Eşim zaten bıktı hep isteksiz konuşuyor kısa cevaplar verip susuyor kadın hala bi konular açıyor eşim cevap verip yine susuyor .. neden bu kadar çok arıyor diyorum aramamı diyeyim diyor
çok yakın zamanda bunları yaşadım,kayınvalidem tlfn da akşama ne yediniz diye sorsa bana batıyodu,
(gerçi o konuyla ilgili mevzular geçmişti,oğlum zayıflamış yemek yapılmıyo mu bu evde diye)
hafta sonu planımıza kadar herşeyi en ince detyına kadar sorar,ben de çookkk takıldım kendi kendimi kurdum ama baktım ki olan aban ve sinirlerime oluyo,aldırış etmedim,
sonra da aramaların sıklığı azaldı,
haaa bi de ben ilk kurban bayrama eşimin ailesinin yanına gittiğimde daha 2 aylık gelinim,sen neden bizi aramıyosun diye dır dır edip ağlatmıştı beni kayınvalidem,
inşallah seninki öyle değildir..
Yok benim k.v yüzüme söylemez arkamdan iki kuruşluk insanlara der ki yemek yapıyor mu ki yoksa açmı kalıyorlar !!! Bu insan beni 7 aydır değil 5 senedir tanıyor kendi elimle baklavada yapıp yedirdim her yemeğide ! ve insnaların içinde benden için KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DER ..beni kendi kötüleri ilan eder .. SADECE DİYORUM Kİ BENİ NEREDEN KIRDI İSE RABBİMDE ONU ORADAN KIRSIN BİR KIZI VAR DÜNYANIN KAÇ BUCAK OLDUGUNU ÖĞRENSİN .. GÜN GELSİN KARŞISIA GEÇİP DİYEYİM Kİ KİMİN AHINI ALDIN Kİ !
Böyle durumlarda insanların yaptığını yüzüne söylemek işe yarar canım.
Kayınvalidene ''anne birilerine benim için böyle demişsin,çok üzüldüm'' desen,mutlaka uatanacaktır yaptığından.
Canım yeni gelinim insanların içinde benden için aramızda akrabalık var KENDİ KÖTÜN ELİN İYİSİNDEN İYİDİR DİYOR .. aradım neden böyle birşey söyledin zoruma gitti ne kötülüğü gördün dedm kadın beni parççalayacaktı senin kalbin kötü dedi.. bu insandan ne beklenirki
eşin ne diyor peki bunlara
bence kv le konuşup yüz göz olma pek, çünkü normal ilişki kurulcak bir insana benzemiyor, ne kadar çok mesafe o kadar iyi
bu laflar kavgada söylenmez denen cinsten çünkü, insan düşmanına söylemez
Çok sık görüşürler ki annesi yani bende anneyim evladım kaç yaşına gelirse gelsin farketmez bazı şeyleti fazla büyütüyorsunuz
Yeni evliyken günde 2 kez arardı...
Çocuğumuz oldu günde 4e çıkardı...
Tepki verdim 2 "günde 1e indirdi.
Yoksa bilemyorum halimiz nice olurdu :26:
Bi'de hiç kv ile güzel geçinen, tam ana-kız olabilen yok mu ya? Ben hep ileriyi düşününce güzel olur, sonuçta sevdiğim adamı doğurmuş oydiye bakıyordum olaya
Ben pollyannayım sanırım:44:
Güzel bakmışsın güzel görmüşsün, demek ki güzel insansın =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?