Sivilceli Ciltler gerçekten psikolojimi bozuyor :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
merhaba arkadaşlar ben artık 27 yasına gireceğim ama hala bir ergen gibi devam eden süregelen saçma sapan çıkan aknelerim var
ve gecmeleride çok gec oluyor yüzümde komedonlarda çok fazla yağ butonları var yani
cildim yağlu gibi değil aslında kuruma bile var
en kaliteli ürünlerle temizliği düzenli yapıyorum bugüne dek gittiğim cildiye doktorlarından hiç bir sonuç alamadım
zaten verdikleri belli ilaçlar
bu akneler içten bir sorundan mı geliyor
bir ara bebek gibi gecti derken birden tekrar doluyorlar
yani yetti gerçekten :KK43:
ne yapmam lazım

valla ben ergenlık sivilcelerı denen şeyi pek yaşadıgımı şöyleyemem
3 yıldır genelde çene bölgemde sivilce cıkar
alıştım yaşıyoruz işte :KK70: her zaman olmasa da cıkıyor

valla ben ergenlık sivilcelerı denen şeyi pek yaşadıgımı şöyleyemem
3 yıldır genelde çene bölgemde sivilce cıkar
alıştım yaşıyoruz işte :KK70: her zaman olmasa da cıkıyor

sör ben bunun ne olduğunu çözemedim
psikolojik de oluyor adet önceside oluyor yani tak dedi dayanamadım
bir bakıyorum bembeyaz sonra birden gelmiş burnumun yanında çıkıyor
tek tük olsa neyse de
izleride aylarca duruyor :KK43:

canım ben sıvılce goremedım yuzunde
her zaman yok o zaman ?

fotoda çıkmaz ki kuzum zaten ama her zaman yok bir çıktı pir çıkıyor ama daima bir iz sorunu var
bide bb krem kullanıyorum belli olmaz pek ondan
suratımda beyaz ya berbat oluyor yani gerçekten çıldırdım derimi soycam o olcak :KK43:

sör ben bunun ne olduğunu çözemedim
psikolojik de oluyor adet önceside oluyor yani tak dedi dayanamadım
bir bakıyorum bembeyaz sonra birden gelmiş burnumun yanında çıkıyor
tek tük olsa neyse de
izleride aylarca duruyor :KK43:
mesela ben şuna da yoruyorum; yüzümle çok oynarım, yani elim genelde çenemdedır
ve hep o kısımlarda cıkıyor mınık mınık..

fotoda çıkmaz ki kuzum zaten ama her zaman yok bir çıktı pir çıkıyor ama daima bir iz sorunu var
bide bb krem kullanıyorum belli olmaz pek ondan
suratımda beyaz ya berbat oluyor yani gerçekten çıldırdım derimi soycam o olcak :KK43:
benımde cıkar duzenlı olarak biri çenemde biri kaşlarımın ortasında ayda bir falan çıkarlar :KK70:
acaba yedıgın bi şeyden cıkıyor bazen cıkıyor dedın ya

benımde cıkar duzenlı olarak biri çenemde biri kaşlarımın ortasında ayda bir falan çıkarlar :KK70:
acaba yedıgın bi şeyden cıkıyor bazen cıkıyor dedın ya
onu düşünüyorum ha kuzum aynen özellikle belli yerlerde çıkıyor
düşündüm ama bulamıyorum ne olabilir yiyecek

onu düşünüyorum ha kuzum aynen özellikle belli yerlerde çıkıyor
düşündüm ama bulamıyorum ne olabilir yiyecek
mesela her gun yemedıgın bi şey, arada bi arkadaşlarınla yediğin bi şey olabilir
arada bi yediğin bi abur cubur olabilir
sadece adetten de kaynaklanıyo olabılır bebegm
makyaj esyaların olabılır

mesela her gun yemedıgın bi şey, arada bi arkadaşlarınla yediğin bi şey olabilir
arada bi yediğin bi abur cubur olabilir
sadece adetten de kaynaklanıyo olabılır bebegm
makyaj esyaların olabılır

dahiliye bu olayı araştırabilir mi acaba kuzum
cildiye dıştan bakıyor hep :KK43:

en iyisi sonunda böyle gezmek sanırım
0000534751.jpg

Cildiye doktoruna de ki hormon testlerini yaptirmak istiyorum. Onlar yaparlar. Nasil yapmamislar. Karacigerle alakali. Havuc ye. Hir de bulabilirsen askorbik asit bul bir cay kasiginin yarisina askorbik asit yarisina da gul suyu koy ve yuzune sur. Her gun taze olarak uygula. Pasparlak tertemiz cildin olur insallah.

Cildiye doktoruna de ki hormon testlerini yaptirmak istiyorum. Onlar yaparlar. Nasil yapmamislar. Karacigerle alakali. Havuc ye. Hir de bulabilirsen askorbik asit bul bir cay kasiginin yarisina askorbik asit yarisina da gul suyu koy ve yuzune sur. Her gun taze olarak uygula. Pasparlak tertemiz cildin olur insallah.

Amin
ya bilgece canım sıkıldı işte yani gerçekten aynı ilaçı verip gönderiyorlar hafif mi buluyorlar anlamıyorum ama gerçekten izleri var bir an geçiyor diğeri geliyor

Amin
ya bilgece canım sıkıldı işte yani gerçekten aynı ilaçı verip gönderiyorlar hafif mi buluyorlar anlamıyorum ama gerçekten izleri var bir an geçiyor diğeri geliyor

Biliyorum offf benim fenaydi zaten. Eski arkadaslarim beni gorunce cildine ne yaptın diyorlar. Benim de gitmedigim doktor kalmadi. en son olarak dermaroller yaptirdim. Cildim tamamen kendine geldi. Cok şükür. Her seyi kullandim. Retinol ve askorbik asit iceren urunler kullanmalisin.
Hormon testlerini yaparlar. Sonucta yapmalari gerekiyor..

Biliyorum offf benim fenaydi zaten. Eski arkadaslarim beni gorunce cildine ne yaptın diyorlar. Benim de gitmedigim doktor kalmadi. en son olarak dermaroller yaptirdim. Cildim tamamen kendine geldi. Cok şükür. Her seyi kullandim. Retinol ve askorbik asit iceren urunler kullanmalisin.
Hormon testlerini yaparlar. Sonucta yapmalari gerekiyor..

strese de çok bağlı gibi :S

X