Frezya Guru Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2011 3.019 18 318 Ankara 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi perimle #181 perimle .!.: sagol tatlımm iyi geceler sizde olmasanız naparım.. tamam artık daha umutlu olucamm. ndd,frezya,mavisko iyiki varsınız hepinize cok cok cok tesekkür ederimm... beni en iyi anlayan sizlersiniz: İYİKİ VARSINIZ.... Genişletmek için tıkla... Perimleciim canım sen de iyi ki varsıın
perimle .!.: sagol tatlımm iyi geceler sizde olmasanız naparım.. tamam artık daha umutlu olucamm. ndd,frezya,mavisko iyiki varsınız hepinize cok cok cok tesekkür ederimm... beni en iyi anlayan sizlersiniz: İYİKİ VARSINIZ.... Genişletmek için tıkla... Perimleciim canım sen de iyi ki varsıın
mavisko Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2012 517 2 26 İstanbul 6 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi perimle #182 perimle .!.: sagol tatlımm iyi geceler sizde olmasanız naparım.. tamam artık daha umutlu olucamm. ndd,frezya,mavisko iyiki varsınız hepinize cok cok cok tesekkür ederimm... beni en iyi anlayan sizlersiniz: İYİKİ VARSINIZ.... Genişletmek için tıkla... canım beniim sen de iyi ki varsınn..lafı mı olurr senin güzel yüzün gülsün de önce bii :) ve sevindim daha umutlu olacağınaa :)
perimle .!.: sagol tatlımm iyi geceler sizde olmasanız naparım.. tamam artık daha umutlu olucamm. ndd,frezya,mavisko iyiki varsınız hepinize cok cok cok tesekkür ederimm... beni en iyi anlayan sizlersiniz: İYİKİ VARSINIZ.... Genişletmek için tıkla... canım beniim sen de iyi ki varsınn..lafı mı olurr senin güzel yüzün gülsün de önce bii :) ve sevindim daha umutlu olacağınaa :)