Ben sizin konularınızı biliyorum.Bugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
Niye değmeyesiniz karşınıza çıkmamış hepsi buBugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
Ben de zamanında boyle sevdim sevildim sahiplenildim ama daha iyisi karşılarına çıkınca gidiyorlar maalesef. Bağlasan durmuyorlar. O yüzden keşke kimseyi tanimasaydim kimse de beni kendine böyle baglamasaydi diyorum. Ben de 23 yaşındayım 24 olucam. Aldatildigim için yalnızım. Sizin yaşınıza gelince de yalnız olucam. Bazı duygular çok özleniyor ama bu duyguları yaşatıp sonra çekip gitmelerindense yalnız kalmayı tercih ederim ayrıca yaşınız çok genç boşuna stres yapmayın. İnsanların sevgisi kelebek gibi. Beklememize değmezBugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
Gerçek sevgi maddiyatla ölçülmez. Daha iyisi (maddi beklentiler sanirim) olunca giden sadece maddiyat bekleyen biridir. Daha yaşınız çok genç.Ben de zamanında boyle sevdim sevildim sahiplenildim ama daha iyisi karşılarına çıkınca gidiyorlar maalesef. Bağlasan durmuyorlar. O yüzden keşke kimseyi tanimasaydim kimse de beni kendine böyle baglamasaydi diyorum. Ben de 23 yaşındayım 24 olucam. Aldatildigim için yalnızım. Sizin yaşınıza gelince de yalnız olucam. Bazı duygular çok özleniyor ama bu duyguları yaşatıp sonra çekip gitmelerindense yalnız kalmayı tercih ederim ayrıca yaşınız çok genç boşuna stres yapmayın. İnsanların sevgisi kelebek gibi. Beklememize değmez
Daha iyisi derken kendilerine daha çok ilgi gösteren daha çok seven birini bulunca gidiyorlar. Sizin o zamana kadar yaptığınız seylerin hiçbir önemi kalmıyor onlar için. Tek önemli şey yeni heyecanları oluyor. Elbette herkes öyle değildir ama insanlar değişiyor. Biz bile hiç yapmam dediğimiz şeyleri yapıyoruz. Ben hiç ilişki yaşamamaktan yanayım. Hepsi aynı b*k düşüncesindeyim. ( Erkekler için ) benim düşüncem. Umarım hepimiz mutlu oluruzGerçek sevgi maddiyatla ölçülmez. Daha iyisi (maddi beklentiler sanirim) olunca giden sadece maddiyat bekleyen biridir. Daha yaşınız çok genç.
Bu düşünce doğru değil.. herkesi aynı kefeye koymayın.biri maddiyatçı oldu diye herkes öyle değil.
İnşallah çıkar artık :) teşekkür ederimKısmet canım, herkesin karşısına her zaman düzgün insanlar çıkmıyor malesef. Ama bu hiç çıkmayacak anlamına gelmez. Bir gün istediğin kişi gerçekten karşına çıkabilir. Zamanı vardır...
aa sizde benim tanidığım üyesiniz nişanlanmişsiniz hayırli olsun çok sevindim .Aslına bakarsanız o dediğinizi yaptim dedimki akışına bırakıcam olursa olur olmazsa olmaz ve insanida kesinlikle pskolijik olarak rahatlatan bir durum aslında bunu başardiğimi düşündüm bunu bir dönem ama bunu yaparkende hayatıma biri girsin diye değil artık düşünmek istemiyordum çünkü insan düşündükçe daha çok pskolojisi bozuluyor kendimi bir nevi rahat bıraktım diyeyim :) uzun zamandır kimseylede birşeye başlamamıstım birgün arkadasım aradı biri var görüşürmüsün diye aslinda hiçde istekli değildim oda ya illa bi görüş dedi ben çok yakıştırdim bende iyi dedim bir şans vereyim görüştük felan bayada hoşlandım sonra yaklaşık bir ay görüştük ve yine hüsran çok saçma bir sebepten küstük birdahada görüşmedik he olabiklir her görüştüğümüzle olacak diye birşey yok ama bu olaydan sonra yine yalnızlığımla sevgisizliğimle yüzleştim o yüzdendir bu aralar çok hassasım bilmiyorum öyle işteBen sizin konularınızı biliyorum.
Inanın umutsuz olmayın.
Ben 30dan sonra nişanlandım. 30dan sonra da çok güzel bir evliliğiniz olur. Ilişkiniz olur. Sadece ben çok beklentide olmadım kendimi rahat bıraktım. Olursa super olur olmazsa Allah yardım eder hem çalışıyorum hem ailem var kardeşim var dedim.
Bu konularda benim gördüğüm çok beklentide olunca olmuyor ya da tam istenilen gibi olmuyor. Bence duayı edip bırakmak lazım. Tabi niyetinizi iyi niyetli arkadaşlarınıza aile dostlarınıza söyleyin. Bilsinler.. ama öyle evleneyim de ne olursa olsun demeyin.. size uymazsa sırf evlenmek için evlenmeyin..
