Gerçekten şimdiki aklım olsa evlenmezdim. Eşim ?

Üniversiteye giderken bile annem kahvaltımı hazırlardı evden çıktığında da arkamdan bakar el sallardı buna alıştığım için ben de eşime aynısını yapıyorum, hoşuma gidiyor kahvaltı masasında sohbet etmek. Oğlum bebekken aylarca hazırlamamıştım gece uykusuz kaldığım için eşim bir iki söylenmişti ama ben de cevabını vermiştim.
Eşinizin tavrı hoş olmamış açık açık söyleyin kırıldığınızı. Bence ablasını bırakma işi de çok sürmez ona da zor geliyor belli ki bir saat erken kalkmak

Canım neden koymetli oluyorlar blyormusun cunku anasının kardasının yaptıgı hzmeti senden beklyor bakıyor bulamıyor ya yada daha azı oluyor hoppp ben anamın evinde prensesler gbiydimm :) ama smdk bir avareyi. Hesabı zaamanla saolsn biz türk kadınları hala erkek cocuklarına ellerine verelm agzlarna catalla zorla yedirelm oglum canm oglm dyelm prenses yetstrsnler sonra olan aha bole sana olur

Ben 6 yasinda cocuga cocuga kahvalti hazirlamiyorum, millet kazik kadar adama hazırlıyor, vay arkadas,
Boyle evliligim olsa ben de keske keske evlenmeseydim derdim yani

Uuuuuu sınıf ha,kast sistemi diyorsun yani,hindistandamısın,ruhbansındır da,biz işçi sınıfı eş ailesinin sevmesekte hala eşimizin ailesi olduğunu kabul ediyoruz naçizane

Valla canım gene sende kalıyormuş görümce benimki bizde kalıyor benim en son açtığım iki konuyu okursan anlarsın hanfendi 15 dakikalık mesafede çalışıyor bizi 10.30 kaldiyor kalkkinda kahvaltı yapak diye benim 1.5 yaşında kızım var gecelerı 3 kere felan emziriyorum onu bazen gece geç yatıyor kızım sabah kalkamıyorum doğal olarak. Ve benim yaptığım 2 gün hazırlamadim kahvaltı 3.gün derken falan filan bidaha benim odama girip kalk kahvaltı hazırla diyemedi

Evlilikten sonra beyler için hanımlar çantada keklik diye düşünülüyor gerçek huylar ortaya seriliyor sanırım. Garip bir şekilde, Bekarken yüzlerine bakmadıkları Aileleri ise daha da kıymete biniyor .

Yarın kalkma kahvaltıda hazırlama neden derse sen uyanacağın saati bilirsin kahvaltıda ne yiyeceğine karar verip kendin hazırlayıp yemeyide bilebilirsin hadi hayırlı işler bol kazançlar de devril yat

Vay anam vay ne güzel alışmış adama bak bulmuş kendine bir robot basıyor tuşuna her istediği gibi moda uyduruyor, ayıptır sorması niye hergün hergün sabahın köründe kahvaltı hazirliyorsunuz dolaptan peynir zeytin çıkarıp yemek çok mu zor siz de ayrı bir insan evladisiniz canınızın kıymetini bilin biraz..

O ne yaa o gün ne giyicekse giyiceği kıyafetleri falan ütüleyip hazır etme.. ee sen giydir bide tövbe Estağfurullah yaaa, kalkma arkadaşım bi kaç gün yat hastayım de anlasın değerini aç gidince işe. ..

Uuuuuu sınıf ha,kast sistemi diyorsun yani,hindistandamısın,ruhbansındır da,biz işçi sınıfı eş ailesinin sevmesekte hala eşimizin ailesi olduğunu kabul ediyoruz naçizane
Ben de kabul ediyorum. Sadece saygı ve sevgi çerçevesinde.

Çözümü olan ve çok basit olan konularda diğer bireyleri üzmeyecek sınıfta.

Yazan kişi siz ailenizi sildiniz dediğinde böyle bir şey yazdım çünkü çok sinirlendim.

Aileyi silmek değil. Saygı göstermektir. Ben abime her sabah 1 saat erken uyan beni al deme terbiyesizliğini yapmam mesela. Binerim taksiye işime giderim. Böyle bir sınıf farkı mesela :)

Ben 6 yasinda cocuga cocuga kahvalti hazirlamiyorum, millet kazik kadar adama hazırlıyor, vay arkadas,
Boyle evliligim olsa ben de keske keske evlenmeseydim derdim yani
Merak ettim siz neden altı yaşındaki çocuğa kahvaltı hazırlamıyorsunuz.Birde övünülecek bişey gibi söylemişsiniz bunu.ben üzüldüm o çocuğa

Ben de demem,kardeşime demiyorum örneğin.Annemdeyken otobüse binip alışverişime gidiyorum.Fakat bu sınıf farkı değil olsa olsa anlayış farkı olur:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…