Teşekkürler inşalllaaahh diyelim :)Siz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
(Onun için ailenizi bile silebilecek yapıdasınız keza, anlaşmışızdır sanırım.)
Konu sahibi boşver takıl sen herkese şans ver elbet birine gönlün ısınır. Sadece kafana takma, takınca da bulmazsın diye birşey yok örnekler var bulunuyor.
Bende bir kişi oldu o da hainlik etti olmasın mutlu. Ben affedemiyorum. Edebiyle ayrilsaydi affedersin. Hakkım da haram zıkkım olsun her yerinden çıksın. Umarım ben de işle ilgili muhatap olmak zorunda kalmam çünkü hala aynı iş yerindeyiz. Umarım iş yeri de açılmaz onun kazulet suratını görmem. Bizden gidenlerin neredeyse çocuğu olacak. Bize bak hala sapEvet dediğin gibi hele döndüklerinde hala yalnızsan aci çünkü o dönünce artik içinde bitmiş oluyor .Bence yinede oyle deme mutlu olamasın diye neden dersen ben birini çok sevmiştim oda güya seviyordu ailem başkasıni buldu dedi onla evlendi ben heralde çıldırcaktım hatta benim yaşadiğim yere iyce yerleştiler ben önce sen gibi dedim aman mutlu olamasınlar sonra dedim banane ya benden gittikten sonra ister mutlu olsun ister mutsuz elime ne geçecek anlayacağin mantıkli olmaya çaliştim belki demesi zor ama karşındakini afffet kendi iyliğin için ben öyle yaptim onu nezamanki affettim kuş gibi hafifledim ha yapilanı unutmuyorsun o ayrı geçenlerde hatta işle alakali muhatap olmak zorunda kaldim ilk kez aradan okadar zaman geçmişken gelmiş bana o fırsatta ailemi soruyor ruh hastası :) ben de ona karşı ne öfke kalmiş ne de başka birşey oda bir duygu çünkü sanki ilk kez tanidiğim biri gibi yani sıradan biri gibi cevap verdim :) beni gördüğünde konuşmaya yer ariyor resmen ama işim olmaz giden gitmiştir sende şimdi üzulceksin ama ben genelde gidene değilde daha çok bu ne ya kimseyle olmuyo derdime yanarim
O konuda haklısin işte biz tek kaldiğimiz için böyle emin ol karşimiza biri çiksa belkide diycezki iyki gidenler gitmiş şuan acin yeni üzülme o kadar sen daha yaşin kücük benim durum fena :))Bende bir kişi oldu o da hainlik etti olmasın mutlu. Ben affedemiyorum. Edebiyle ayrilsaydi affedersin. Hakkım da haram zıkkım olsun her yerinden çıksın. Umarım ben de işle ilgili muhatap olmak zorunda kalmam çünkü hala aynı iş yerindeyiz. Umarım iş yeri de açılmaz onun kazulet suratını görmem. Bizden gidenlerin neredeyse çocuğu olacak. Bize bak hala sap
Evet gerçekten nasip işi bi bakiyorum tamam ben dört dörtlüğüm demiorum ama mutlu olanlarda değil .Mesele kusur meselesi elbettede değil bilmiyorum ya söylenecek birşeyde bulamiyorum konuştukça sanki gözlerim doluyorBöyle şeyler gercekten nasip işi.
Ben bazı şeylerin insanin elinde olmadığina inanırım.
Yani bu durum sizden bağımsız, sizde bir eksiklik yok.
Karşınıza çıkmamış denk gelmemiş.
Bir tanıdığım vardı bana gore dort dörtlük bir kizdı. başarılıydı çalışkandı becerikliydi bakımlıydı güzeldı ve bekardı. başta kendi evlenmek istememiştir diye düsündüm sonra samimi olunca evlenmek istediğinı ama bir türlü olmadığını söylemişti. bunlar gerçekten nasip işleri.
İş yerinden bir arkadaşım var. calişkan gayretli mesleğinde başarılı bir çok projesi var avrupaya gitti öğrencilerle ayrıca eli lezzetli yapar getirir öğretmenler odasına herkese ikram eder ama aldatılmış ve boşanmıs bir daha da evlenmek kendi istememiş.
Yani çoğu zaman eksiklik kadınlarda değil. evlenemedi diye ya da yalnız diye bir kadın kusurlu degil.
Gerçekten nasip bu işler.
Aslinda gelen oyle bir geliyorki kendini hiç belli etmeden sanki çok iyimiş gibi tercihin doğrumu yanlişmi bilmiyorsun ben şimdiye kadar çok üzüldüm umarim bundan sonra normal giderEvet, bazen kendini seversin.
Kendi kıymetini de bilirsin.
Ama tercih hataları yapınca altın çöplüğe düşer.