Herkes sevilmeye layık.. yeter ki o doğru insan gelsin..gecmiste sizin için savaşmayan doğru insan değilmiş. Yoksa sizi bırakmazdı. Bu evlilik konusunda biraz teslimiyet lazım. Bu diğer konular gibi değil. Illa çabalayınca kesin olacak diye bir durum yok. Nasipse oluyor. Başkasının kalbine hükmedemeyiz. Karşımızdaki ya bizi sever ya da sevmez. Bizde aynı şekilde..
Umutsuz olmayın.. bol bol iyi düşünün. Baktınız karşınıza size hiç uymayan biri çıktı illa oldurmaya çalışmayın.. ben burada eşimden tiksiniyorum konusu bile okudum..bence daha acısı yok
Sırf evlenmek için evlenmiş olmayın. Mutlu olamazsınız. Sadece medeni durumu değişmiş olur.. Sevdiğinizle evlenmedikten sonra evliliğin anlamı ne ki?
Çocuk diyenler olur ama bana göre çok mantıksız. Çocuk sevginin olmadığı bir evde büyüyecek. Çok acı..
O yüzden sizi sevenle olduğu kadar sizin sevdiğinizle de evlenin..İki taraflı olursa müthiş olur. Umutlu olun..
Onuda düşündüm biliyomusunuz babamla geçmişi yokladim :) ya babam beni çok severdi muhteşem vakit geçiriridikte kötü bir çocuklukta geçirmedim ta ki 25 yaşina geldim babam benden muthiş uzaklaştı sanki yabancı gibiyiz herkese yok diyormuşum evlenmiyormuşum diye kızardı tartışmalar öyle başladı birdahada birbirmizle iletişimimiz iyi olmadı :) sebep bende arıyorum kendime bakıyorum güzelsin de he diyorum :) tatlıda kızım :)))))) haha ama gel görki olmuyor birşeyler sevilmiyoruz efenim :)Ben tamamiyle şans olduğunu düşünüyorum .
bende hiç bir zaman sevildim hissine katılamadım . Çok soru sordum bu konu da eksiğim var mı diye ?
hani dış görünüş olarak her zaman güzel olduğum söylendi .
Çok fazla sevgilim oldu ama hissi alamadım hiç . Yaşın 29 oldu . Bıraktım sevilmeyi falan , saygı duyulsun yeter modundayım.
he bir de şöyle bir şey var buna da çok inanırım ,
Babası tarafından sevilmeyen kızları kimse sevmez diye .
içelim efenim
Sizin konunuzu gördüm aldatilma hissi oda kötü onuda iyi biliyorum :) benle birgün önce konuşup ertesi gün nişan yapan adam girdi hayatıma pehhh :))) istisnasız her gidende döndü fakat bende artik herşey bitmişti umarım bizde birgün sever sevilirizBen de zamanında boyle sevdim sevildim sahiplenildim ama daha iyisi karşılarına çıkınca gidiyorlar maalesef. Bağlasan durmuyorlar. O yüzden keşke kimseyi tanimasaydim kimse de beni kendine böyle baglamasaydi diyorum. Ben de 23 yaşındayım 24 olucam. Aldatildigim için yalnızım. Sizin yaşınıza gelince de yalnız olucam. Bazı duygular çok özleniyor ama bu duyguları yaşatıp sonra çekip gitmelerindense yalnız kalmayı tercih ederim ayrıca yaşınız çok genç boşuna stres yapmayın. İnsanların sevgisi kelebek gibi. Beklememize değmez
Keşke bu da dönse de artist bir cümleyle arkamı dönüp gitsem. Bizi sevmekten soğutan güvenimizi yıkan kimseler mutlu olamasın. Son cümlene inşallah diyorumSizin konunuzu gördüm aldatilma hissi oda kötü onuda iyi biliyorum :) benle birgün önce konuşup ertesi gün nişan yapan adam girdi hayatıma pehhh :))) istisnasız her gidende döndü fakat bende artik herşey bitmişti umarım bizde birgün sever seviliriz
O an birşey hissetmiyosun çünkü iş işten geçmiş oluyo benim şahsen öyle oldu geçen yıl biriyle görüşmüştüm saçma sapan bahaneyle ayrildı meğer biri varmış tabi dönünce yine inkar etti az yalvarmadı ama benim kapım artik kapanmişti yani demem oki hiçbir anlamı kalmiyor dönselerdeKeşke bu da dönse de artist bir cümleyle arkamı dönüp gitsem. Bizi sevmekten soğutan güvenimizi yıkan kimseler mutlu olamasın. Son cümlene inşallah diyorum
Hele ki çok sevdiysen çok şey yasadiysan geri dönmeleri ne bileyim gerçekten hem anlamsız hem acı verici. Benimki geri dönmez müstakbel eşine çok bağlı. Ama Ömür boyunca başkasıyla mutlu olamasın inşallah.O an birşey hissetmiyosun çünkü iş işten geçmiş oluyo benim şahsen öyle oldu geçen yıl biriyle görüşmüştüm saçma sapan bahaneyle ayrildı meğer biri varmış tabi dönünce yine inkar etti az yalvarmadı ama benim kapım artik kapanmişti yani demem oki hiçbir anlamı kalmiyor dönselerde
Herkes sevilmeye değer sadece herkez hemen karşılaşamaz o kişiyle mutlaka bi gün gelicek o kişi canım üzme kendini mutlu olucak bir sürü Sebep varken sadece buna takma kafanı lütfenBugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
Siz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.Ben sizin konularınızı biliyorum.
