zengin ile evlenip paralandiktan sonra yakisikli culsuzla evlenecen istesırnaşık şey
hepsine yazmis sununla bunula fingirdesmek icin diye...
almancaya beni....
Iss meinen Popo Kermit...
Eat my ass...
Mangiare il mio asino...
Comer mi culo...
sölemiim dost var düşman var catlamasınlar şakkıdı
italyancayi italyan erkekler çok yaşuhlu oldugu için belki koca bulurum die ogrendim hihoyyyt
ispayolcayi ispanyol erkekler cok romantik oldugu icin ogrendim
arapcayi dubaili iş adamlarından bi dene zalak keklerim belki diye ogrendim
fransızcayı fransız bi kozmetik firmasının veliahtıyla fingirdesirken lazım olur diye ogrendim
japoncayı japon bi müşterime platonik aşık oldugum zamanlarda gözune girmek için ogrendim
almancayı da canım sıkıldıgında çatlak patlağa kufretmek icin ogrendim gamyoncuiremsu
inkilizceyi yine bana aşık olan bi müşterimin mal varlıgı hakkında detaylı bilgi alabilmek için ogrendim
yersez
He yedim, yedim hemide mideme öyle bir oturduki sorma
Doğru söyle lan:mymeka:
yersez
Burda gördügüm ve okudugum kadariyla bircok bayan is yerinden KK ye giriyor, yorum yaziyor hatta resim ekliyor vs. vs. kaydirigubbakcemile5
Kizlar patronlariniz kizmiyormu?? Is arkadaslariniz falan birsey demiyormu??:uhm:
Burda almanyada yasak cünkü, isinle alakasiz sirf özelin icin interneti kullananlar ihtar aliyor, birdaha yaparsa isten bile cikartilabiliyor...kaldiki böyle saatlerce bir foruma takilsin!!CADIARZU
Cidden merak ettim, hic sorun yasamiyormusunuz bu yüzden??benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?