Altınlığından bişey kaybetmez ama altın olduğunu çevresine anlatması da nafiledir.
Oyuzden kendimize güzel mücevherat kutuları seçelim a dostlar...
Kadınlar yaşlanmaz hepimiz küçüğüzO konuda haklısin işte biz tek kaldiğimiz için böyle emin ol karşimiza biri çiksa belkide diycezki iyki gidenler gitmiş şuan acin yeni üzülme o kadar sen daha yaşin kücük benim durum fena :))
Hehehe tabi canım :)Kadınlar yaşlanmaz hepimiz küçüğüz
Bu konuda insan sarrafı kişilerden yardım alın o halde.Aslinda gelen oyle bir geliyorki kendini hiç belli etmeden sanki çok iyimiş gibi tercihin doğrumu yanlişmi bilmiyorsun ben şimdiye kadar çok üzüldüm umarim bundan sonra normal gider
Malesef kendimiz işte kötü niyetli değiliz ya insanin aklina birşey gelmiyorkiBu konuda insan sarrafı kişilerden yardım alın o halde.
Demekki siz de benim gibi tanıma güçlüğü yaşıyanlardansınız.
Ozaman tek başınıza risk almayın derim
Bana böyle saygısız ve haddi aşan bir mesaj yazdığınız için sizi mahkemeye veriyorum.Siz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
Konu sahibi boşver takıl sen herkese şans ver elbet birine gönlün ısınır. Sadece kafana takma, takınca da bulmazsın diye birşey yok örnekler var bulunuyor.
Yeni ysşınız mutluluk getırsın.Bizide Allah boyle yaratmış demekki .Sevgısız ve yalnız.Bugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
İnsan hayatında o sevgi boşluğunu dolduracak biri yokken yoksunluğu hissediyo ve o boşluk dolduğunda mutlu olacağını sanıyo. Sevmek sevilmek bi ihtiyaç çok normal hissettikleriniz. Sadece bilin istiyorum hayat düşündümuz gibi olmuyo. Sonra bu mutluluğu paylaşma , sevilme ihtiyacı dönüşüyo hayatimiza biri girince. Hayatımızda sinirimizi ,mutsuzlugumuzu , sorunları paylaşacak biri oluyo. Tabi bi tek bizde yok bunlar karşımızdaki kişide de var bunlardan. Sonra hayat anlayış ihtiyaciyla devam ediyo. Eğer anlayış varsa hayat hayat şurup gidiyo yoksa ayrılık oluyo hayatın tüm dertlerine bir de o ekleniyoBugün birşeye şahit oldum kuzenimin sevdiği bir kız var kız talihsiz bir durum yaşadı kuzenim onu öyle bir sahiplendi öyle bir sahiplendiki detaylar uzun yazmıyorum o kadar hoşuma gittiki size anlatamam bu kesinlikle kıskançlık algılanmasın lütfen kendim için o kadar üzüldümki birisi tarafından gerçekten böyle sevilmek okadar, tabi karşılıklı ne güzeldir ...Bende sevdim sevildim (sözde) sözde sevildim diyorum çünkü seven mücadele ederdi bırakıp gitmezdi .Eminim burda siz kendinizi sevin diyenler çıkacak bu kendimi sevmiyorum anlamında değil sevmek sevilmek çok güzel ama nebileyim işte bazen diyorum ben gerçekten sevilmeye değmiyormuyumki acaba? elbette birileri benim değerimi ölçemez ama işte böyle çevremde görüyorum duyuyorum sonra kendi hayatıma bakıyorum ve çok üzülüyorum neden acaba böyle diyorum 10 gün sonra doğumgünüm 33 oluyorum ve yine bir doģumgünüm yapayalnız
Siz “evlenmek istiyorum evlenemicem!!! Sosyal medyadan koca olur mu” diye konu açıp milletin hayır ciddi forumlarda/sözlüklerde takıl önerisinden sonra oraya koşa koşa gidip ordan koca bulmamış mıydınız? Evlenmek istiyorum temalı her konuya beklentimi sıfırladım:)) mutluydum:)) tarzı öneriler vermeniz komik duruyor o yüzden.
Ay şu gerçekten sevilmek konusu. Bir üye var link atarım şimdi, her evlilik konusuna ben hiç ummuyordum beklentim sıfırdı evlenmek için evlenmeyin falan yazıyo. Ama yalan , nişanlanana kadar hep konu açtı en son sosyal medyadan koca bulur muyum mevzusuna bile geldi millet ciddi forumlarda bulursun diye oraya koştu ordan buldu nişanlandı gelip millete ahkam kesiyorona cevap verdim. Atayım.
