Gercekten merak ettim!!!

Ancak arkadaşlar itiraf etmeliyim ki ülkemizin de Almanya gibi disipilinli olmasını isterdim. Belki bu surette onların seviyesini gelebilirdik. Sevgilera.s.

Yurtdisindanki müsterilerlemi gonusuyon

Iyi ya kiz iste hec zengin mengin biri yokmu iclerinde

Kizim sen harcaniyon buralarda sana alamanci zengin ve yasli bir koca bulacam!!:icecream:
Koca kahri neyinde cekmesin herif geberir gider paraciklar sana kalir ohhhh gel keyfim gel.:teytey:

Ancak arkadaşlar itiraf etmeliyim ki ülkemizin de Almanya gibi disipilinli olmasını isterdim. Belki bu surette onların seviyesini gelebilirdik. Sevgilera.s.

Dogru söze ne hacet, bir bakima cok haklisin!!a.s.

Sosyal, Sagli, Cocuklarin egitimi, Insana verilen deger kategorilerinde gercektende onlarin seviyesine gelebilmek icin türkiyenin daha bir firin ekmek yemesi malesef....:çok üzgünüm:

Bircok gurbetci zaten bu konudaki avantajlar icin burdan gidemiyor...

Alisiyorsun iste buranin düzenine, bir defa anneannemle hastaneye gitmistim istanbula soktan soklara girdim, kavga ettim ordaki hemsirelerle!! Anneannemi azarlar gibi konustu birtanesi az kaldi sacini basini yollacaktim...Anneannem kizim sen ne yapiyorsun burda hep böyle dedi
Resmen böyle :1shokldum.

Almanya bu konuda bambaska kizimin dogumunda hastanedeyim iste hemsire gelmis saclarimi oksuyor ellimi tutuyor bana moral vermek icin güzel güzel konusyor, esimde türkiyeden gelme nasil sasirmisti :1shok:

Lakin bazi konularda varki ah türkiyem canim türkiyem diye aramiyor degiliz:çok üzgünüm:

ahh gülsümm ahhh...
öle bi yakisiklilar var ki
hele bi tane italyan var, tvde görmedim ben böle bi herif
yaşlılar senin olsun armut sipor :mymeka:

ahh gülsümm ahhh...
öle bi yakisiklilar var ki
hele bi tane italyan var, tvde görmedim ben böle bi herif
yaşlılar senin olsun armut sipor :mymeka:

Hem yakisikli hem zenginmi bulacgini saniyorsun :mymeka:

Devam et rüya görmeye gurbikcim böyle bulacam diye beklersen ohhhh ohhh diyorum sanna:1rolleyes:

Len gafani kullan, yasli ve zengin ile evlenip paralandiktan sonra yakisikli culsuzla evlenecen istesırnaşık şey

hepsine yazmis sununla bunula fingirdesmek icin diye...
almancaya beni....

Iss meinen Popo Kermit...
Eat my ass...
Mangiare il mio asino...
Comer mi culo...

:lepi: laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

gülsüm allasen benim hayat enerjime nası dayansın moruk herifler sengözlerimebaksanab
ilk gece topu diker :CüvCüv:
konusturma şimdi beni

hepsine yazmis sununla bunula fingirdesmek icin diye...
almancaya beni....

Iss meinen Popo Kermit...
Eat my ass...
Mangiare il mio asino...
Comer mi culo...

sayın yönetim bu sahis bana kufretti forumdan atılmasını talep ediyorum
sie sind ein esel
essen meinen muco kaydirigubbakcemile2

özel bir şirkette insan kaynaklarındayım bende, pc başında ve kesintisiz internetimiz var.ilk günler pc im server a bağlıydı google bile zor açılıyordu hepsini engelliyordu ama müdürüm sağolsun pc mi kasalıya çevirdi de rahat rahat girebiliyorum her yere, masalarda kimsenin göremeyeceği şekilde döünük vaziyette değmeyin keyfime....ama yinede o kadar kk de faal değilim.

He yedim, yedim hemide mideme öyle bir oturduki sorma

Doğru söyle lan:mymeka:

He yedim, yedim hemide mideme öyle bir oturduki sorma

Doğru söyle lan:mymeka:

ya of kuzu 50 defa söledim alzaymır mısın nesin
anadilim gibi konusabildigim 2. dilim ingilizce
ilkokulda merak saldım, taa o zaman kendi kendime başladım bişi anlıyomuş gibi
sonra ortaokul ve lise (anadolu cıkıslıyım) ardından üni ve tabi şirkette işe baslayip hergün pratik şansı bulmam cok etkili oldu sengözlerimebaksanab

italyanca ve ispanyolca ise merak sonucu basladi

Özel sektördeyim bende

Hiç bir yasak yok, işim olmadık sürece burdayım. Konulara yorum yazmaktan çok okuyorum ben de

işim olmadığı sürece tüm gün K.K dayım başımda patron neyin olmadığından noproblem şakkıdı
ama patronlar gelince sıkıysa aç-tatlicadiarzu-

haklısın canım almanyada bu durumlar hiç tavsip edilmiyor gerçekten
ben almanyadayken sabah işe geldiğimde bikere kendi özel mailimi açmıştım ne var ne yok bakmak için en fazla 5 dk almıştır, ertesi gün şirket mailime bilgi işlemden uyarı gelmişti şu saate şu adresde bulundunuz, işyerinde özel işleriniz için internet kullanmak yasaktır gibilerinden uyarı almıştım, resmen :1shok: böyle olmuştum yani

ama türkiyede öyle değil burda çok rahatım vallah hihoyyyt
zaten tüm günüm pc başında geçtiği içinde internete takılmam sorun değil
msn sabah işe gider gitmez açılır mesai bitimine kadar açık kalır
kk da aynı şekilde devamlı açık işimi aksatmadığım sürece kimse bişey demez zaten
zaten 8-9 saat boyunca dur duraksiz işim olmuyor vaktim oldukça kk yi okuyorum işte

yasak çoğu site msn veya facebook ama çok şükür kk açık jeyar tabi sistemden görüyolar nereye girdiğimizi şuana kadar sorun olmadı tabi boş zamanlarımda giriyorum a.s :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…