- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Yok bağımlı değilim seviyorum. Genel olarak insanları seviyorum zaten. Bağımlı olsam susar kabullenirdim, ya da hak verirdim. Elimden geldiğince direniyorum. Gerçi sonuç değişmiyor ya. Belki de artık sabrımın son demlerini yaşıyorum.Ayrica gun sonunda ayni yastığa baş koyan sensin, ayni evde ayni hayati yasayan da sensin. Yani kimin ne dusundugu ya da dusunecegi neden bu kadar elzem? Seviyor musunuz gercekten yoksa bağımlı misiniz?
Ya genelde olarak tutumlular sadece ben demiyorum eşim başak ben koç um
bende 'başak' burcuyum, pazartesi gününden başlarım plan yapmaya, haftasonu gezmesi olmazsa olmaz :)
Eşim de koç burcu ayrıca..
İş arkadaşlarımla iyi bir ortamımız var şükür. Onunla avunuyorum zaten.Kendisinin bu konuda değişmek gibi bir arzusu yok ki. Boşa ugrasiyorsun malesef. Bence kendi sosyal ortamini kur bir an once ve hayatına renk katmaya bak.
Yakinen tanıdığım hiç başak burcu yokYa genelde olarak tutumlular sadece ben demiyorum eşim başak ben koç umbana kalsa şimdoye iflas bayrağını çekmiştik
O gelir mi bilmem, benim abarttığımı düşündüğü için. Kendim bir terapistten yardım almayı düşünüyorum. Çünkü beynim uyuşuyor artık. Sağlığımı bozacak kadar üzülüyorum.İyi biri olabilir, Aileniz tarafından çok sevilebilir ama şu 3 günlük hayattan hiç bir keyif alamayacaksaniz ve mutsuzsaniz neye yarar o saygı sevgi. Sürekli tavsiye edilen çift terapilerini deneseniz işe yarar mı acaba
Etrafda çok ça varYakinen tanıdığım hiç başak burcu yok
Kendim de oğlak burcuyum. Oğlaklar da tutumlu olur ama bana sirayet etmemiş sanırım.
Eve söylediğim ya da aldığama da bahane buluyor.
Adam 2 üniversite bitirmiş. 3. yü de okuyor. Dün ona da dedim 100 tane de bitirsen sen hayata bakışında bir etki bırakmadıkça boş. O da bana sen de lisansüstü eğitim almışsın ama yemek için kavga çıkarıyorsun diyor :-(
34 yaşındayım. Eşim de 40. Bu yaştan sonra değişmeyeceği aşikar. Boşa kürek çekiyorumyani ne bilim benim iki evim iki arabam olsa iki iyi meslekden gelen maas olsa herhalde anca keyfim icin yemek yapardim. gezer tozar hafta sonu kücük tatiller yapardim. terbiyesiz saygisiz ve sizi sevmeyen bi adam var yaninizda es diye.
kac yasindasiniz? cocuk icin bu kadar acele etme sebebiniz ne?
benım kocamda dünyanın öbür ucuna gitsek konuşmadan gider gelir ,
ee neyapayım bunun için koca boşanmaz ki ,
bırak sen keyfine bak , gelmek isterse gelsin istemezse evde kalsın ,
Kendi yapıyor ara sıra hiç yapmıyor değil. Ama onu da ya geç saatte yapıyor eli aşırı yavaş. 3 saatte zorla birşey çıkarır. Yaptığını da yarım yamalak yapıyor. Miktarını da çok tutuyor ki kaç gün yiyelim. Oysa ben üst üste aynı yemeği 3-4 gün yemek istemiyorum. O yüzden ben yapıyorum çoğunlukla.Kendi yapsın o zaman. Siz de yiyin
34 yaşındayım. Eşim de 40. Bu yaştan sonra değişmeyeceği aşikar. Boşa kürek çekiyorumEvet koca yaz mevsiminde bütün çabalarımla 1 kez pikniğe gittik. Ben söylemeye utanıyorum, adam yapınca utanmıyor.
