- 14 Eylül 2014
- 2.040
- 3.984
- 333
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Çok uzun bir sevgililik dönemimiz olmadı maalesef. Toplam 6 ay içinde evlendik. Israrlı taraf oydu, ben de kabul ettim. Aslında nüvelerini fark ettim ama boyutunu çok belli etmedi. Eşyaları ortak aldık. Düğünde, gelinlikle vs. Masraftan kaçmadı.Eşin anti-sosyal ve ayrıca depresif galiba.
Senin isteklerin asla fazla değil. Az bile.
Sevgiliyken durum nasıldı?
Evet iyice düşünüp yön çizeceğim hayatıma. Bu tavrı hak etmiyorum.bu durumda bu adamla devam etmek istedigine eminmisin bu sekilde? yani bosanmalisin demiyorum ama bu adamin ciddi sekilde sarsilmasi lazim.
yeaaahhh disarsa yemek yemiyoz diye bosanmican dimiii dedirtme kendine sakin o kafa karisikligina gitme. senin sebeplerin adamin hastalik derecesindeki pintiligi, sana ne sevgi nede saygi duymamasi, seninle sohbet edip hayata dair hic bir sey yasamamasi. ev arkadasi olsaniz daha fazla enerji tüketirdi seni icin eminim.
Gerçekten bu kadar değersiz değilim.Eşiniz cimri .Siz haklısınız ve talepleriniz de gayet makul şeyler .Bizim eşimle evimiz yok arabamız yok ,birikimimiz var fakat ev almaya yetmiyor ,ama yazın yurtdışı tatili yapıyoruz ,gerçi 2 senedir ama biz de iki yaz geçirdik daha beraber :)haftada ortalama bir gün dışarda yeriz ,evet tatilde lükse kaçmıyoruz ,ya da çok pahalı yerlerde yemiyoruz ama ben mutluyum.Eşinize ne yapılır bilmiyorum ama siz hayatınızı boşvermeyin ,baktınız anlaşamıyorsunuz kendiniz yapabileceklerinizi yapın ,biliyorum söylemesi kolay yapmadı zor ama başka bi yol düşünemedim.Size pisboğaz demesini de terbiyesizce buldum,haksızlık etmiş size .
Zorunlu durumlar harici konuşmuyorum. Kendisi birşey olmamış gibi sırnaşıyor. Daha çok kırılıyorum.Şu an evde nasılsınız ? Konuşuyor musunuz ? Belki uzun süre trip yapmak lazım bu adama.
Belki burada yazdıklarınızı, canınızı sıkan şeyleri bir mektuba döküp eşinize verseniz daha etkili olur. Bu şekilde evliliğinizin büyük yara aldığını, bak aklıma geldikçe benim canım bile sıkılıyor pis boğaz ne yaZorunlu durumlar harici konuşmuyorum. Kendisi birşey olmamış gibi sırnaşıyor. Daha çok kırılıyorum.
Kesinlikle ihtiyaç. Annem sağolsun mutfakta çok iyi. Benim yoğun olduğum zamanlarda annem evinde yapıyor, ben eve geçerken alıyorum. Eşimin ailesi 5-6 çeşit dışında yemek çeşidi de bilmiyor. Annem ise tam bir usta. Sağolsun bana kıyamadığı için o yardımcı oluyor. Malzeme alıyorum zaman zaman.Yani biz calisan evli yada cocuklu insanlar hergun yemek yapamiyoruz biz de haftada 1 yada 2 disarda yeriz yada yaptirir evde yeriz. Bu pisbogazlik degil. Artik ihtiyac bir nevi zorunluluk.Anlamadigim her ogune nasil yemek yetistiriyorsunuz. Yapmayin ac kalsin nasil da disarda yemeyi ister
Onu denedim Canım. İşe yaramadı.Belki burada yazdıklarınızı, canınızı sıkan şeyleri bir mektuba döküp eşinize verseniz daha etkili olur. Bu şekilde evliliğinizin büyük yara aldığını, bak aklıma geldikçe benim canım bile sıkılıyor pis boğaz ne ya
