- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 31
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
ben de soruyorum hesabımızda örneğin 10 değilde 100 bin lira olunca daha mı mutlu olacağız? Cevabını bence kendisi de biliyor da işine gelmiyor.Durumunuz yerindeyse o parayı yemeyip ne yapacaksınız. Durumum daha iyi olsa çok daha fazla gezerdim kesinlikle.
Sorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Ben de saçıp savuralım demiyorum. Sadece dengeli yaşayalım diyorum. Ama o denge taraftarı değil.Bizim Malımz mülkümüz yok. Türkiyede 1 evimiz var yazdan yaza kafamızı sokuyoruz. Her hafta birgün dışarıdan yemek yiyoruz, önceden sürekli sinemaya giderdik artık 2 cocuk çok zor daha çok cocuklara göre planlar yapıyoruz . Tatilede kumbrada para biriktirip öyle gidiyoruz. Dünyaya birkez gelicez mal mülk yapma derdine girmiyoruz kendimizi sıkmıyoruz. Eşiniz bariz cimri. Ve insanoğlu bir kere mal sahibi olunca hep daha fazlasını istiyor..
Doğu Anadolu'da bir şehirdeyiz. Ben de aynı memleketliyim. O ilçeden, ben merkezden.Bu durumdan memnun değilseniz çocuk yokken ayrılmanız en doğrusu bence . Bu tipler boşanırken bu söylemlerinin bin katını mahkemede söylüyor . Eşimin aşırı maddi talepleri vardı diye . Üstüne bir de tazminat istiyorlar utanmadan
Nereli ?
Eee tamam o zaman, madem hayatınızda ortak birsey yok hayat böyle geçmez yani. Hayırlısi olsun hakkınızda, ayrıca çok çirkin birsey size pisbogaz demesi, lokmalarinizi da sayıyormuymus sordunuz mu?o gün haberlerde vardı, cimrilik psikolojik şiddet sayılarak eş kusurlu bulunmuştu.
Maalesef tek zevk alamıyorum. Güzel bir şey yesem o da yesin; güzel bir yer görsem o da görsün modundayım. Biliyorum bu denli ot bir adam için gereğinden fazla ilgiliyim. Ama elimde değil, seviyorum.Kendin plan yap diyenlere de pek katılamıyorum
Tabiki kişisel alanı olmalı herkesin ancak
Sürekli tek takılanacaksa , ortak şeyler yapıp zevk alınamayacaksa evli olmanın mantığı ne
Dışarıdan bakılınca mükemmel bir hayatım var ve ben şımarıklık yapıyorum. Ama işin içyüzü öyle değil. Aileme karşı çok iyi, saygılı. Babam kendi evladı olsa bu kadar severdi. Bu konuda beni hiç anlamayacakları kesin. Ne güzel işte dışarıya gitse, seni sömürse daha mı iyiydi diyecekler?Eee tamam o zaman, madem hayatınızda ortak birsey yok hayat böyle geçmez yani. Hayırlısi olsun hakkınızda, ayrıca çok çirkin birsey size pisbogaz demesi, lokmalarinizi da sayıyormuymus sordunuz mu?
Dışarıdan bakılınca mükemmel bir hayatım var ve ben şımarıklık yapıyorum. Ama işin içyüzü öyle değil. Aileme karşı çok iyi, saygılı. Babam kendi evladı olsa bu kadar severdi. Bu konuda beni hiç anlamayacakları kesin. Ne güzel işte dışarıya gitse, seni sömürse daha mı iyiydi diyecekler?
İyi biri olabilir, Aileniz tarafından çok sevilebilir ama şu 3 günlük hayattan hiç bir keyif alamayacaksaniz ve mutsuzsaniz neye yarar o saygı sevgi. Sürekli tavsiye edilen çift terapilerini deneseniz işe yarar mı acabaDışarıdan bakılınca mükemmel bir hayatım var ve ben şımarıklık yapıyorum. Ama işin içyüzü öyle değil. Aileme karşı çok iyi, saygılı. Babam kendi evladı olsa bu kadar severdi. Bu konuda beni hiç anlamayacakları kesin. Ne güzel işte dışarıya gitse, seni sömürse daha mı iyiydi diyecekler?
Hiç koç burcu gibi durmuyor başak olabilir diye düşünmüştüm bende
Durumunuz iyi olmasına rağmen yapmıyorsanız siz pis boğaz değilsiniz eşiniz cimri ki çok da istemiyorsunuz hergun dışarı da yemek istemiyorsunuz sonuçta ayrıca bu pis boğazlık olmuyor o başka bisey.Sorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Ben 34, eşim 40 yaşında.Yaslariniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?