Çikolata mı bahsettiğin üye
Evet evet.
beklentinizi sıfırlayın bütün heryerden koca arayın skföglfkf
Bu arada evlenmek isteyen kimseye karşı değilim. Ama bu şekilde ayyy ben hiç istemiyordum demek çok komik.
-Ben hiç istemiyordum şekerim. Sadece 40 takla attım bulayım diye- dögöglfkfk.
Ay istemiyordumu ben yazsam neyse. Cidden hala neden nasıl evlendim daha akacağım alemler vardı diye üzülürümama eşimi çok seviyorum o ayrı.
Ya kız valla tinderden falan bulunur mu diye sormuştu hatta sonra mesleki forum mu sözlük mü ne ordan buldu yorumlar hep o yöndeydi çünkü ki zaten mevzu koca değil ben onun diğer üyelikli konusunu kast ettim. Anladı ona kızdı :)
Sonra biri tinderden tanıdığım evlendi yazdı geçen buraya onlar ciddi değildir sevişip yapıyorlar dedi cögşglflf sevişenlerin nikahı ciddiyetsiz sayılıyormuş.....
yani bilmiyorum neyi kanitlamak istiyorsun? isteyen istedigiyle evlenir, sadece celiski fark etmis soylemisler. dalga gecmeleri vs bilmiyorum ama her seye kafani bu kadar takarsan bence yazik olur ya sana. olmus bile hatta cunku baya sinir harbi yasiyorsun.hmyraa_
Konu sahibi ben cikolataveturkkahvesi maalesef hesabımı yaza kadar kapatacağım için (vazgeçtim gibi) üyelik adımı sildim. Şimdi de bu saçma sayıyla kaldım. Nick değişmiyor yaza kadar
Bana yapılan çarpıtmayı cevaplayayım.
Ben hiç bir zaman sosyal medyada yana yakıla koca koca diye koşarak her yere üye olarak nişanlımı bulmadım. Konum var. 94 sayfalık. Son 10 sayfasına bakmanı rica ediyorum.
İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?
Herkese Merhaba,:KK52: Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım. Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar...www.kadinlarkulubu.com
Ben evlilik siteleri ile evlenen var mı diye konu açtım.(2019 tarihli konum)
Evlilik sitelerini kullanmış kişilerden tavsiye de istedim. Ve sonra sadece ama sadece tek bir evlilik sitesine üye oldum. 2 gün kaldım ve anladim ki bir şey olmayacak. Hemen sildim. Ne tinder ne facebook instagram vs başka hiçbir yere girmedim. Tek evlilik sitesi denedim.
Sonra çöp diye düşündüm ve umudum çok azaldı. Bunu da konumda yazdım. Duygularımı yazdım. O sırada bir de bir mesleki site denedim. O da olmuyor gibiydi. Bekletim iyice gitmişken nişanlımla tanıştım. Yani evet konuyu açarken baya beklenti vardı ama sonra gitti. "Ondan sonra" yani beklentim gerçekten yokken umudum gitmişken nişanlım hayatıma girdi.
Burada denen gibi koşa koşa her yerde aranmadım hatta uzun süre denemedim. Denemeye karar verince bir evlilik bir de meslek bir yer denedim. Sonra da umudum yokken evlenemeyeceğim diye düşünürken nişanlımla tanıştım.
Aynı dediğim gibi..
Isteyen açıp konumu okur. Kanıt bedava..
Üstteki yorumların sahibi üyeye gelince,
Benim konumu çarpıtarak yaptığınız hadsiz ve çirkin betimlemeleri, alayları aynen size iade ediyorum. Beni ne kadar takıntı yaptığınızı biliyorum. Ekonomi bölümünde geçinebiliyor musunuz adlı konuda millet geçimini anlatırken bile bana bu üstteki iftiraları attınız. Hepsini okudum. Yalancı imişim. Palavra imiş. Siz benim nişanlımla nasıl tanıştığımı benden iyi mi biliyorsunuz? Orada mıydınız? Ben internetten tanışma konumda gerekli açıklamayı yazdım. Okumuş bir de inanmamışsınız. Siz yalan deyince yalan mı oluyor? Bu nasıl mantıktır?
Bu takıntı fazla değil mı?
Ne zaman beni bu kadar önemsiyorsunuz?
Konularımı en ince detayına kadar bilip başkalarının konularında bundan önce 3 kere sataştınız. Bu 4. Oldu. Yetmedi ekonomi topiklerinde bile giybetimi yaptınız. Bunun adı takıntıdır. Üye ismimi ana ana, benim için dedikleri yalan dediniz. Ayrıca sosyal medyadan evlilik sitelerinden evlilik olur mu demenin nesi yanlış? Orada hasbihal ettiğiniz üyelerin çoğu da sosyal medyadan tanışmış. Yani? O konuyu açarken sizden izin mi almalıydım?!
