Gerçekten sevilmek

O alaylar ben ayrı konuya yazmadan yapılmış. O sırada o üyeye cevap bile yazmamıştım. O topikte ardımdan atılıp tutulmuş. Zamanına bakın. Bu kadar benimle uğraşmak takıntılı. Benimle alay eden birini savunduğunuz için (evlenmek için 40 katla atmışım) sizin hatalarımı düzeltmekle ilgili ögüdünüzü kaale bile almiyorum.
Bundan sonra benimle asla muhatap olmayın lütfen. Keza bende sizinle olmayacağım.

Son düzenleme:

keşke oraya yazsaydınız madem başka konuda konuşmuşlar.

Neden bu kadar takıntı yaptınız ki?

Neden bu kadar takıntı yaptınız ki?
Bunu ben başlatmadım ki:) Bu konuya yorumumu görmüş ve hakkımda alaya başlamış o topikte..Olayın başlatanı ben değilim.
Onu karşı tarafa sormak lazım.

Bunu ben başlatmadım ki:) Bu konuya yorumumu görmüş ve hakkımda alaya başlamış o topikte..Olayın başlatanı ben değilim.
Onu karşı tarafa sormak lazım.
Olan sizin nickinize olmuş

Reactions: 000
Olan sizin nickinize olmuş
Zaten foruma mahcup durumdayım.
Burayı iyice meşgul ettim. Artık sadece evlenme topiklerinde olacağım.. Bu olay için yazdım. 6 ay bir derdim var köşesine yazmayı düşünmüyorum.
Nick de gitti zaten..keyfim bozuldu..
Nasip artık, belki de kapatıp giderim 000 diye nick mi olur..

Keşke sonuna 7 koysaydın. 0007

Reactions: 000
Kendinizi sevilmeye layık gördüğünüzde sevilirsiniz. Ben her insanın hayatında mutlaka seveni olabilicegine inanırım. Ben de köpek gibi üzerime titreyen biri tarafindan mükemmel bı sekilde bırakıldım. Onu buna layık görmediğim için de acımı içime gömüp çok saygın ve onun tam tersi biriyle olucagina dair geleceğime inandım. Öncesinde yalnızlığımdan keyif alabilmesi öğrendim. Sonra da çıktı karşıma. Ruh hastası seri katillerin bile seveni çıkıyor ayol sizin niye cikmasin

Beni yanlış anlamayın lütfen ama sanal alemdeki insanları bu kadar ciddiye almayın. Haklısınız size yapılan yorum hoş değil başka topikte dedikodu cevirmekte hiç hoş değil ama pireye kızıp yorgan yakılmaz.

Siz sakin kalın ve yönetime ilgili mesajları sikayet edin.

yönetim sağolsunlar ilgililer hemen gerekeni yapıyorlar.

Hem kendinizi yıpratmamiş olursunuz.

Benimle değil ama konu acan herkese dalga gecer tarzda yorum yazan sonrada yandaslarıyla geyik cevirmeye başlayan bir üyenin dalga gectigi mesajları ve geyik cevirdigi mesajlari yönetime sikayet ettim yönetim gereğini yaptı sağolsunlar. uzun süre banlandı. Sızde uyeliğinizi silmek yerine bu yöntemi deneyin.

Evet rapor edip, muhatap olmamam lazımdı. Artık bunu uygulayacağım.
Hata ettim. Nickimi silmek en büyük hatam oldu. 000 diye saçmasapan bir nickle buradayım..
Bu yapıcı yorum için teşekkür ederim.

Ya aslında ben geçen o durumu görmezden geldim bilerek çünkü polemik olsun istemedim sadece yazılan iyi temenniye inşallah dedim .Sizin konuları bilmiyorum ama sizin yorumlarinizi biliyorum yani hoşumada gidiyor yorumlariniz bence burdaki bana ağır gelen yorumları dikkate almiyorum şahsen direkt konuyu kapattiryorum tartişmamak için .Burda çok yapici yorum yapanlarda var , aksine insanin sinirine giden yorumlarda var aslında sen öyle bir karakter değilsindirde mesela öyle anlaşılmak gibi keşke herkes dikkatli olsa yorumlarında ben geneli kime yorum yaparsam asla kırmamaya çalışıyorum yani kendinizi birilerine inamdirmaya çalışmayın lütfen sonuçta yazıyla kendimizi ifade etmeye çalışiyoruz kimse kimsenin karakterini analiz edemez burdan o yüzden bende ilginç yorumlar aldiğimda susmayi tercih ediyorum . Ya nick gitmiş sizin keşke konuyu açmasaydım valla pisman oldum böyle bir durum olacagni tahmin etmedim

Bazıları icin burası uyelere catip stres atma yeri. daha hic tanımadıgı insanlara 1 2 mesajdan sen boyle boylesin ondan boyle kesin mutsuzsun gibi sanki sihirli küreye bakıp söyluyorlarmış gibi yorum yapan cok. en iyisi sizin yatığınız. envai cesit insan var. yapıcı yorumları dikkate alip gerisine takılmamak lazım. haddi aşanıda sikayet etmek.

Ben heralde inanamiyormuyum acaba deminden beri videolar izleyip duruyorum çözüm odakli bişe bulamadım valla :) bunun sırrını banada ögretinnn :)

Aynen hiç gerek yok tartışmaya direkt konuyu kapattırmak en iyisk yada cevap vermem ki zorunda değilim takmamak gerek

Aynen hiç gerek yok tartışmaya direkt konuyu kapattırmak en iyisk yada cevap vermem ki zorunda değilim takmamak gerek
Ben biraz abarttım. Ya takmayacaktım ya moderasyona bildirecektim. Herhalde regl öncesi sendrom yaşadım:)

Bende bunu yapmalıydım. Metodum hatalıydı..neyse iyi bir ders aldım.. Artık yapıcı olmayan yorumlara sadece ''muhatap almıyorum.'' yazsam olur mu..

Sizin suçunuz değil..Sağlık olsun.Umarım ben tekrar alana kadar kimse nickimi almaz. Yoksa çok üzülürüm..
O üyenin yorumuna cevap vermeyecektim. Ya da şikayet edecektim. Ben hatalıydım. Abarttım..Ama çok alay etmiş benimle..Bir de alay ettiği konu koca bulmak. Bu benim bam telim. Ondan alındım. Ben 33 yaşında hala bekar olduğum için koca bulma tabirinden nefret ederim. Ondan
Yoksa bana 2 sene önce bir konuda, evlenmeden cinsellik tercih etmiyorum dedim diye '' çok çağdışısın, kız kurusu olmayı mı bekleyeceksin denmişti.. Mesela ona bu kadar içerlemedim. Çünkü cinsellik konusunda benim düşüncem bu, isteyen cinsellik evlenmeden yaşar ister yaşamaz dedim geçtim. Burada bam teli oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…