Inanın umutsuz olmayın.
Ben 30dan sonra nişanlandım. 30dan sonra da çok güzel bir evliliğiniz olur. Ilişkiniz olur. Sadece ben çok beklentide olmadım kendimi rahat bıraktım. Olursa super olur olmazsa Allah yardım eder hem çalışıyorum hem ailem var kardeşim var dedim.
Bu konularda benim gördüğüm çok beklentide olunca olmuyor ya da tam istenilen gibi olmuyor. Bence duayı edip bırakmak lazım. Tabi niyetinizi iyi niyetli arkadaşlarınıza aile dostlarınıza söyleyin. Bilsinler.. ama öyle evleneyim de ne olursa olsun demeyin.. size uymazsa sırf evlenmek için evlenmeyin..
Herkes sevilmeye layık.. yeter ki o doğru insan gelsin..gecmiste sizin için savaşmayan doğru insan değilmiş. Yoksa sizi bırakmazdı. Bu evlilik konusunda biraz teslimiyet lazım. Bu diğer konular gibi değil. Illa çabalayınca kesin olacak diye bir durum yok. Nasipse oluyor. Başkasının kalbine hükmedemeyiz. Karşımızdaki ya bizi sever ya da sevmez. Bizde aynı şekilde..
Umutsuz olmayın.. bol bol iyi düşünün. Baktınız karşınıza size hiç uymayan biri çıktı illa oldurmaya çalışmayın.. ben burada eşimden tiksiniyorum konusu bile okudum..bence daha acısı yok
Sırf evlenmek için evlenmiş olmayın. Mutlu olamazsınız. Sadece medeni durumu değişmiş olur.. Sevdiğinizle evlenmedikten sonra evliliğin anlamı ne ki?
Çocuk diyenler olur ama bana göre çok mantıksız. Çocuk sevginin olmadığı bir evde büyüyecek. Çok acı..
O yüzden sizi sevenle olduğu kadar sizin sevdiğinizle de evlenin..İki taraflı olursa müthiş olur. Umutlu olun..
İnşallah güzel temennileriniz için çok teşekkür ederimHerkes sevilmeye değer sadece herkez hemen karşılaşamaz o kişiyle mutlaka bi gün gelicek o kişi canım üzme kendini mutlu olucak bir sürü Sebep varken sadece buna takma kafanı lütfen
Evet dediğin gibi hele döndüklerinde hala yalnızsan aci çünkü o dönünce artik içinde bitmiş oluyor .Bence yinede oyle deme mutlu olamasın diye neden dersen ben birini çok sevmiştim oda güya seviyordu ailem başkasıni buldu dedi onla evlendi ben heralde çıldırcaktım hatta benim yaşadiğim yere iyce yerleştiler ben önce sen gibi dedim aman mutlu olamasınlar sonra dedim banane ya benden gittikten sonra ister mutlu olsun ister mutsuz elime ne geçecek anlayacağin mantıkli olmaya çaliştim belki demesi zor ama karşındakini afffet kendi iyliğin için ben öyle yaptim onu nezamanki affettim kuş gibi hafifledim ha yapilanı unutmuyorsun o ayrı geçenlerde hatta işle alakali muhatap olmak zorunda kaldim ilk kez aradan okadar zaman geçmişken gelmiş bana o fırsatta ailemi soruyor ruh hastası :) ben de ona karşı ne öfke kalmiş ne de başka birşey oda bir duygu çünkü sanki ilk kez tanidiğim biri gibi yani sıradan biri gibi cevap verdim :) beni gördüğünde konuşmaya yer ariyor resmen ama işim olmaz giden gitmiştir sende şimdi üzulceksin ama ben genelde gidene değilde daha çok bu ne ya kimseyle olmuyo derdime yanarimHele ki çok sevdiysen çok şey yasadiysan geri dönmeleri ne bileyim gerçekten hem anlamsız hem acı verici. Benimki geri dönmez müstakbel eşine çok bağlı. Ama Ömür boyunca başkasıyla mutlu olamasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?