- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi menekse1380
-
Canım neden koymetli oluyorlar blyormusun cunku anasının kardasının yaptıgı hzmeti senden beklyor bakıyor bulamıyor ya yada daha azı oluyor hoppp ben anamın evinde prensesler gbiydimm :) ama smdk bir avareyi. Hesabı zaamanla saolsn biz türk kadınları hala erkek cocuklarına ellerine verelm agzlarna catalla zorla yedirelm oglum canm oglm dyelm prenses yetstrsnler sonra olan aha bole sana olurMerhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Uuuuuu sınıf ha,kast sistemi diyorsun yani,hindistandamısın,ruhbansındır da,biz işçi sınıfı eş ailesinin sevmesekte hala eşimizin ailesi olduğunu kabul ediyoruz naçizaneTerbiyeli ol benim canım sıkma.
Ailemi neden silip atayım? Ama şöyle bir durum var. Kardeşim istiyor diye eşimle düzenimi bozup 1 saat erken kalkmam. Eşimde aynısını yapmaz. Yapamaz. Yapmamalı.
Sizin bilmem kaçıncı sınıf aile yaşantınızda öyle olabilir ama Zaten bizim gibi üst düzey ailerler de böyle istekler olmaz.
Herkes kendi işine gücüne bakar. Kimse kimsenin hayatını zorlaştırmaz. Gidebiliyorsa gider. Yol üstüyse ve saat uyuyorsa elbette birlikte gidilir ama Gidemiyorsa verir 15 lira abla ya da kardeş her kimse 3 dk lık yolu taksiyle gider eş kişisi de çoluğu çocuğu eşini kırmaz üzmez. Dediği lafa bak. Siz ailenizi sildiniz herhalde. Ne demek??
Herkesin kendi özel yaşam alanı vardır. Ama tekrar söylüyorum sizin gibiler anlamaz.
Kendisi mi hazırlıyor yoksa aç mı gidiyorBen 6 yasinda cocuga cocuga kahvalti hazirlamiyorum, millet kazik kadar adama hazırlıyor, vay arkadas,
Boyle evliligim olsa ben de keske keske evlenmeseydim derdim yani
Merhaba kızlar,
Gerçekten artık bunaldım. Eşim 8 buçukta işe gidiyor normal zamanlarda. Kahvaltısız asla işe gitmeyenlerden o yüzden erken kalkıyorum giymek istediklerini ütülüyorum çayını içiyor ve gidiyor. Gelgelim sorunumuza eşimin ablası yürüyerek on beş dakikalık arabayla 3 dakikalık bir mesafede işe başladı. Eşimde kıyamıyor ona ve saat 7 de ayağa dikiyor bizi. Resmen o üç dakikalık mesafeye gidecek diye biz bir buçuk saat önce uyanıyoruz. Dahası daha bu sabah eşimin alarmı çaldı bir kaç kez bende kahvaltıyı hazır etmiştim bana basbasbağırdı ben gerizekalı mıyım kaçta kalacağımı bilmiyor muyum beş dakika daha uyanıp kalkacağım diye. Bu görümce denilen şahsıda sevmediğim bana binlerce yaptığı şeyi göz önünde bulundurunca çıldırıyroum. Ben kahvaltı hazırlayayım beyfendi uyanamasın işine bir saat önce gitsin ama beni uyandırsın erkenden? Hak mı adalet mi bu kızlar? Nasıl bir tavır sergilemeliyim çok canım sıkkın çok
Kendisi mi hazırlıyor yoksa aç mı gidiyor
O zaman bişey diyememBiz hepimiz okulda/iste yapiyoruz kahvatimizi, sabah 30 sn daha fazla yatakta kalmak icin nerdeyse giyinip yatacagim, bir de sabah kalkip kahvalti mi hazirlayayim
Valla ben de merak ettim ama korkucuğuma soramadım.Üst düzey aile nedir Allah aşkına
Yok .Kahvaltı yalnızca evlada mı hazırlanır:)
+1000Yok .
Hak edene hazırlanır
Bu kişi ; evlat , anne, baba, koca ,kv,kp olabilir...
Ben de kabul ediyorum. Sadece saygı ve sevgi çerçevesinde.Uuuuuu sınıf ha,kast sistemi diyorsun yani,hindistandamısın,ruhbansındır da,biz işçi sınıfı eş ailesinin sevmesekte hala eşimizin ailesi olduğunu kabul ediyoruz naçizane
Merak ettim siz neden altı yaşındaki çocuğa kahvaltı hazırlamıyorsunuz.Birde övünülecek bişey gibi söylemişsiniz bunu.ben üzüldüm o çocuğaBen 6 yasinda cocuga cocuga kahvalti hazirlamiyorum, millet kazik kadar adama hazırlıyor, vay arkadas,
Boyle evliligim olsa ben de keske keske evlenmeseydim derdim yani
Ben de demem,kardeşime demiyorum örneğin.Annemdeyken otobüse binip alışverişime gidiyorum.Fakat bu sınıf farkı değil olsa olsa anlayış farkı olur:))Ben de kabul ediyorum. Sadece saygı ve sevgi çerçevesinde.
Çözümü olan ve çok basit olan konularda diğer bireyleri üzmeyecek sınıfta.
Yazan kişi siz ailenizi sildiniz dediğinde böyle bir şey yazdım çünkü çok sinirlendim.
Aileyi silmek değil. Saygı göstermektir. Ben abime her sabah 1 saat erken uyan beni al deme terbiyesizliğini yapmam mesela. Binerim taksiye işime giderim. Böyle bir sınıf farkı mesela :)
Haklısınız. Ben o an sinirle yazmıştım :) çeviremedim de.Ben de demem,kardeşime demiyorum örneğin.Annemdeyken otobüse binip alışverişime gidiyorum.Fakat bu sınıf farkı değil olsa olsa anlayış farkı olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?