Adam bildiğin cimrilikten ölecek . Kredili bir evimiz dandik 97 model bir arabamız var ben öğretmenim eşim iki aydır işsiz. Fakat her haftasonu dışarda kahvaltımızı yapıyoruz karalar bağlamadık rızk veren allah. Yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok neden hayatımızı yaşamayalım bu genç yaşta. Saçmalık ya gerçekten hele de akademisyensin burda sorman bile hata . Aile terapisine gidin mutlaka . Eşine ücretsiz de yoksa gitmez gibi geliyor banaSorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Sözde kendi arkadaş çevresi de hep kendisi gibiymiş. Türkiye'nin iyi gelirli kurumlarından biri hepsi parayla bozmuş kafayı. Durumunda sorun görmüyor ki terapiye gelsin. Önce ben bir gideyim. Sonra onu götüreyim. Zaten söyleyeceğim bu son şans diye.Adam bildiğin cimrilikten ölecek . Kredili bir evimiz dandik 97 model bir arabamız var ben öğretmenim eşim iki aydır işsiz. Fakat her haftasonu dışarda kahvaltımızı yapıyoruz karalar bağlamadık rızk veren allah. Yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok neden hayatımızı yaşamayalım bu genç yaşta. Saçmalık ya gerçekten hele de akademisyensin burda sorman bile hata . Aile terapisine gidin mutlaka . Eşine ücretsiz de yoksa gitmez gibi geliyor bana
Benim eşimde oğlak burcu ve çok tutumludur ...Kaliteli alır..Markette Fiyat bakması beni delirtir ..Ben balık burcuyum bir iki liranın hesabını yapmam .Sağolsun eşim yapar ama..Çocuğuna hesap yapmaz ama tutturmuş çocuğa doğum gününde 1000 liraya mikroskop alacam der .. Zar zor ikna ettim bisikleti küçük geliyordu bisiklet aldırdım.ben balik burcuyum ve cevrem nedense hep oglak burcu insani dolu.
oglak erkegi tutumlu/cimri oluyor ama oglak kadini tam tersi...
ben sahsen oglak burcu insanini cok seviyorum. cok cana yakin oluyorlar.
Allah yardımcın olsun kesinlikle hastalık eşindeki. Ancak mutlaka git terapiste yoksa bu işin sonu pek hayraalamet değil. Anne ya da babası aklı balındaysa onlarla da paylaşabilirsiniz. Çocuk da bu sorunları aşınca olur inşallah o strestende olmuyor olabilirSözde kendi arkadaş çevresi de hep kendisi gibiymiş. Türkiye'nin iyi gelirli kurumlarından biri hepsi parayla bozmuş kafayı. Durumunda sorun görmüyor ki terapiye gelsin. Önce ben bir gideyim. Sonra onu götüreyim. Zaten söyleyeceğim bu son şans diye.
Kaliteyle benimle tanıştıBenim eşimde oğlak burcu ve çok tutumludur ...Kaliteli alır..Markette Fiyat bakması beni delirtir ..Ben balık burcuyum bir iki liranın hesabını yapmam .Sağolsun eşim yapar ama..Çocuğuna hesap yapmaz ama tutturmuş çocuğa doğum gününde 1000 liraya mikroskop alacam der .. Zar zor ikna ettim bisikleti küçük geliyordu bisiklet aldırdım.
Ailesini çok seviyorum herhangi bir sorunumuz yok. Ama bu davranışı onlardan kazanmış. Babasının durumu iyi olmasına rağmen öğrenciliği sefalet içinde geçmiş. Benim babam memurdu, 3 öğrenci okutuyordu. Ben de çok garibanlık çektim. Ama ben ileri de durumum iyi olursa öğrencilere, ihtiyaçlılara yardımcı olacağım diye söz verdim kendime. Ve 11 yıldır bir ay dahi sözümden dönmedim elimden geldiğince.Allah yardımcın olsun kesinlikle hastalık eşindeki. Ancak mutlaka git terapiste yoksa bu işin sonu pek hayraalamet değil. Anne ya da babası aklı balındaysa onlarla da paylaşabilirsiniz. Çocuk da bu sorunları aşınca olur inşallah o strestende olmuyor olabilir
Çalışmıyorum ama yinede yazayim. Maddi imkanlarınız gayet el veriyor istedikleriniz pis bogazliga girmiyor gayette hakkınız ya esiniz cimri yada bu tür şeylerden gerçekten zevk almiyorSorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
ama böyle evlilik mi olur, ben her yere tek gideceksem beni mutlu eden her ani tek yasicaksam hüznümü paylasamicaksam sohbet edemiceksem ne gerek var ki bi ese, eve köpek alsan daha cok nese verir hayatina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?