Gerçekten nankör bu insanlar

Konu sahibi buradaki yorumlar insanın sinirini bozar valla bana söylenmiş gibi ben sinir oldum şuan.Siz en azından bir uğrasın ne yapıyorsunuz diye baksın yapılcak bir şey var mı diye sorsun.Benim kızımın dogum gununde arkadaşlarım bile yazdı yapılcak bir şey var mı diye.Bu gelin ailenin bir parçası göstermelikte olsa uğraması gerekirdi,en azından bir toz alsa bile yeter.Bunun beklenti içinde olmasıyla alakası yok

iyide kiz yemege cagirmis iste tamamen kayitsiz kalmamis ki bir seyleri karsilik beklemeden yaparsaniz belki ozaman sizin icinde hayat daha kolay ve guzel olur
Yemege o değil abim çağırdı ses edemedi karşılk beklemiyorm yapmasn zaten yardımlk bşy yok ama insan gibi kolay gelsin diyeblrdi

Bende onu istedim zaten yardım fln değil o kadar yardım ettik annemle ben camlarını bile sildim evini temizledim çamaşırlarını yıkadık görümcem bile sordu yardım edilecek bşy lazım mı diye sağolsun. Arkadaslarmı saymıyorm bile hepsi yazıyo .. insanlıktr bu . Yağmasada gürlemesi lazımdı kolay gelsin cümlesi yeterdi ..

Evet gelin olucam görümcem bile sordu yardıma ihtiyaç var mı diye bu nedir biliyomsn insanlık.. ben yardım etsin demiyorm nişan temizliğimi seve seve yapıyorm hevesle ama biz ona ediyorsak çağırdığında yada soruyorsak o da yapabilirdi .. kapıya vurması 5dksnı almaz hadi üst katımda arasın annemi anne ne yaptınz diye

normal bir gun degil gelin olarak bulunmasi gerekirdi temizligi yapmasa dahi o ortamda bulunmasi lazimdi sonucta o da aileden gunlk temzlige cagirmamissinz yemegini alip gelebilirdi yoruldunz bi kek bi pogaaca bu da benden olsn diyebilirdi
Yemeğe çağırmış işte

Yemeğe çağırmış kolay gelsinden fazlasını yapmış nankör olmayin

Neden gelip sizin evi temizlesin? Sülalenize temizlikcimi aldınız? Ne kadar bencıl ısteklerınız var ustelık hastalık vs de yok.. Sizin özel gununuz sızın evınız bı zahmet temızleyın yanı.. Huyunuzu bıldıgınden ınmıyodur aferım kadına :) yine iyi bir insanmıs sizi yemege cagırmıs. Hepımız trmızlık yapıyoruz baska camasır makınelerınede hıc ıhtıyacımız olmuyor ayrıca :) siz ana kız işinizi millete yıkmaya cok meraklısınız komsuyada iş yaptırmak nedir

Buradaki arkadaşların çoğunun gorumcelere karşı bir garezi var sanırım. Konu sahibi bence de gayet haklı. Ben az çok gelininizin nasıl biri olduğunu hayal edebiliyorum. Bir zamanlar bizde de vardı annemi sonuna kadar kullandılar sonuç mu şuan kendi istekleriyle gorusmemeyi tercih ettiler. İnsan taş olsa catlar. Gelemezse bile bir mesaj atsın napiyorsunuz yardıma ihtiyaciniz var mı benim de şu işlerim var ama bir ara uğrarım yine desin yeter. Konu sahibinin annesinin beklediği de bu zaten.

Biz ona ediyorsak temizlk o da etmek zorunda evet..
biz ona yardım ediyorsak etmek zorunda evet
Sırf hala varken yardıma glmek saçma o zamanda gelmesin millete karşı ben yaptım ben ettim diyor
Siz de ona etmeyin o zaman, mecbur musunuz, eliniz ayağınız tutuyor herkes kendi işini kendi yapsa, kimse kimsenin evine burnunu sokmasa keşke ne güzel olurdu hayat!

