• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten seven erkek var mı?

lanadelreymp3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
2
0
1
18
Merhabalar 18 yaşındayım. Erkek meraklısı biri hiç değilim açıkcası. Ama merak ediyorum filmlerdeki aşklar ve erkekler gerçek mi, ben sanırım çok romantik film izliyorum sonra arkadaşlarımın ilişkilerine bakiyorum internette okuduklarıma bakiyorum hiç bir erkek tam anlamiyla sevemiyor kimseyi. Sevenini bulmak mümkün mü ama? Bir erkek bir kızı her şeyden ama her şeyden fazla sevebilir mi ? Lütfen biz nerden bilelim böyle şeyler sorma gibi olumsuz şeyler yazmayın sevgilisi tarafından sonsuz sevilen kızların tecrübelerini veya bir erkeğin sevemiceğinden emin olmuş kızların fikirlerini duymak istedim sadece 🥺. Evet bir erkeğin sevgisine ihtiyaç duymamalıyız ama ben merak ediyorum "doğru kişi" denilen "ruh ikizi" denilen kavram gerçek mi? Bir erkek hem size çok aşık olup hem çok iyi bir insan olabilir mi? Böyle erkekler var mı? Üniversitede karşıma çıkacak mı?

Bunun derdine düşmek için çok erken değil mi sence de..

Akışına bırak, karşına çıkar eminim de, toz pembe aşk yaşayacağım diye her önüne gelene kanma, zamanla anlarsın zaten her seviyorum diyenin gercekten sevmedigini...

Kendini gelistir, fikirlerini, benliğini geliştir, o zaman toz pembe düşlerden başka şeyler olduğunu da anlayacaksın. 😊

Dort dortluk insan da yoktur sevgide yoktur. Genelde sizin yaslarda romantik romanlardan etkilenip aska asik olma var. Birini bulup onda kendi istediginiz ozellikleri gormeye baslarsiniz buna inandirirsiniz kendinizi sonra aslinda oyle olmadigini fark edersiniz zamanla.

Back