Gerçekten pisboğaz mıyım?

Ayrica gun sonunda ayni yastığa baş koyan sensin, ayni evde ayni hayati yasayan da sensin. Yani kimin ne dusundugu ya da dusunecegi neden bu kadar elzem? Seviyor musunuz gercekten yoksa bağımlı misiniz?
Yok bağımlı değilim seviyorum. Genel olarak insanları seviyorum zaten. Bağımlı olsam susar kabullenirdim, ya da hak verirdim. Elimden geldiğince direniyorum. Gerçi sonuç değişmiyor ya. Belki de artık sabrımın son demlerini yaşıyorum.

O gelir mi bilmem, benim abarttığımı düşündüğü için. Kendim bir terapistten yardım almayı düşünüyorum. Çünkü beynim uyuşuyor artık. Sağlığımı bozacak kadar üzülüyorum.

yani ne bilim benim iki evim iki arabam olsa iki iyi meslekden gelen maas olsa herhalde anca keyfim icin yemek yapardim. gezer tozar hafta sonu kücük tatiller yapardim. terbiyesiz saygisiz ve sizi sevmeyen bi adam var yaninizda es diye.

kac yasindasiniz? cocuk icin bu kadar acele etme sebebiniz ne?

34 yaşındayım. Eşim de 40. Bu yaştan sonra değişmeyeceği aşikar. Boşa kürek çekiyorum Evet koca yaz mevsiminde bütün çabalarımla 1 kez pikniğe gittik. Ben söylemeye utanıyorum, adam yapınca utanmıyor.

benım kocamda dünyanın öbür ucuna gitsek konuşmadan gider gelir ,
ee neyapayım bunun için koca boşanmaz ki ,
bırak sen keyfine bak , gelmek isterse gelsin istemezse evde kalsın ,

ama böyle evlilik mi olur, ben her yere tek gideceksem beni mutlu eden her ani tek yasicaksam hüznümü paylasamicaksam sohbet edemiceksem ne gerek var ki bi ese, eve köpek alsan daha cok nese verir hayatina.

Kendi yapsın o zaman. Siz de yiyin
Kendi yapıyor ara sıra hiç yapmıyor değil. Ama onu da ya geç saatte yapıyor eli aşırı yavaş. 3 saatte zorla birşey çıkarır. Yaptığını da yarım yamalak yapıyor. Miktarını da çok tutuyor ki kaç gün yiyelim. Oysa ben üst üste aynı yemeği 3-4 gün yemek istemiyorum. O yüzden ben yapıyorum çoğunlukla.

cocuk olunca hamile kalinca basina gelecekler:
- ne gerek var simdi bu extra ücretli kontrola, eskiden doktor mu vardi
- yaaa ne gerek var bebek arabasina, ufacik sey kucagimiza aliriz zaten bir yasinda yürüyecek, ne gerek
- yeni kiyafet almaya gerek yok zaten cabuk büyüyecek
- oto koltugunu kullanilmis alalim yenisi pahali
oooo bu liste uzar gider de ben gerildim bile. ama baba modeli bu.

ha sahi tedavi oluyorum demissiniz bebek icin, masraflari karsiliyor mu yoksa sizden mi cikiyor?

Yakinen tanıdığım hiç başak burcu yok
Kendim de oğlak burcuyum. Oğlaklar da tutumlu olur ama bana sirayet etmemiş sanırım.

ben balik burcuyum ve cevrem nedense hep oglak burcu insani dolu.
oglak erkegi tutumlu/cimri oluyor ama oglak kadini tam tersi...
ben sahsen oglak burcu insanini cok seviyorum. cok cana yakin oluyorlar.

Haklısın geleceğim aşama bu olacak. İlk aşılamayı ben karşıladım. Tutmadı zaten. 2.yi sen karşılacaksın dedim. Tamam dedi, şansa kist oluştu kaldı.

ben balik burcuyum ve cevrem nedense hep oglak burcu insani dolu.
oglak erkegi tutumlu/cimri oluyor ama oglak kadini tam tersi...
ben sahsen oglak burcu insanini cok seviyorum. cok cana yakin oluyorlar.
Evet eşim ne kadar anti-sosyalse ben de tam tersi o kadar sosyalim. Girdiğim her ortamda insanlar pozitif elektrik alır benden. Bu kadar zıtız yani.

Adam pinti. Kafaniza göre favranin ve siz hakkı vermeyin. Çekilmez insan tipi.

Haklısın geleceğim aşama bu olacak. İlk aşılamayı ben karşıladım. Tutmadı zaten. 2.yi sen karşılacaksın dedim. Tamam dedi, şansa kist oluştu kaldı.

bu durumda bu adamla devam etmek istedigine eminmisin bu sekilde? yani bosanmalisin demiyorum ama bu adamin ciddi sekilde sarsilmasi lazim.
yeaaahhh disarsa yemek yemiyoz diye bosanmican dimiii dedirtme kendine sakin o kafa karisikligina gitme. senin sebeplerin adamin hastalik derecesindeki pintiligi, sana ne sevgi nede saygi duymamasi, seninle sohbet edip hayata dair hic bir sey yasamamasi. ev arkadasi olsaniz daha fazla enerji tüketirdi seni icin eminim.

Yani biz calisan evli yada cocuklu insanlar hergun yemek yapamiyoruz biz de haftada 1 yada 2 disarda yeriz yada yaptirir evde yeriz. Bu pisbogazlik degil. Artik ihtiyac bir nevi zorunluluk.Anlamadigim her ogune nasil yemek yetistiriyorsunuz. Yapmayin ac kalsin nasil da disarda yemeyi ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…