Siz gelinsinz belli :) ..
Eger ben o çağırdıgında gidiyosam yardıma yada soruyosam o da en azından insanlık namına sorabilir temizliğe yardım etsin demiyoruz herhalde.. yemege de abim çağırıd o değil . Hala geldiğinde herseyi hallettik diyecek millete karşı çok çalıştık havası sandıgınz gibi millete melek göstermeyin kendnizi .. hadi beni sevmiyorsun nedense artık görümceyim diye kaç defa sordm yenge bi sorun var ise konuşalım eee yok o zaman bu haller ne yok ama hep duyuyorm abime beni kötülüyo kardesi kardese şikayet ediyo adamı neden arada bırakıyorsn

Siz hatayı en başta yapmışsınız abinize 2 daire vererek. Bir de kiranızı alıyormuş bu nasıl bir mantıktır. Kendiniz alın ihtiyacınız olmasa bile babanız adına öğrenci okutup yardım ederdiniz.
Evlenmeden o kirayı almaya bakın derim. İki gün sonra kocasına saydı paraları derler. Anneniz de siz de bu kadar insancıl olmayın, her hangi bir kıymet bulmamış yaptıklarınız. İki gün sonra siz evlenince annenizi bağırlarına basacak değiller. Biraz dik durun, kimsenin kimseyi üzmeye hakkı yok sonuçta

Gelin misiniz savunucu olmuşsunuz :) hemen temizliğe yardım isteyen yok . Komsuyuda çağıran yok komsu bana söz verdiğinden annem yaşlı diye geldi zorla kadın kendi sildi . Banane evimi temizlesin temizlemesin kendm temizlerim o zaman gelin menfaatçiliği yapıp çok biliyo ya gelinler kendisi de çapırmayacak yardım istemeyecek annemden benden

gelınlerin mecburi görevi gorumce kaynana ne derse o.

Siz de ona etmeyin o zaman, mecbur musunuz, eliniz ayağınız tutuyor herkes kendi işini kendi yapsa, kimse kimsenin evine burnunu sokmasa keşke ne güzel olurdu hayat!
Kendisi istiyo yada soruyorz insanlık namına .. o zaman sende istemeyeceksin ki karşındaki de istemesn sıkışnca anne görümcecim demeyi biliyosn yalakalık ..

Aynen öyle annemde ona üzülüyor o kdr yardımına koştuk hala da öyle gelmesede arasa yeterdi diyo kadında buna üzülüyo

Kendisi istiyo yada soruyorz insanlık namına .. o zaman sende istemeyeceksin ki karşındaki de istemesn sıkışnca anne görümcecim demeyi biliyosn yalakalık ..
Böyle birine yapmam asla. Bende görümceyim, sıkışsalar yardıma giderim gelinlere ama kendimi kullandırmam, kimseden de beklenti de olmam. Hep duamdır Allahım maddi mabenş kimseye muhtaç etme beni, kendi işimi kendim yapacak gücü ver bana diye, zamanında kv dem düşük riskin olduğu için yardım etti ev işine, sonra hepsini tek tek başıma kalktı, ki yapmasını istemezdim sen benim temizliğimi beğenmiyorsun diye küserdi, o gün bugündür duamdır bu yüzden.

Bizde gelsin temizlğe yardım etsin demiyoruz demem hayatta al bugun biter çok şükür hallettim çoğu hallettik annemle kendi gelseydide direj sey derdim yenge sağol sen temizliğe değilde ikramlk kısmna yardım et istersen derdim yoksa onun yaptgo gibi anne görümcecim annemler gelecek yardım edermsnZ çabucak temizlk bitsin yada anne sen şu yemegi yaparmsn diye hayatta ben yapmam . Tek sorun annem üzüldüğü nokta arayıp sormaması o kadr seye bi gelsydi arasaydı dedi

Anladım ben sizi ama anneniz de arttı yardım etmesin naçizane tavsiyem. Üzülmesin de değmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…