günde 4-5 defa neden aranır bi insan ya, bence kaynanan bi hobi bulsun arkadaş falan edinsin
valla günde 4-5 defa beni kim arasa gıcık olurum, eşim şehir dışında olsa o arasa ona bile yani, söyleyeceğin önemli birşey var mı der kapatırım
sanırım kişiden kişiye değişiyor, telefonla konuşmayı çok sever bazı insan
evin içinde ne oluyo bitiyo tek tek soruyosa(ki beimki öyleydi,ne yediniz ,nereye gittiniz,kim geldi,aranız nasıl....)
4 kez arar 5 kez de merak işte!!!!
aynıısnı annem yapıyor bana :)
sabah 9 da onu aramak zorundayım günaydın demek için.sesimi duymadan güne başlayamıyormuş.sonra 12-1 arası öğlende ne yediğimi bilmek ister,akşam evde ne yemek yaptığımı öğrenmek için arar en sonda gece iyi geceler demek için
bu arada ben 29 yaşında ve iki çocuk annesi bir insanım,bebek değilim yani
bazen eşime, eşimin annesiyle konuşmasını taklit ederim çıldırır
eşimin annesiyle konuşmasının veda bölümü aynen şöyle: tamam anne, olur anne, tabii anneciğim, her zaman anne, tamam anne, tamam annecim
vedalaşmaları, eşimin 38 kere tamam demesiyle son buluyo yani
aynıısnı annem yapıyor bana :)
sabah 9 da onu aramak zorundayım günaydın demek için.sesimi duymadan güne başlayamıyormuş.sonra 12-1 arası öğlende ne yediğimi bilmek ister,akşam evde ne yemek yaptığımı öğrenmek için arar en sonda gece iyi geceler demek için
bu arada ben 29 yaşında ve iki çocuk annesi bir insanım,bebek değilim yani
bazen eşime, eşimin annesiyle konuşmasını taklit ederim çıldırır
eşimin annesiyle konuşmasının veda bölümü aynen şöyle: tamam anne, olur anne, tabii anneciğim, her zaman anne, tamam anne, tamam annecim
vedalaşmaları, eşimin 38 kere tamam demesiyle son buluyo yani
eşimd ehep zavallı bi ses tonuyla konuşur,aralarda öksürür konuşurken
k.validem oğlum hasta msın diye sorar o da hemen evet biraz gribim der ki yalan turp gibi aslında
arkasından içtim anne,yaptım anne,sıkı giyindim anne,tamam şemsiye alırım anne,tamam yelek giyerim anne oyyyyy
k.validem oğlum hasta msın diye sorar o da hemen evet biraz gribim der ki yalan turp gibi aslında
arkasından içtim anne,yaptım anne,sıkı giyindim anne,tamam şemsiye alırım anne,tamam yelek giyerim anne oyyyyy
Kadının bu yaptıgı devede kulak kalır ben nelere takılıyorum .. Kadın benim psikolojimi bozdu inanırmısınız hayatındaki tek takıntım ve kendimle mücadale sebebim oldu .. adını duymam ble tüm günümü mahvetmeye yetiyor.. Şuan saçma sapan şarkılar dinliyorum ve eşime sırtımı döndüm .. 1.5 saat önce ne kadar iyiydik sohbet ediyorduk aradı yine akşamımızın içine s.çtı
bizimki anne hastayım dese sabaha kadar arar annesi nasıl oldun oğlum diye.
kötüyüm konuşamayacağım derse yarım saat içinde ilaçlarla beraber yanımızda olur
bizimki anne hastayım dese sabaha kadar arar annesi nasıl oldun oğlum diye.
kötüyüm konuşamayacağım derse yarım saat içinde ilaçlarla beraber yanımızda olur
bu kadar takma ama yazık sana..bırak konuşsunlar eşin bıkar belki..
bak eşim zayıf bi adam değil k.validem her telde kilosunu sorar sonrada erimişsin oğlum der
takmamaya çalış.
biz 14 saatlik uzaklıktayız,bu da Allah'ın hikmeti işte
boşver canım,takmaya değmez inan.Eşim zaten bıktı hep isteksiz konuşuyor kısa cevaplar verip susuyor kadın hala bi konular açıyor eşim cevap verip yine susuyor .. neden bu kadar çok arıyor diyorum aramamı diyeyim diyor
bende böyle olurum galiba egem ablaanne olmak budur işte
biz 14 saatlik uzaklıktayız,bu da Allah'ın hikmeti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?