Gerçekten pisboğaz mıyım?

Eşiniz cimri .Siz haklısınız ve talepleriniz de gayet makul şeyler .Bizim eşimle evimiz yok arabamız yok ,birikimimiz var fakat ev almaya yetmiyor ,ama yazın yurtdışı tatili yapıyoruz ,gerçi 2 senedir ama biz de iki yaz geçirdik daha beraber :)haftada ortalama bir gün dışarda yeriz ,evet tatilde lükse kaçmıyoruz ,ya da çok pahalı yerlerde yemiyoruz ama ben mutluyum.Eşinize ne yapılır bilmiyorum ama siz hayatınızı boşvermeyin ,baktınız anlaşamıyorsunuz kendiniz yapabileceklerinizi yapın ,biliyorum söylemesi kolay yapmadı zor ama başka bi yol düşünemedim.Size pisboğaz demesini de terbiyesizce buldum,haksızlık etmiş size .

Eşin anti-sosyal ve ayrıca depresif galiba.
Senin isteklerin asla fazla değil. Az bile.
Sevgiliyken durum nasıldı?
Çok uzun bir sevgililik dönemimiz olmadı maalesef. Toplam 6 ay içinde evlendik. Israrlı taraf oydu, ben de kabul ettim. Aslında nüvelerini fark ettim ama boyutunu çok belli etmedi. Eşyaları ortak aldık. Düğünde, gelinlikle vs. Masraftan kaçmadı.

Evet iyice düşünüp yön çizeceğim hayatıma. Bu tavrı hak etmiyorum.

Gerçekten bu kadar değersiz değilim.

Zorunlu durumlar harici konuşmuyorum. Kendisi birşey olmamış gibi sırnaşıyor. Daha çok kırılıyorum.
Belki burada yazdıklarınızı, canınızı sıkan şeyleri bir mektuba döküp eşinize verseniz daha etkili olur. Bu şekilde evliliğinizin büyük yara aldığını, bak aklıma geldikçe benim canım bile sıkılıyor pis boğaz ne ya

Kesinlikle ihtiyaç. Annem sağolsun mutfakta çok iyi. Benim yoğun olduğum zamanlarda annem evinde yapıyor, ben eve geçerken alıyorum. Eşimin ailesi 5-6 çeşit dışında yemek çeşidi de bilmiyor. Annem ise tam bir usta. Sağolsun bana kıyamadığı için o yardımcı oluyor. Malzeme alıyorum zaman zaman.

Adam bildiğin cimrilikten ölecek . Kredili bir evimiz dandik 97 model bir arabamız var ben öğretmenim eşim iki aydır işsiz. Fakat her haftasonu dışarda kahvaltımızı yapıyoruz karalar bağlamadık rızk veren allah. Yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok neden hayatımızı yaşamayalım bu genç yaşta. Saçmalık ya gerçekten hele de akademisyensin burda sorman bile hata . Aile terapisine gidin mutlaka . Eşine ücretsiz de yoksa gitmez gibi geliyor bana

Sözde kendi arkadaş çevresi de hep kendisi gibiymiş. Türkiye'nin iyi gelirli kurumlarından biri hepsi parayla bozmuş kafayı. Durumunda sorun görmüyor ki terapiye gelsin. Önce ben bir gideyim. Sonra onu götüreyim. Zaten söyleyeceğim bu son şans diye.

ben balik burcuyum ve cevrem nedense hep oglak burcu insani dolu.
oglak erkegi tutumlu/cimri oluyor ama oglak kadini tam tersi...
ben sahsen oglak burcu insanini cok seviyorum. cok cana yakin oluyorlar.
Benim eşimde oğlak burcu ve çok tutumludur ...Kaliteli alır..Markette Fiyat bakması beni delirtir ..Ben balık burcuyum bir iki liranın hesabını yapmam .Sağolsun eşim yapar ama..Çocuğuna hesap yapmaz ama tutturmuş çocuğa doğum gününde 1000 liraya mikroskop alacam der .. Zar zor ikna ettim bisikleti küçük geliyordu bisiklet aldırdım.

Allah yardımcın olsun kesinlikle hastalık eşindeki. Ancak mutlaka git terapiste yoksa bu işin sonu pek hayraalamet değil. Anne ya da babası aklı balındaysa onlarla da paylaşabilirsiniz. Çocuk da bu sorunları aşınca olur inşallah o strestende olmuyor olabilir

Adamin eli kapanmis. Cimri. Anladigim kadariyla para srndrn cikarsa sorun degil, sen odersrn sinemaya gidiyormus mesela. Ama para ondan cikacak diye akli cikiyor sanki. Cimri biriyle omur gecirmek zor. Sen calismasan lokmalarini da mi sayacak?
Insan yasamayacaksa mal ya da paranin bir onemi yok ki. Hem bir atasozu vardir yemeyenin malini yerler der buyukler. Adam para harcamadikca daha da cimrilesmis. Bence bir sure cocuk fikrini erteleyin.

Kaliteyle benimle tanıştı Ailesini çok seviyorum herhangi bir sorunumuz yok. Ama bu davranışı onlardan kazanmış. Babasının durumu iyi olmasına rağmen öğrenciliği sefalet içinde geçmiş. Benim babam memurdu, 3 öğrenci okutuyordu. Ben de çok garibanlık çektim. Ama ben ileri de durumum iyi olursa öğrencilere, ihtiyaçlılara yardımcı olacağım diye söz verdim kendime. Ve 11 yıldır bir ay dahi sözümden dönmedim elimden geldiğince.

Çalışmıyorum ama yinede yazayim. Maddi imkanlarınız gayet el veriyor istedikleriniz pis bogazliga girmiyor gayette hakkınız ya esiniz cimri yada bu tür şeylerden gerçekten zevk almiyor

ama böyle evlilik mi olur, ben her yere tek gideceksem beni mutlu eden her ani tek yasicaksam hüznümü paylasamicaksam sohbet edemiceksem ne gerek var ki bi ese, eve köpek alsan daha cok nese verir hayatina.

ayy yorumunu okuyunca güldüm niye biliyormusun
bekarken espri olsun diye ne bir köpeğim var gezdirecek nede bir kocam var derdim
o geldi aklıma ,

şaka bir yana başka kötü tarafı yok ama

Tatilden nefret ederim. Hiç bir talebim olmadı o konuda. Kültürel gezi severim ama.
Onun dışında zaten çalışıyor iken her öğlen dışarıda yiyorduk gına gelmişti.
Şimdi de bebek var eşim öğlen gelirken getiriyor. Bazen çıkıp yıyoruz. Yine bö geldi. Sinema tiyatro bulunduğum ilde pek yok alırsa sene de 1 gidiyorduk artık bebek var elveda sinema...
Ama şartlar bu şekilde olmasa idi senede bir kültürel bir gezi arada sırada dışarıda yemek ve film oldukça da sinema vs isterim.

Eşiniz cimri değil de belki bu tür şeyleri fuzuli buluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…