Gerçekten pisboğaz mıyım?

Bizim Malımz mülkümüz yok. Türkiyede 1 evimiz var yazdan yaza kafamızı sokuyoruz. Her hafta birgün dışarıdan yemek yiyoruz, önceden sürekli sinemaya giderdik artık 2 cocuk çok zor daha çok cocuklara göre planlar yapıyoruz . Tatilede kumbrada para biriktirip öyle gidiyoruz. Dünyaya birkez gelicez mal mülk yapma derdine girmiyoruz kendimizi sıkmıyoruz. Eşiniz bariz cimri. Ve insanoğlu bir kere mal sahibi olunca hep daha fazlasını istiyor..

Bu durumdan memnun değilseniz çocuk yokken ayrılmanız en doğrusu bence . Bu tipler boşanırken bu söylemlerinin bin katını mahkemede söylüyor . Eşimin aşırı maddi talepleri vardı diye . Üstüne bir de tazminat istiyorlar utanmadan

Nereli ?

Ben de saçıp savuralım demiyorum. Sadece dengeli yaşayalım diyorum. Ama o denge taraftarı değil.

Doğu Anadolu'da bir şehirdeyiz. Ben de aynı memleketliyim. O ilçeden, ben merkezden.

o gün haberlerde vardı, cimrilik psikolojik şiddet sayılarak eş kusurlu bulunmuştu.
Eee tamam o zaman, madem hayatınızda ortak birsey yok hayat böyle geçmez yani. Hayırlısi olsun hakkınızda, ayrıca çok çirkin birsey size pisbogaz demesi, lokmalarinizi da sayıyormuymus sordunuz mu?

Kendin plan yap diyenlere de pek katılamıyorum
Tabiki kişisel alanı olmalı herkesin ancak
Sürekli tek takılanacaksa , ortak şeyler yapıp zevk alınamayacaksa evli olmanın mantığı ne
Maalesef tek zevk alamıyorum. Güzel bir şey yesem o da yesin; güzel bir yer görsem o da görsün modundayım. Biliyorum bu denli ot bir adam için gereğinden fazla ilgiliyim. Ama elimde değil, seviyorum.

Eee tamam o zaman, madem hayatınızda ortak birsey yok hayat böyle geçmez yani. Hayırlısi olsun hakkınızda, ayrıca çok çirkin birsey size pisbogaz demesi, lokmalarinizi da sayıyormuymus sordunuz mu?
Dışarıdan bakılınca mükemmel bir hayatım var ve ben şımarıklık yapıyorum. Ama işin içyüzü öyle değil. Aileme karşı çok iyi, saygılı. Babam kendi evladı olsa bu kadar severdi. Bu konuda beni hiç anlamayacakları kesin. Ne güzel işte dışarıya gitse, seni sömürse daha mı iyiydi diyecekler?

Sömürmek ne ?
Yığınla mal mülk para olsa yiyemeyip giyemeyip gezemedikten sonra neye yarar

İyi biri olabilir, Aileniz tarafından çok sevilebilir ama şu 3 günlük hayattan hiç bir keyif alamayacaksaniz ve mutsuzsaniz neye yarar o saygı sevgi. Sürekli tavsiye edilen çift terapilerini deneseniz işe yarar mı acaba

Bunları istemek için çalışan olmaya gerek yok ki, herkesin en dogal hakki tatile, sinemaya, yemeğe gitmek. Özellikle 2 evim 2 arabam varsa daha çok yaparim, gezerim. Eşiniz baya cimri biri

Sizi haklı buldum.Yaptiklarinizin iki uç katıni yapabilirsiniz .Yemeğin ,sinema ve tatilin.Cocugunuz yokken atin kendinizi dışarı.Mezara mi gidecek bu paralar ?! Ama birinin eşinize bunu iyice kavratmasi lazim.

Ayrica gun sonunda ayni yastığa baş koyan sensin, ayni evde ayni hayati yasayan da sensin. Yani kimin ne dusundugu ya da dusunecegi neden bu kadar elzem? Seviyor musunuz gercekten yoksa bağımlı misiniz?

Durumunuz iyi olmasına rağmen yapmıyorsanız siz pis boğaz değilsiniz eşiniz cimri ki çok da istemiyorsunuz hergun dışarı da yemek istemiyorsunuz sonuçta ayrıca bu pis boğazlık olmuyor o başka bisey.

ev araba olsa da mutluluk yoksa napayım ben o arabayı. bir depremle tüm şehir yok oluyor ya da bir yağmurla arabalar birbirine giriyor. her şey saniyelik yani. elbette eğlenemeyeceksem, gezemeyeceksem hiç mutlu olmazdım evimde soğan yiyim ama dışarıda görmediğim yerlere gideyim isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…