Orada bir üye size benim için Allah akıl fikir versin dedi. Bence size vermeli. Başkalarının konularında 4 kere bana sataştınız. Sizinle ağız dalaşına girmedim. Gene de durmadiniz. Yetmedi ekonomi topiklerinde bile sayfalarca giybetimi geçirdiniz. Bunlar çok gereksiz işler.. Neden beni sayfalarca yorum yapacak kadar önemsiyorsunuz ki? Bunu gerçekten çok merak ediyorum. 600 bin üyesi olan yerde neden beni takıntı yaptınız? Bu sağlıklı bir durum değil.
10 yıldır buradayım. Allah kimseyi ekonomi topiklerinde bile bir üye hakkında sayfalarca yalan yanlıs konusacak duruma getirmesin. Hiç böyle bir duruma gelmedim umarim da gelmem. Bana orada bir üye demiş ben olsam yüzüm kıpkırmızı olurdu demiş. Bence önce sizin yüzünüz kızarmalı.. ''Ben bu kadar takıntıyı bu üyeye karşı neden yaptim?'' diye..
Sizin ekonomi topiginde benim hakkımda bu kadar konuşmanız normal mı? Sayfalarca yorumlar, alaylar, iftiralar normal mı? Benimle bu kadar uğraşmanız normal mı?
Bence değil.
Daha önce bana sataşmalarinizi, başkalarının konularında laf sokmanızı kimse bilmiyor ama ben biliyorum. Göz ardı ettim. Cevap vermedim. Durmadınız. Ara vereyim dedim üyelik dondurdum. Yemin ederim ki birkaç ay gelmeyecektim. Bir de ne duyumu alayim. Bir üye arkadaşım sağ olsun, hakkımda ekonomi topiklerinde bile konuşuluyormuş. Yani çok komik ya.. Bu kadar hayatınızın merkezinde miyim? Bu kadar mı sizi rahatsız ediyorum? O zaman göz ardı edin beni..Benimle bu kadar uğraşmak sizi yormuyor mu?
Size tavsiyem bu takıntınızla ilgili çalışın, sizi bu takıntıya neyin tetiklediğini bulun. Benim tüm konularımı bilip bana defalarca sataşmanız ekonomi topiklerinde bile sayfalarca konuşmanız gerçekten normal değil.. hiç normal değil. Son olarak kul hakkına girdiniz. Yalan dolan bu üyenin dedikleri diyerek. Size hakkımı helal etmiyorum.
Allah kimseyi hicbir bağının olmadığı bir üyeyi takıntı yapıp ekonomi topiklerinde bile defalarca sayfalarca yorum yazıp gıybet yapacak duruma getirmesin.
Biraz sağ duyunuz var ise benimle artık uğraşmazsınız. Lütfen artık sizinle iletişimimiz olmasın. Rica ediyorum. Bana iftira bile attınız. Dediklerime yalan dediniz. Ben artık sizden çok yoruldum. Sizinle artık asla iletişim kurmak istemiyorum. Bu son olsun, gerçekten yoruldum. Evlilik arifesindeyim, zaten stresliyim buraya kafa dağıtmaya gelip sizinle uğraşmak istemiyorum. Biraz Allah korkunuz kaldıysa bana bulaşmazsınız. Bu yaptığınız artık kul hakkına giriyor. Bilerek kötülük yapmaya giriyor. Bunun ilahi anlamda sonuçları olur. Zaten olacak da size hakkımda yaptığınız iftiralar için hakkımı helal etmiyorum. Bari daha fazla günaha girmeyin. Beni rahat bırakın artık.
Son olarak '' Göz ardı et'' butonu çok güzel bir buton. Tavsiye ederim.
Bende hakkımdaki alaylara cevap verdim olay bu. Sinir harbi ile alakası yok. Gayet sakinim hatta.. Onlar orada konuştu, bana da cevap hakkı doğdu bende kullandım. Her şeyi kafamı takmıyorum ama hakkımda yalan dolan olduğunda cevap vermem normal değil mi? Teşekkürler.yani bilmiyorum neyi kanitlamak istiyorsun? isteyen istedigiyle evlenir, sadece celiski fark etmis soylemisler. dalga gecmeleri vs bilmiyorum ama her seye kafani bu kadar takarsan bence yazik olur ya sana. olmus bile hatta cunku baya sinir harbi yasiyorsun.
Yalan dolan dediğin şeyi bir önceki mesajında kabul etmişsin.Bende hakkımdaki alaylara cevap verdim olay bu. Sinir harbi ile alakası yok. Gayet sakinim hatta.. Onlar orada konuştu, bana da cevap hakkı doğdu bende kullandım. Her şeyi kafamı takmıyorum ama hakkımda yalan dolan olduğunda cevap vermem normal değil mi? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?