Gerçekten sevilmek

Ben 41 yaşındayım, karşı cins tarafından sevilmedim ve değer görmedim. Evlenmek gibi bir isteğim olmadığı için gençliğimde o taleple gelenleri reddettim ama "şu kişi sevgilim olsa" dediklerimle de hiç kısmet olmadı. Sevgilim oldu ama hiç hoşlandığım kimseler olmadı bunlar. Hoş onlardan da bir değer görmedim ki... Karşılıklı sevgiyi, aşkı hiç tatmadım kısacası... Bundan sonra da olmaz zaten hevesim de yok. Benim gibi arkadaşlarım hatta yuva kurmak için tutuşan arkadaşlarım da var, iyi kızlar, gerçekten iyi kızlar -yaş itibariyle kadınlar :))- ama olmuyor, hep karşılarına abidik gubidik tipler çıkıyor onların da. Hiç inanmazdım ama kısmetsizliği bi sorgulamaya başladım yani ben de. Bir de ne erkekler, kadınlar tanıyorsun, gerçekten beş para etmezler ama ondan boşanıp bununla, bundan boşanıp onunla, sürekli al gülüm ver gülüm, hiç boş kalmadan evleniyorlar maaşallah. Herkes bir dengini bulurken böyle belli başlı bir kaç kişinin hiç bir işi yolunda gitmiyor mesela hani sadece evlilik, flört de değil konu. Moral veremedim kusura bakmayın, biraz iç dökme oldu. Ama sizin için çook erken henüz. Çok ağır, çekingen davranmayın bir de, bu tipler artık erkeklere itici geliyor.

Ay niye bu kadar çok ekonomi topiği dediniz sinirim bozuldu

Ay niye bu kadar çok ekonomi topiği dediniz sinirim bozuldu
Abarttım ya:)
Benim hatam..tamamen abarttım.
O konuyu actigim için de çok pişmanım. Ondan kapattım.
Abarttım. Bu kadar büyütmeye gerek yoktu.
Hatamı anladim.

Kizkardesimi gördüm su yazinizda inanin..O da boyle sizin gibi düşünürdü bikac sene öncesine kadar..Genc, güzel, egitimli idi.Ama olmuyordu iste..Hep mi yanlis tercih yapar insan? Hep yanlis tercihler yapti.Sonra bir gun biri cikti karsisina..Oyle cok seviliyor ki simdiye kadar yaşayamadıklarinin bedelini ödüyor hayat ona. SEvgiye doyuyor yani bunu gözümüzle görüyoruz..Sabredin sizde ..

Kısmet bu işler. İnşallah karşınıza sizi seven ve size saygı duyan biri çıkar. Bende 30uma kdar evlenmem diyordum ama 22 yaşında evlendim. Hemde öyle tanışıp bi anda. Planlamadan. Yani kısmet.

Size katilmiyorum.Neden mi? Soyle aciklayayim; sevgiler de bitebilir.Birini cok seversiniz ama bi gun icinizde o sevgi bitebilir yani. Hayatimiz bitecek birgun sevgiler neden bitmesin?? Ama ne guzel sevilmissiniz iste..Ya hic sevilmeseydiniz?? Bu daha kotu bence..

Ay inşallah darısı bana :) kardeşinizin mutlu son bitmiş ne güzel

Reactions: 000
Almaz ya inşallah :) oo bana da çok şey söyleyen oldu ama dediğim gibi sinirlenmek yerine susmayı tercih ederim .herkesin görüşü yaşayısi başka herkes istediği gibi yaşar .boşverin siz ne güzel düğü hazırlıkları varmiş darisi bana

Reactions: 000
Yani o kadar farklı bir konuki herkes çok çok şey yaşiyor .ya ben işte hemen çok rahat olmıyorum malesef sorun nerde inanin çözemiyorum sanırim bu işler için aslında birşey yapmayada gerek yok sevilen her türlü seviliyor :) yok ne kusuru anlayabiliyorum pskolijinizi inşallah sizinde benimde karşima artik sevilip seveceğimiz insanlar çıksın bunu istemek çokda doğal birşey

Inşallah bir an önce sizi hak eden o kişiyi bulursunuz.
Ben daha iyi bir yöntem buldum, üyeliğimi kalıcı kapatma kararı aldım. Burasi benim icin misyonunu tamamladı..yeter bu kadar..

Sevgiyi kötü bitiren insanlar var işte. Kırılmamak üzülmemek için bir süre sonra insan sevilmekten vazgeciyor. Keşke herkes ilişkilerini güzel başlattığı gibi bitirse. Biz de sevilmekten korkmasak

Su hiç boşta kalmayan tiplere de uyuz oluyorum. Herkesten kolayca etkilenebiliyorlar. Neden bilmiyorum ama kimse çekici ve etkileyici gelmiyor bana. Çok mu dört dörtlük arıyoruz ondan mı acaba

Sevgiyi kötü bitiren insanlar var işte. Kırılmamak üzülmemek için bir süre sonra insan sevilmekten vazgeciyor. Keşke herkes ilişkilerini güzel başlattığı gibi bitirse. Biz de sevilmekten korkmasak
Evet anlattiginiz gibi sorunlu erkekler var tabiki..Seviyorum deyip goklere çıkarıyor kadini sonrasi hüsran oluyor..Bu yuzden cok seviyorum,ölüyorum bitiyorum diyen, ne erkek ne kadin, kisilere guvenmem ben..Sevgi de zamanla olusuyor aslinda..

Inşallah bir an önce sizi hak eden o kişiyi bulursunuz.
Ben daha iyi bir yöntem buldum, üyeliğimi kalıcı kapatma kararı aldım. Burasi benim icin misyonunu tamamladı..yeter bu kadar..
En doğru kararı vermişsiniz kendiniz için. Çünkü olaylara vermiş olduğunuz tepkiler normal değil. Sadece bu konudaki değil daha önce de burada bir arkadaşla daha böyle tartışmanız oldu (konuyu tam hatırlamıyorum şu an) ve konu sahibinin konusu manipule oluyor.

Ben de dahil bazılarımız gerçekten sevilemeden göçüp gideceğiz sanırım. Aşk, sevgi kavramları filmlerde dizilerde kalacak. Benim de yaşım 30. Kısmet değilmiş deyip başka şeylerle mutlu oluyorum. Bu arada sevildiğimi sanıp evlenip aldatma ile boşanmış biri olarak da yazıyorum bunu

Ask diye birsey yok bence. Hersey cikar üzerine kurulu.

Üzüldüm umarım seviliriz bigün gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…