Yakinen tanıdığım hiç başak burcu yok
Kendim de oğlak burcuyum. Oğlaklar da tutumlu olur ama bana sirayet etmemiş sanırım.
Haklısın geleceğim aşama bu olacak. İlk aşılamayı ben karşıladım. Tutmadı zaten. 2.yi sen karşılacaksın dedim. Tamam dedi, şansa kist oluştu kaldı.cocuk olunca hamile kalinca basina gelecekler:
- ne gerek var simdi bu extra ücretli kontrola, eskiden doktor mu vardi
- yaaa ne gerek var bebek arabasina, ufacik sey kucagimiza aliriz zaten bir yasinda yürüyecek, ne gerek
- yeni kiyafet almaya gerek yok zaten cabuk büyüyecek
- oto koltugunu kullanilmis alalim yenisi pahali
oooo bu liste uzar gider de ben gerildim bile. ama baba modeli bu.
ha sahi tedavi oluyorum demissiniz bebek icin, masraflari karsiliyor mu yoksa sizden mi cikiyor?
Evet eşim ne kadar anti-sosyalse ben de tam tersi o kadar sosyalim. Girdiğim her ortamda insanlar pozitif elektrik alır benden. Bu kadar zıtız yani.ben balik burcuyum ve cevrem nedense hep oglak burcu insani dolu.
oglak erkegi tutumlu/cimri oluyor ama oglak kadini tam tersi...
ben sahsen oglak burcu insanini cok seviyorum. cok cana yakin oluyorlar.
Adam pinti. Kafaniza göre favranin ve siz hakkı vermeyin. Çekilmez insan tipi.Sorunumu anlatmadan önce durumumuz hakkında kısaca bilgi vereyim. Yaklaşık 5 yıllık evliyiz. 2 evimiz, 2 arabamız var (Mal varlığını saymak için değil konuyla alakalı olduğu için yazdım). İkimizde çalışıyoruz, orta halli bir şehirde yaşıyoruz ve çok şükür durumumuz iyi. Doktora tezimin son kısımlarını yazıyorum. Ve gerçekten zihnen çok yoruluyorum. Aynı zamanda bebek için de tedavi sürecindeyim. Maddi imkanlarımız iyi olmasına rağmen dışarıda yemek yemeğe 2-3 ayda bir zorla gidiyoruz. Her gidişimiz de benim zorumla oluyor. Bu durumun beni yıprattığını defalarca anlatmaya çalışmama rağmen eşim beni pis boğazlıkla itham ediyor. Ben de onu cimrilikle suçluyorum. Yılda 2 ya da 3 kez yine benim zorumla sinemaya gidiyoruz. Tatile gitmek istememi çok abartılı buluyor, onu da oteli ben buluyorum, ödemeyi ben yapıyorum o şekilde zorla götürüyorum. Ve ben gerçekten yoruldum. Benim çok talepkar olduğumu söylüyor. Bilhassa çalışan bayanlardan öneri bekliyorum, bu isteklerim anormal ve abartılı istekler mi? Akademisyenim ve benim çevremdeki bir çok arkadaşım sosyal bir yaşantıya sahip. Kendisi de mühendis. Çalıştığı kurum çok rahat. Onu bırakıp tek eğleneyim, arkadaşlarımla takılayım desem de bunları yapınca da bildiğiniz bozuluyor. Artık ne yapacağımı, nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Evet eşim ne kadar anti-sosyalse ben de tam tersi o kadar sosyalim. Girdiğim her ortamda insanlar pozitif elektrik alır benden. Bu kadar zıtız yani.
Haklısın geleceğim aşama bu olacak. İlk aşılamayı ben karşıladım. Tutmadı zaten. 2.yi sen karşılacaksın dedim. Tamam dedi, şansa kist oluştu kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?