Gerçekten Sadece Merak ediyorum ?

Zaten afedersiniz her b.ka müdahale eder birde tlf ile böyle sürekli aynı muhabbet deli oluyorum .. ben de mecburiyetten ararım ne zaman arasam tlf u meşgul sürekli birileri ile konuşur .. sürekli tlf a konuşan kadın beni pc başında görse radyasyon çok zararlı ne anlarsınız şundan der pcde eşimle oynadıgım oyuna dahi müdahale eder.. sanki elinde tuttugu ne ise radyasyon değilde..

evin içinde ne oluyo bitiyo tek tek soruyosa(ki beimki öyleydi,ne yediniz ,nereye gittiniz,kim geldi,aranız nasıl....)
4 kez arar 5 kez de merak işte!!!!

aynıısnı annem yapıyor bana :)

sabah 9 da onu aramak zorundayım günaydın demek için.sesimi duymadan güne başlayamıyormuş.sonra 12-1 arası öğlende ne yediğimi bilmek ister,akşam evde ne yemek yaptığımı öğrenmek için arar en sonda gece iyi geceler demek için

bu arada ben 29 yaşında ve iki çocuk annesi bir insanım,bebek değilim yani

bazen eşime, eşimin annesiyle konuşmasını taklit ederim çıldırır

eşimin annesiyle konuşmasının veda bölümü aynen şöyle: tamam anne, olur anne, tabii anneciğim, her zaman anne, tamam anne, tamam annecim

vedalaşmaları, eşimin 38 kere tamam demesiyle son buluyo yani

Son düzenleme:

aaaa canım sen kızsın,anneyle kız istediği kadar konuşabilir ama erkekle annesinin konuşması saçma

Son düzenleme:

Ne diyor annen diyorum hiiiiçççç diyor ne olmuşta aramış diyorum öylesine diyor !!!!!!!!! sadece şu olmuşta aramışta deyip beni şaşırtmasını bekliyorum ..

ne yalan söyleyeyim değil kayınvalidem annem de yapsa ben bunalırım bu durumdan...

eşimd ehep zavallı bi ses tonuyla konuşur,aralarda öksürür konuşurken

k.validem oğlum hasta msın diye sorar o da hemen evet biraz gribim der ki yalan turp gibi aslında

arkasından içtim anne,yaptım anne,sıkı giyindim anne,tamam şemsiye alırım anne,tamam yelek giyerim anne oyyyyy

valla ya, ben ne annemle ne eşim şehir dışındayken eşimle konuşmam o kadar

o da gelinin suçu olur şimdi, oğluma neden iyi bakmadın da, grip oldu senin yüzünden de, zaten biraz zayıflamışta, dır dır dır

Kadının bu yaptıgı devede kulak kalır ben nelere takılıyorum .. Kadın benim psikolojimi bozdu inanırmısınız hayatındaki tek takıntım ve kendimle mücadale sebebim oldu .. adını duymam ble tüm günümü mahvetmeye yetiyor.. Şuan saçma sapan şarkılar dinliyorum ve eşime sırtımı döndüm .. 1.5 saat önce ne kadar iyiydik sohbet ediyorduk aradı yine akşamımızın içine s.çtı

hep mi aynı bunlar yaa,
bizimkiler nazlanıyo annelerde hazır zaten bu duruma,suç birazda eşlerimizde sanki

bu kadar takma ama yazık sana..bırak konuşsunlar eşin bıkar belki..

bak eşim zayıf bi adam değil k.validem her telde kilosunu sorar sonrada erimişsin oğlum der

takmamaya çalış.

bizimki anne hastayım dese sabaha kadar arar annesi nasıl oldun oğlum diye.

kötüyüm konuşamayacağım derse yarım saat içinde ilaçlarla beraber yanımızda olur

kötüyüm konuşamayacağım derse yarım saat içinde ilaçlarla beraber yanımızda olur

biz 14 saatlik uzaklıktayız,bu da Allah'ın hikmeti işte

anne olmak budur işte

bu kadar takma ama yazık sana..bırak konuşsunlar eşin bıkar belki..

bak eşim zayıf bi adam değil k.validem her telde kilosunu sorar sonrada erimişsin oğlum der

takmamaya çalış.

Eşim zaten bıktı hep isteksiz konuşuyor kısa cevaplar verip susuyor kadın hala bi konular açıyor eşim cevap verip yine susuyor .. neden bu kadar çok arıyor diyorum aramamı diyeyim diyor

Eşim zaten bıktı hep isteksiz konuşuyor kısa cevaplar verip susuyor kadın hala bi konular açıyor eşim cevap verip yine susuyor .. neden bu kadar çok arıyor diyorum aramamı diyeyim diyor
boşver canım,takmaya değmez inan.
benim kocamda pek bir isteksiz konuşur,beni arar kayınvalidem.
seni sürekli aramasındansa bırak oğluyla konuşsun.
anne olmak budur işte
bende böyle olurum galiba egem abla
biz 14 saatlik uzaklıktayız,bu da Allah'ın hikmeti işte

ne kadar şanslı olduğunu birgün anlayackasın kadiş.

Daha önceleri farklı şehirlerdeyken haftada 1 defa ararlardı.

Şimdi aynı şehirdeyiz, kızım dogmadan önce de haftada bir ararlardı.
Kızım dogdu kızıma bakıyorlar , şimdi her gün bizdeler :)
Aramaya gerek kalmıyor yani :)

Sizin kayınvalideniz gerçekten ilginç. Ben olsam ben de sinir olurdum.
Oglu emin ellerde mi diye merak ediyor anlaşılan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…